NY SERIE – SVERIGES BÄSTA HEMMAPROJEKT 2024

Innehållsförteckning

Jag tycker detta är SÅ kul! Jag älskar nämligen före/efter hemmaprojekt i alla former. (vem gör inte det:) Att se ett riktigt risigt ruggrum, förvandlas som med trollstav till ett supersnyggt efterprojekt. Nu vet vi alla att det tar mycket mer än att bara trolla att renovera. Jag var själv med och renoverade mitt barndomshem och målade själv nästan hela huset. Det va ett rejält jobb kan jag säga. Man sov gott på kvällarna efter allt det jobbet haha.

LÄS MER: Gekås Ullared – så blev det megasuccé

NU! är det dags för alla ER underbara följare och människor därute, att dela era härliga hemmaprojekt med oss här på Inredningsvis. I slutet av året kommer vi även ha en omröstning där alla kan vara med och rösta vilket av alla insända hemmaprojekt, som är årets bästa.

Så se till att vara med vettja! Det kan vara före/efter projekt på ALLT i hemmet, vardagsrum, sovrum, hall, uterum och trädgård och så vidare. Vi kan inte ta med alla då vi får väldigt många som sänder in, men vi lovar välja ut några riktigt bra hemmaprojekt att ha med varje vecka.

Kolla denna ovan är en av mina favo före/efter:)

Så vad väntar du på? Maila in dina sköna före/efter hemmaprojekt nu till info@inredningsvis.se Och vem vet det kan bli just du som blir “Årets hemmaprojekt 2024” senare SÅ KUL! nu kör vi.

LÄS MER: Så bygger ni växthus av gamla fönster

PS! DELA gärna detta till alla ni känner så de också kan vara med som Bästa Hemmaprojekt:)

  1. Julia skriver:

    VAD KUL! Du har alltid så bra grejer på sidan. Jag ska be brorsan sända in han ska renovera ett torp han köpte förra året. Bra jobbat! Kram Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström
Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024