Om Inredningsvis

Jag heter Maria och bor i den underbara staden Göteborg, som är mycket mer än bara feskekörka och goooooa gubbar! Jag driver Inredningsvis.se Sveriges största populäraste Inredningsblogg Jag har samarbetar med hundratals företag några av dem är Jotex, Ellos, Hemtex, Newport mfl. Jag med Inredningsvis figurerar även flitigt i media som Expressen, GP, Booli, Houzz, Hemnet, vart blogg i GP Bostad och hos Husmanhagberg mfl.

 

Inredningsvis är bloggen för alla er som bor litet men drömmer stort. Jag visar enkelt hur ni kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Inredning behöver inte alls vara dyr bara för att det ser dyrt ut.

Personligen tycker jag det är underbart att inspireras, drömma och låta ideer födas och flöda fritt. Jag Fröken Inredningsvis inspireras av vackra miljöer, konst, foto, havet och intressanta energigivande människor En kreativ skönhetsnarkoman med sann känsla för vardagslyx är nog en ganska bra beskrivning av mig själv:)

 

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Jag önskar dig varmt välkommen hit och kom ihåg….. Its all about inspiration!

För att komma i kontakt med mig och synas på Inredningsvis kan ni göra det HÄR

 

/LOVE M

 

PSST… Gilla inredningsvis på facebook och få mina uppdateringar


Jag har ett tätt samarbete med flera företag som hjälper mig med den tekniska biten – Ett av dom företagen är CK Webb som är en SEO-byrå från Örebro som specialiserar sig på sökmotoroptimering, lokal SEO och att skriva riktigt bra och säljande texter. Tack till CK Webb för ett gott samarbete!

 


Inredningsvis anlitar lundseo.se för support och teknisk hjälp vid behov. En mycket proffsig webbyrå som levererar vad de lovar och kommer alltid med smarta lösningar. De har bla. hjälpt till att byta webhotell när det gamla krånglade, med fantastiskt snabb och smidig hjälp. Ett företag jag rekommenderar alla att anlita, som ska bygga ny hemsida, vill ha uppdaterad SEO eller behöver allmän teknisk hjälp.

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis