Om

Om Inredningsvis

Inredningsvis grundades 2012 av Maria Ljungström och har sedan dess vuxit till en av Sveriges största sajter om hem, bostad och lifestyle. Idag är Inredningsvis ett etablerat onlinemagasin och har över 100 000 läsare varje månad. Maria med Inredningsvis figurerar flitigt i media som Expressen, GP, Houzz, Hemnet, Dagens Nyheter, GP Bostad mfl.

Här hos Inredningsvis får ni tips på precis allt inom inredning. Hur ni får ett lyxigt hem billigt, hur ni inreder små hem större, trendspaningar och mycket mer. Ni kan också kika in hos de kända Instagram hemmen, där Maria intervjuar Veckans vackraste Instagram hem varje Söndag. Vi bjuder även på alt inom lifestyle som restips, mode, mat, skönhet och tips inom ekonomi/bostad.

Välkommen hit och hoppas ni blir inspirerade VH Team Inredningsvis.

Vill ni synas på Inredningsvis? Vi erbjuder olika form av reklam på webben, Instagram och sociala mediapaket. Ni kan även köpa banner annonsering på Inredningsvis frontsida. Vi kan också skräddarsy sponsrad reklam så att det passar perfekt för just ert företag, säg bara till vad ni önskar och vi löser det.

Kontakta info@inredningsvis.se för vidare information och priser.

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024