10 bästa julkransar till dörr 2023

10 bästa Julkransar till dörr 2023

Jag minns mest den vackra Julkrans på dörren uppe på landet där jag växte upp. Den stack ut från allt annat jul krimskrans, den bara var majestätisk i sitt gröna statement. Detta år när det kommer till Jultrender ser vi gröna kvistar och naturliga material mer än någonsin. Vi pyntar med gröna girlanger och gröna vackra julkransar på dörr. Tror människan i dessa högtech tider har en längtan tillbaka till naturen och vårt grundjag. Det får vi genom att ta in skogen i vardagsrummet med gröna kvistar, julgran och julkrans på vår dörr.

Även om de flesta julkransar hänger på dörrar, kan en grön krans dessutom användas ovanför manteln, på väggen, eller kanske i fönster ist för Julstjärnan.

LÄS MER: 10 bästa billiga Julklappar under 100 kr

När du köper en ny julkrans, bör du ta hänsyn till konstruktionen av din krans och var den kan placeras i ditt hem. Många kransar är gjorda för att hänga på din ytterdörr i ett skyddat område, medan andra är extra hållbara för utomhusbruk eller lika sårbara och bäst anpassade för inomhusbruk.

Vi har gjort resarch och letat fram 15 vackra Julkrans favoriter, för att passa din stil. Vi har här tänkt på faktorer som storlek, lämplighet för utomhus och julkrans med inkluderade lampor.

Vacker julkrans för dörr finns HÄR

Julkrans ovan är från märket Thuja med diametern 80 cm och har grenar som ser ut som tujabarr. Dessa är gjorda i PE material, vilket är ett bra miljöval. Med 80 varmvita ljuspunkter går den att använda både som en dörrkrans utomhus eller som en väggkrans inomhus. Den drivs av en transformator som går att använda både inomhus och utomhus.

Kransen ovan finns HÄR

JULKRANS MED BELYSNING

Krans med belysning ovan HÄR

Liten smidig plastkrans med små söta kottar och belysning!

BILLIGA JULKRANS FYND

Fynda billiga julkransar under 300 kr!

Söt krans med lingon finns billigt HÄR

Att addera lingonbär och bär allmänt i Julkransar ger en mysigt Jul känsla direkt.

Mega fynd krans ovan HÄR

Krans med vackra bär finns HÄR

Ni hittar krans ovan HÄR

LYXIG KRANS MED GULD GLAM

Ni hittar guldkrans HÄR

Grön krans ovan finns HÄR

Ibland är less is more och så även när det kommer till julkransar. Denna krans ovan är som en ren målarduk. Antingen kör ni minimalistisk jul och har kransen bara grön. Eller så pyntar ni kransen med det julpynt ni vill ha i den själva.

Röd krans ovan HÄR

Att tänka på när ni ska köra Julkrans till dörr

Storleken

Du ska med krans på dörr fortfarande kunna stänga din ytterdörr. Tänk på denna faktor när ni köper krans till dörren. Mät noga och märk ut vart kransen ska sitta på dörren, innan ni köper den.

Inomhus vs. Utomhus

Medan alla kransar blir bra inne, så kan vissa kransar inte alls passa bra utomhus. Prydnader kan tex förstöras i kalla fuktiga klimat. Om du bor i en särskilt hård vintermiljö, kontrollera om tillverkaren rekommenderar utomhusbruk innan du hänger den på din ytterdörr.

Ljus

Om du ska köpa en krans med ljus eller annat är helt individuellt önskemål, men även för utvändiga kransar, tänk på att solen går ner mycket tidigt under hela julen. För en magisk yttre krans, en som grannar kan uppskatta efter 17:00, sök en som redan är utsmyckad med batteridrivna LED-lampor.

Slutsummering – Julkrans dörr

Att köpa rätt julkrans till hemmet kan lyfta det rejält. Tänk på att kransen ska smälta fint in i övrig julinredning. Låt allt smälta samman i dekoren med en röd tråd så att säga. Och eftersom jag än minns den vackra julkransen på dörren sedan jag va barn, då förstår ni hur avgörande rätt Jul dörrkrans faktiskt kan vara. Det är den julprydnad gästen ser först och minns längst.

REA SHOPPEN

Ancona divan höger
Soffadirekt
1199515995
TylÖsand 3-sits soffa
Soffadirekt
999512795
Monaco 3-sitssoffa offwhite k sommar
Soffadirekt
7995 SEK9995 SEK
Bolnuevo soffa shop
Soffadirekt
1549517995
Catania matbord runt bord
Soffadirekt
79958995
Catania/mondo matgrupp 4 stolar
Soffadirekt
1399517975
Boogi fåtölj bouclé soffad shop
Soffadirekt
49955995
Woody soffbord runt
Soffadirekt
34954495
Zelarino sidobord ø 60 cm k jotex
Soffadirekt
3995 SEK4495 SEK
Boogi fåtölj bouclé soffad shop
Soffadirekt
42956495
Beau loungestol
Soffadirekt
22952795
Portofino fåtölj beige
Soffadirekt
44955895

 

 

 

 1. sv: Vill också gärna ha sommar NU :(

 2. Sv. Haha, jag med :) Tack det samma!

 3. Stilrent!

 4. Kul med lite annorlunda julklappar! :)

 5. Magic and mystery. Love it!

 6. Måste kolla in ljusen med, blir många julklappar till mig själv här tror jag :D

 7. willow trea figurerna fastnade jag för, kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är med dom men dom speglar ett sånt lugn.. Bra tips!
  // Malin

 8. ja visst är dom snygga tjejerna !:D älskar inspiration!

 9. Det var många fina saker ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024