Ikea Varmblixt – snyggaste Led lampan nånsin?

Ikea varmblixt är ännu en Ikea produkt gjord av en känd designer. Denna magiska LED-lampa med varmt ljus är designad av Holländska designern Sabine Marcelis. Hon vill med dessa nya LED-lampor sprida värme i en kall värld. Lamporna påminner om bärnsten med sitt vackra orangegula ljus. Den mest spännande IKEA kreationen i denna serien är vägglampan med en spegel. En rund modern väggspegel, där lampans bronsfärgade glas sprider ett varmt ljus och den tonade spegeln fångar upp naturligt ljus och får det spridas i rummet.

LÄS MER- 10 bästa IKEA soffor nånsin

Resultatet blir LED-lampa magi och här ser ni alla Sabine Marcelis vackra kreationer.

IKEA Varmblixt LED vägg/spegel

Hur snygg? Ger vår annars kalla inredning i grått och vitt, ett varmt brons sken i rummet.

Vad är VARMBLIXT och när kan jag köpa kollektionen?

4 belysningsprodukter i serien kommer att vara ett långsiktigt tillskott i sortimentet. Varmblixt började säljas i alla svenska IKEA varuhus den 3 februari 2023 och finns än.

4 fördelar med LED-lampor

 • Energieffektivitet: LED-lampor förbrukar mycket mindre energi än traditionella lampor. En LED-lampa kan ge samma ljusstyrka som en glödlampa med 80-90 % mindre energiförbrukning. Detta kan leda till betydande besparingar på elräkningen.

 • Lång livslängd: LED-lampor har en mycket längre livslängd än traditionella lampor. En LED-lampa kan brinna i 50 000 timmar, vilket motsvarar mellan två och tio år. Detta gör dem till ett mycket mer hållbart alternativ.

 • Mångsidighet: LED-lampor finns i en mängd olika former, storlekar och färger. Detta gör dem till ett mycket mångsidigt belysningsalternativ som kan användas i alla typer av applikationer.

 • Miljövänlighet: LED-lampor är miljövänligare än traditionella lampor. De innehåller inte kvicksilver eller andra tungmetaller och genererar mindre värme.

Denna orange lilla LED-lampa sprider ett magiskt ljus i alla rum. Den passar lika bra på bordet som öpå väggen.

Hur fin är inte denna svävande LED-lampa cirkel?

En spännande LED-taklampa!

Fakta om Ikea Varmblixt designer – Sabine Marcelis

Sabine Marcelis är en holländsk designer som driver sin praktik från hamnen i Rotterdam. Efter examen från Design Academy of Eindhoven 2011 började Marcelis arbeta som oberoende designer inom områdena produkt, installation och rumslig design med stort fokus på materialitet. Hennes verk präglas av rena former som lyfter fram materialegenskaper.

Marcelis har en stark estetisk synvinkel på sina samarbeten med branschspecialister. Denna arbetsmetod gör det möjligt för henne att ingripa i tillverkningsprocessen genom att använda materialforskning och experiment för att uppnå nya och överraskande visuella effekter för projekt som både visas upp på museum och beställs av kommersiella kunder och modehus.

Sabine anser att hennes design är sanna sinnesupplevelser och inte enkla statiska verk: upplevelsen blir funktionen, med en förfinad och unik estetik.

(fakta info från hem.com)

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024