fbpx

10 IKEA Bestå hack som kommer chocka er

En av de mest populära Ikea möbel hack är Ikea Bestå hack. Detta vita oansenliga Ikea skåp, kan med rätt DIY teknik förvandlas till en designmöbel lik pjäs. Vi tror att Ikea bestå hacks har blivit så populära för att Bestä är som en ren vit målarduk. Det vill säga den har den rätta grunden, till att förvandlas till vad som helt. Så har ni en fri helg och en Ikea Bestå möbel stående på lager. Då kan vi rekommendera era att testa göra en DIY på möbeln en regnig helg. Resultatet kommer att bli över förväntan det kan vi nästan lova. Ofta krävs ganska enkla medel också för att förvandla en Ikea möbel från not to hot.

LÄS MER: IKEA kök hack – så lyx pimpar ni Ikea köket

Här får ni nu tips på 10 Ikea Bestå hack som garanterat kommer att få er att tappa hakan!

Foto: Prettypegs.com

Se så snygg IKEA Bestå kan bli målad grå med lyxiga möbelben från Prettypegs till. Ser 3 gånger så dyr ut än vad möbeln är, eller hur?

Foto: Prettypegs.com

Här har man valt att byta Bestås luckor till vita med strukturerade skåpsdörrar. Matcha med svarta ben och man kan inte tro detta är en Ikea möbel alls.

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

design and photo by lone fox home

Ovan ser vi ett av Tik Toks mest populära dekor hack. Hacket är gjort av DIY inredningsgurun och mega vloggaren om inredning Lone Fox. Visst är det snyggt?

Foto: Sarah Sherman Samuel

Det går inte ta upp ämnet IKEA-hack och inte prata om Sarah Sherman Samuels konsol. Hon hackade seriöst BESTA-enheten till ett mästerverk, genom att lägga till träkulor som hon hittade på Amazon och sedan använde hon sitt eget märke från Semihandmade till dörrarna.

Foto: behangfabriek.com

Här har man förvandlat Bestå till en industriell möbel med hjälp av stickers.

Här har man valt att måla om Bestå möbel i samma färg som väggen. De har även satt lister på skåpen för att ge möbeln en mer klassisk touch samt bytt till nya lyxiga knoppar. SNYGGT!

Här används Ikea Bestå som TV-bänk. Man har inga ben utan har vägghänt Bestå istället och satt på moderna högblanka dörrar. Snygg och modernt!

IKEA BESTÅ HACK ALÀ CHICK!

Hur snyggt och chic? Här har man bytt dörrar på Bestå skåp och satt ditt långa chica ursnygga ben. Visst tror man inte det är IKEA, utan mer en dyr desigmöbel?

(Image credit: Fronteriors)

Detta Ikea Bestå hack är ett av de bästa!

Här matchar man Ikea Bestå med en läcker guldspegel och vips man har en perfekt hallmöbel!

Slutsummering – Ikea Bestå hack

Som ni ser ovan kan ni förvandla den ganska trista Bestå till rena rama lyxmöbeln. Att pimpa Ikea möbler är lite som att vara feén i Askungen. Man sväner med DIY trollspöet och vips har man en dyr designmöbel. Ja ok kanske inte dyr och kanske lite mer jobb än i Askungen, men ni förstår liknelsen:)

Fram för fler IKEA hack!

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis