Vardagsrum inspiration – 10 fantastiska stilar

Äntligen dags för lite härlig vardagsrum inspiration, där stilarna på vardagsrum denna gång är i fokus. När man ska inreda ett vardagsrum ja då är det absolut viktigaste att fråga vilken stil ska jag ha på rummet? Det finns otaliga vardagsrum stilar och allt fler stilar uppkommer med åren. Kan man mixa olika stilar? Jo det kan man men man ska akta sig för att mixa för många stilar och färger i samma rum, då blir intrycket mer rörigt än snyggt.

LÄS MER: SOFFOR GENOM TIDERNA – SOFFANS HISTORIA

Här får ni nu våra bästa tips hur ni kan inreda ett vardagsrum samt 10 mest populära vardagsrum stilar att utgå från.

I detta inlägg går vii igenom:

 • Lantlig inredning
 • Modern stil
 • New England stil
 • Retro stil
 • Bohem stilen

Vardagsrum inspiration

 

1. Lantlig stil på vardagsrummet

Lantlig inredning är och förblir Sveriges mest älskade inredningsstil.  Så även är det kommer till att inreda vardagsrummet. Många älskar den rustika Shabby Chic stilen som även den klassas som lantligt om än med Franska vibbar. Att inreda ett vardagsrum lantligt innebär att använda gamla nötta trämöbler med rustik känsla. Ofta målade i ljusa pasteller som vitt, ljusgrönt och blekt gult. I kombination med krämfärgat och vitt kan denna design vara skarp, ren och klassisk.

Lantlig inredning stil är den typ av stil du skulle hitta på en gammal bondgård. Det är en klassisk design som använder enkla linjer och välkomnande färgpaletter tillsammans med vintagestil och en avslappnad atmosfär för att skapa en mysig hemtrevlig känsla.

Lantlig inredning riktlinjer

 • Rustika ofta antika möbler
  Blommiga mönster på textilier
  Chabby chic inspirerad dekor
  Öppen spis och gärna gammal gjutjärnspis i köket

Foto. JM

2. Modern stil på vardagsrum

Den moderna stilen är den yngre generationens favoritstil och den ses ofta på Instagram och Tik Tok. Modern design skapades på 1800-talet och blev fort känd för sin enkla men ändå djupgående design. Stilen kom som en efterlängtad anekdot till tidigare mer pompösa stilar som tex den Gudstavianska stilen på 1700-talet.

Modern design är stilren, enkel och passar mycket bra med en minimalistisk känsla i rummen. Glas är en bra utsmyckning för denna typ av design och ger rummets rena och enkla motiv. Även stenmaterial som marmor och granit är välkomna inslag i den moderna inredningsstilen.

Färgpaletten kan variera vilt. Det viktigaste är att basen är ljus med vita, beige och grå färger. Du kan kontrastera den vita ljusa basen med nästan vad som helst. En så mörk färg som svart kan fungera mycket bra som kontrastfärg. Som avbrytning kan du lägga till en dramatisk färg som accentfärg och passar mycket bra med en modern design.

Modern inredning riktlinjer

 • Rena raka linjer allmänt
  Minimalistisk möblering med raka linjer
  Slipade trägolv som minimerad ådring
  Öppna planlösningar med få väggar
  Användning av metall material
  Djärva accentfärg klickar
  Clutter fri dekor, inga blommiga vaser, inga överflödiga kuddar, mönster och oftast inga mattor alls.

REA SHOP

Soffadirekt
1199515995
Soffadirekt
999512795
Soffadirekt
7995 SEK9995 SEK
Soffadirekt
1549517995
Soffadirekt
79958995
Soffadirekt
1399517975
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
34954495
Soffadirekt
3995 SEK4495 SEK
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
22952795
Soffadirekt
44955895

3. Skandinavisk inredningsstil

Denna stil är nära den moderna stilen, men innehåller Skandinaviska inslag. Det trendiga materialet trä är grundmaterialet för Skandinavisk dekor. Ofta börjar allt med varma trägolv i björk, ask eller fiskbensparkett. Målat vitt trägolv som det ovan ser man ofta i Danmark och Sverige. Väggfärger bör alltid vara ljusa som vitt, beige eller grått. Möblemanget är trämöbler både gamla och nya mixade ihop med några dyrbara designmöbler. Skkandinavisk konst är ofta som på bilden ovan ett kollage av moderna prints och tavelväggar är ett måste.

Riktlinjer Skandinavisk inredning

 • Trämaterial som bas på möbler och golv
 • Några dyrbara designmöbler eller prylar
 • Ljus bas på väggar som antikvitt, beige och grått
 • Moderna prints som konst och en tavelvägg
 • Naturnära material och kvistar från träd

Ni hittar möbler ovan HÄR

4. Marin New England vardagsrum

New England stilen är en annan superpopulär still i Skandinavien. Kanske för att många städer ligger nära hav och båtliv. Stilen kommer som man hör på namnet från Newport och Hamptons från början. Det osar lyxiga sommarhus vid havet och blå havsvågor om stilen. Inredningen är i blått och vitt med trädetaljer och glaslyktor som matchar. Företaget Newport har tagit fasta på denna populära stil och där kan ni hämta mycket marin New England inspiration. (Bild från Newport)

Riktliner marin New England stil

 • Vita och blå färger som bas
 • Lyxiga detaljer i ädelträ och glaslyktor
 • Båtinspirerade inslag på lampor och möbler
 • Utemöbler i lyxig rotting och ofta större möbler

5. Retro inredningsstil

Denna stil har blivit poppis med den trendiga hållbarhets vågen. Att använda vintage och retro möbler anses det bästa för miljön, då man återanvänder gamla saker och möbler. Retrostilen kan ha olika uttryck beroende på vilken tidsepok man valt att kopiera hemma. Gå på loppisar och vintagebutiker och fynda gamla möbler och antika ting. Fråga vännerna om de har gamla grejer de kanske ska slänga som ni kan inreda med istället.

En bra stil om ni tex har låg budget, är student och allmänt vill spara pengar.

Foto: Simon Bevan via Livingetc

6. Art Deco inredningsstil

Art déco-rörelsen tog fart i Frankrike under 1920-talet. Allt fler människor intresserade sig för det som fransmännen kallade “arts décoratifs”, eller dekorativ konst. Konsthantverk omfattar många saker, bland annat arkitektur, målningar och design av olika vardagliga föremål. I slutet av 1800-talet blev flera konstnärer alltmer intresserade av dekorativ konst. Flera utställningar hölls runt om i Europa och rörelsen började få ett genomslag. När konstnärerna delade med sig av sina skapelser och inspirerade fler och fler människor blev intresserade av denna nya konstform.

Art Deco inredning stilen en av de mest intressanta arkitekturmässigt. Den är nog så långt från minimalism man kan komma. Mustiga färger och svulstigt guldiga detaljer, det är denna stilens signum. En tidlös inredningsstil som förmodligen kommer överleva både oss och de flesta andra dekorstilar.

TIPSET: Besök Dorsia hotell här i Göteborg de har den mest utsökta Art Deco inredningsstil och man vill aldrig gå ut.

Art Deco signum

 • Mustiga färger på all inredning och möbler
 • Guldiga svulstiga detaljer
 • Exklusiv konst med abstrakta motiv

7. Industriell inredningsstil

Industriell inredning är en av de inredningsstilar som har växt i popularitet under de senaste åren. Det är känt för sin användning av neutrala färger, tegelväggar, betong och industriella möbler och lampor. Detta gör att rummen får en mix av vintage och modern känsla samtidigt. Kännetecken för industriell inredning kombinerar metall, trä och har raka linjer som framhäver dess industriella utseende. Det som är bra med den här stilen är att du får känslan att man inte behöver byta ut alla möbler i ett rum.

Riktlinjer Industriell stil

 • Industriella möbler och lampor
 • Mixa vintage med modernt
 • Gamla slitna möbler som insuttna skinnsoffor
 • Rustik känsla på väggar som tex. gammal tegelvägg

8. Bohemisk inredning

Den bohemiska stilen för tankarna till varmare breddgrader. Denna stil är mäkta poppis på TikTok och instagram just nu och då framför allt bohem uteplatser. Stilen har flätat material i naturträ, såsom rotting, bambu och exotiska träslag är vanligt förekommande. Fördelen med bohemisk inredning är att man kan ha såväl lite som mycket av stilen.

Det finns dom som fullkomligt älskar hela stilen och väljer att inreda sina hem bohemiskt rakt igenom. Men det finns också exempel på fint inredda hem i lantlig ton, där vissa bohemiska föremål bryter av och skapar dynamik.

Bohem stilens riktlinjer

 • Exotiska inslag överallt
 • Material i naturträ, såsom rotting, bambu
 • Detaljer som tex Buddha huvuden statyer
 • Exotiska gröna växter som kaktusar och orchidéer

Shoppa trendiga soffbord

Soffadirekt
4 164,305 949
Soffadirekt
26954495
Soffadirekt
1549517995
Soffadirekt
39954495
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
42955495
Soffadirekt
79958995

9. Rustik vardagsrum inredning

Som namnet säger betyder rustik obehandlat och mer rått material. Här handlar det om äkta trä och aldrig något syntetiskt material. Träet ska inte vara för behandlat och många gånger är det grova möbler och snickerier vi pratar om.

Inom rustik inredning väljer man nödvändigtvis inte ut alla de finaste träbitarna, utan försöker inkludera kvistar och annat i träet, som gör att den naturliga känslan av materialet förstärks. Väderbitna träföremål som exempelvis en bräda som legat i havet där den slipats och formats, är en perfekt detalj som ger en rustik känsla till inredningen.

10. Klassisk inredningsstil

Den klassiska inredningsstilen går aldrig ur tid och den ses ofta på slott och på hotell. Dekoren kretsar ofta runt en centerpiece till exempel en öppen spis med några eleganta fåtöljer på båda sidor och en utsmyckad spegel (gärna guld) ovanför spisen.

Färger för den klassiska inredningsstilen är aldrig starka eller vulgära, utan istället ofta inspirerad av naturen, allt från gult, blått, grönt, brunt till mjukare mer dämpade nyanser som terrakotta, grått och rosa är vanligt förekommande. Välj istället ljusare vita/beige kulörer om du vill ha en lite mer modern känsla.  Mixa gärna in antik inredning i denna stil, som tex Gustavianska möbler osv.

Riktlinjer klassisk stil

 • Symmetri och balans
 • Rum som kretsar runt en brännpunkt, såsom ex den öppna spisen.
 • Naturliga färger och material.
 • Eleganta tyger.
 • Antik inredning

6 tips hur ni inreder ett vardagsrum mysigt

1. Inredningsdetaljer i vardagsrummet:

Alltid när man ögnar igenom vardagsrum inspiration på nätet, vad fäster då ögat först vid ? jo på de enda inredningsdetaljerna i färg som är rosa, vilket är kudden och blommorna. SÅ stark genomslagskraft har accentfärger i ett rum.

Ett tips när du ska inreda vardagsrummet är att göra en sk. moodboard. Du hämtar alla bilder du inspireras av från nätet ( gärna från inredningsvis:) och gör ett eget personligt kollage. Se ut vilken färg som du gillar allra mest just nu och använd den på alla detaljer i vardagsrummet. Använder man lagom dos färg blir det snyggt, men för mycket blir bara inredningskris.

LÄS ÄVEN: 6 snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Populära plädar: plädar och pälsar ser vi överallt inom inredning just nu. De är som vackra kläder för nakna tråkiga möbler. Släng en pälspläd över sängen eller soffan för en snabb lyxig look.

Beträffande pälsar är jag beroende och det finns inte en möbel hemma hos mig som INTE har päls. Såklart inte äkta pälsar, då jag har två katter som älskar sin päls och vill ha den kvar på kroppen.

2. Tavlor i vardagsrummets fokus:

Är lite som vägghängda inredningsdetaljer och JÖSSES vad stor skillnad rätt tavla på rätt plats kan göra. Ansikten som på bilden ovan ska användas sparsmakat då det lätt ger en creepy känsla i rummet annars. Gå gärna på aktion eller loppis och fynda vackra gamla målningar med guldram. De gör sig jättebra även i modern miljö :)

Låt tavlan bli som rummets smycke, men kom ihåg häng den INTE för högt det finns inget fulare. Be en bekant att stå och hålla i tavlan, så ser du när den hamnar rätt. Hamnade den sedan ändå inte rätt, kan du bara skylla på att vännen inte höll still.

3. Trendig tavelvägg ala vardagsrum:

När vi ändå är inne på tavlor kan jag inte låta bli att tipsa er om en stor härlig tavelvägg. Jag hade själv en jäkligt stor trist vit vägg i mitt vardagsrum. Jag tillverkade en egen tavelvägg och det gjorde HELA skillnaden, då väggen gick från stendöd till levande.

LÄS MER: 6 tips för att förstora liten lägenhet – bästa tipsen ever

Ett tips är att först göra tavelväggen i photoshop för att få en vision innan det ska hamras uppåt väggarna. Håll sedan alla tavlornas överkanter i en rak linje, då det annars lätt ser rörigt ut. Ha gärna två tavlor i exakt samma storlek, om du vill ha en stor tavelvägg. Det ger balans och harmoni mitt i röran.

Tips: man behöver inte hänga upp alla tavlor utan låt dem som på bilden ställas mot en schysst möbel.

4. Lyxig hotellkänsla i vardagsrummet:

Talas det ofta om i sovrummet men det är lika snyggt i vardagsrummet. Det som ger hotellkänslan snabbast är att sätta upp takskenor från Iems eller Hemtex. Häng sedan långa ljusa gardinlängder ända från taket och ner. Ha sedan en stooorrr loungelik matta gärna kortluggad rya. Använd gärna låga möbler som soffa och soffbord, det ger avslappnad lyxhotell-lobby-känsla.

Denna stilen passar bäst i vardagsrum med normalhögt till högt i tak :)

5. Gammalt V.s nytt i vardagsrummet:

Denna inredningsstilen är här för att stanna. Mixa moderna designer möbler (eller kopior:) med gamla antika möbler. Se hur vackert det vitmålade antika glasskåpet på bilden, gifter sig med designerstolen och moderna inredningsdetaljer.

Hör med farmor hon har säkert massor av gamla godingar  till möbler på vinden. Sedan kan ni bara slipa och måla de gamla möblerna, om det är för mycket The shining-skräckfilm över dem i originalfärg.

6. Vardagsrum V.s sovrum

Allt fler bor litet pga. svår bostadsbrist och då får man göra det bästa av den lilla ytan man har. Här har man valt att kombinera vardagsrummet med sovrum på ett avslappnat vis. Sängens position och de långa gardinerna bakom gör att det ger en illusion av två rum i ett. Har man sovalkov går det att använda stilrena tyger ända upp i tak, för att kunna dra för.

Håll gärna sängen och soffan i lagom lika storlekar, så ingen av dem ser klumpiga ut på den lilla ytan. Tyger är annars mitt allra bästa tips för ett litet boende, man kan trolla hur mycket som helst med textil

Där har ni våra bästa stiltips för att inreda vardagsrum. Kort sagt fokusera på detaljerna, hitta er favostil och utgå från, mixa gammal med nytt och sätt fokus på tavlorna.

Här är summering idéer för att inspirera ditt vardagsrum:

 1. Färgtema: Välj en färgpalett som du gillar och använd den i hela rummet. Det kan vara neutrala toner som beige och grått eller livliga färger som blått och grönt.
 2. Väggdekorationer: Häng upp konstverk, fotografier eller andra dekorativa objekt på väggarna för att ge rummet personlighet. Det kan vara en stor tavla ovanför soffan eller en collage av mindre bilder.
 3. Belysning: Se till att ha bra belysning i rummet. Du kan använda taklampor, golvlampor och bordlampor för att skapa olika ljusnivåer och stämningar.
 4. Möbelarrangemang: Tänk på hur du kan ordna möblerna på ett sätt som är både funktionellt och visuellt tilltalande. En populär idé är att placera soffan mitt i rummet istället för mot en vägg för att skapa en mer öppen och inbjudande atmosfär.
 5. Textilier: Lägg till kuddar, filtar och mattor för att ge rummet en mysig och ombonad känsla. Välj färger och mönster som passar din stil och skapa en enhetlig look genom att matcha textilierna på olika platser i rummet.

Hoppas att ni gillat vår vardagsrum inspiration special!

REA SHOP

Soffadirekt
1199515995
Soffadirekt
999512795
Soffadirekt
7995 SEK9995 SEK
Soffadirekt
1549517995
Soffadirekt
79958995
Soffadirekt
1399517975
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
34954495
Soffadirekt
3995 SEK4495 SEK
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
22952795
Soffadirekt
44955895

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

81 kommentarer

Lena i Wales onsdag, mars 4, 2015 - 12:24

Fina inredningar, men jag är nog lite mer för att mixa gammalt och nytt och gilar färger.
Kul att du kommer från Göteborg. När jag bodde i Sverige bodde jag i Lerums kommun, så Göteborg var också min stad. Jag var även utbildad Göteborgsguide för länge sedan.
Ha en fortsatt bra vecka!

Svara
Maria Ljungström fredag, mars 6, 2015 - 22:18

Vad härligt synd du inte bor i Götet nu så kunde vi bloggfikat i vårsolen:)

Svara
Charles D McCray onsdag, november 11, 2020 - 15:39

Mycket snyggt och stiligt måste jag säga!
Ibland så det är svårt att bestämma sig för vad man gillar bäst;-)
Ha en fin em!
Kram Anna

Svara
Ekenäsliv onsdag, mars 4, 2015 - 13:49

Mycket snyggt och stiligt måste jag säga!
Ibland så det är svårt att bestämma sig för vad man gillar bäst;-)
Ha en fin em!
Kram Anna

Svara
Maria Ljungström fredag, mars 6, 2015 - 22:18

Tack fina Anna LOVE M

Svara
glamdevils onsdag, mars 4, 2015 - 14:38

Everything looks beautiful!! Awesome interior inspirations!

xx

Svara
Maria Ljungström fredag, mars 6, 2015 - 22:19

Thanks so much dear:) XO

Svara
Alice onsdag, mars 4, 2015 - 15:56

i love interior decor! i just followed you via bloglovin’
I hope to see you soon on my blog <3
xoxo,
Alice’s Pink Diary

Svara
Maria Ljungström fredag, mars 6, 2015 - 22:20

Thanks i follow you back dear :)

Svara
Jessica Neumann onsdag, mars 4, 2015 - 19:48

Amazing pictures

Cultureandtrend

Svara
Maria Ljungström fredag, mars 6, 2015 - 22:20

Thanks sweet Jessica:) xo

Svara
Desirèe onsdag, mars 4, 2015 - 22:18

great post and beautiful pics!!!

http://www.thefashionprincess.it/

Svara
Maria Ljungström fredag, mars 6, 2015 - 22:25

Thanks so much dear :) XO

Svara
Audrey onsdag, mars 4, 2015 - 23:03

very beautiful, I love it ;)
kiss kiss

Svara
Maria Ljungström fredag, mars 6, 2015 - 22:25

Im glad you liked it Audrey:)

Svara
sonia torsdag, mars 5, 2015 - 06:36

These living rooms are so gorgeous. Love white spaces with pops of colour. Like that aztec print rug! <3

Sxx
http://www.daringcoco.com

Svara
Maria Ljungström fredag, mars 6, 2015 - 22:26

AWW im so glad you got inspired:)

Svara
Cicci torsdag, mars 5, 2015 - 21:37

Gillar nr 1 mest :D

Svara
audrey fredag, mars 6, 2015 - 00:54

I like the last above all

Svara
Beauty Unearthly fredag, mars 6, 2015 - 16:01

Beautiful post, really interesting…thx for sharing!

Svara
Dimi fredag, mars 6, 2015 - 19:43

Such cozy rooms!
Lovely inspirations!!
Have a great weekend Maria!
Dimi…

Svara
Nicky MWS lördag, mars 7, 2015 - 00:02

Lovely inspiration

Ciao
Mywishstyle

Svara
Marcela onsdag, april 8, 2015 - 12:19

Wow great post!!! I love these spaces!!! I love your blog!!!!
Have a good week!!!:)))

Besos, desde España, Marcela♥

Svara
Godisable Jacob onsdag, april 8, 2015 - 16:54

perfect settings

Svara
Paola Lauretano onsdag, april 8, 2015 - 18:40

So inspiring!!! I love interior design!!!
Kisses, Paola.

Expressyourself

My Facebook

Svara
Jeanne fredag, april 10, 2015 - 21:41

I love this deco inspo! Lovely picks!
♥♥♥
Jeanne
http://www.fashionmusingsdiary.com

Svara
LindaLibraLoca fredag, april 10, 2015 - 22:05

I love the pictures, but sadly dot understand a word you write… But that aside, everything looks very light and cozy at the same time. Love it!

LindaLibraLoca: Beauty, Baby and Backpacking

Svara
Maria Ljungström fredag, april 10, 2015 - 23:03

hi thanks:) You just push the English translation button dear:)

Svara
swati fredag, april 10, 2015 - 22:36

The house looks beautiful….

Svara
Orianne lördag, april 11, 2015 - 07:58

Wonderful house:)

Svara
mahryska lördag, april 11, 2015 - 08:37

love the interiors :)
kisses from dubai ♥
http://www.mahryska.com

Svara
Gabrielle söndag, april 12, 2015 - 17:52

Beautiful spaces – I adore the addition of fur throws, so chic!

Gabrielle | A Glass Of Ice

x

Svara
Carrie måndag, april 13, 2015 - 07:26

Wooow

Check out my new post on my blog about my new Oxfords
http://carrieslifestyle.wordpress.com

Posts online about many styles, Beijing, Egypt, Rome, South Africa…

Svara
Eni måndag, april 13, 2015 - 22:36

Nice suggestions my dear! I’m really in love with these photos!!! Have a nice day, kisses and thank you for stopping at my blog,
Eni

Eniwhere Fashion
Eniwhere Fashion Facebook

Svara
Marit tisdag, april 14, 2015 - 08:49

Hei!

Jeg så du hadde skrevet på bloggen min, og det var veldig hyggelig! Jeg er veldig lite opptatt av innredning, men veldig opptatt av hage og blomster :)

Ha en fin dag!

Svara
Stella tisdag, april 14, 2015 - 13:36

How beautiful are all these living rooms! Dreamy places.
Have a nice day!
x
Stella from a A Shiny Place

Svara
Amy Ann torsdag, april 16, 2015 - 13:30

Beautiful spaces!

Amy Ann
The Real Arnolds

Svara
the Italian Glam torsdag, april 16, 2015 - 13:48

beautiful ideas for home design…
love it
http://www.theitalianglam.com/

Svara
Christine torsdag, april 16, 2015 - 23:15

I love interior design, they’re so artistic!! I always adore modern arrangement with a touch of elegance :)

Take care always, love Christine ~ xx
BLOG | BLOGLOVIN’ | TWITTER | FACEBOOK

Svara
Eleonora fredag, april 17, 2015 - 09:34

I love interior decor!

Eleonora,
http://www.it-girl.it

Svara
Claire söndag, april 19, 2015 - 02:57

Stunning inspo!

God bless,
XO, Claire
http://www.littlemissfashionqueen.blogspot.com

Svara
Valentina måndag, april 20, 2015 - 17:45

I think the last one is the living room of my dreams. Simplly gorgeous!
Have a nice day
Valentina
http://www.mybubblyzone.com/

Svara
templeofbeauty måndag, april 20, 2015 - 21:18

Such a great post, very inspirational. I love neutral colors in design, they are all great but my most favorite ones are definitely 3 and 5.

xx Z&G

http://www.temple-of-beauty.com

Svara
Kristi Craig tisdag, april 21, 2015 - 03:35

I love mixing old with new, and the white with pops of colour!

Kristi
http://www.beloverly.com

Svara
Rena tisdag, april 21, 2015 - 18:34

Thank you for sharing this, like Kristi I like it also to mix old with new – and corresponding this looks our house :)
xx from Germany/Bavaria, Rena
International Giveaway: Zatchels Bag as Thank-You for the Supporter of my Hobby
http://www.dressedwithsoul.com

Svara
Eye See Euphoria onsdag, april 22, 2015 - 14:34

Wow. Great inspiration. Thanks for sharing and Happy Hump Day!

Eye See Euphoria | http://eyeseeeuphoria.com/post/color-me-bad

Svara
Jill @ Champagne for Everyday torsdag, april 23, 2015 - 20:57

Wow, I love all of these decor ideas. They are simple and beautiful! I need to get more into this – I am such a minimalist when it comes to decor that I have none :P But not that way when it comes to my closet!!

xx Jill
Latest Post – Billowy Heart-Printed 90’s Shorts – The Cutest They’ve Ever Been

Svara
Brianna deGaston fredag, april 24, 2015 - 23:12 Svara
aditi oberoi malhotra tisdag, april 28, 2015 - 09:20

Beautiful inspo! Love all the pictures!

Adi xx
http://www.fancycorrectitude.com

Svara
Lyndsey tisdag, maj 12, 2015 - 14:09

Beautiful items, I love No 5 lightshade.
xxx
Lyndsey
http://labeau.co.uk

Svara
notesofglam tisdag, maj 12, 2015 - 15:40

I really like posts about home decor!

Svara
Rena tisdag, maj 12, 2015 - 17:51

Love this interior, thank you so much for the inspiration!
xx from Germany/Bavaria, Rena
http://www.dressedwithsoul.com

Svara
Beauty Unearthly tisdag, maj 12, 2015 - 19:32

Great review sweetheart…thx for sharing!

Svara
COCOOLOOK onsdag, juni 10, 2015 - 01:13

Preciosa decoración!!!
Un beso
http://cocoolook.blogspot.com.es/

Svara
Nilu Yuleena Thapa fredag, juni 12, 2015 - 11:57

This is such a lovely inspiration for decor!
Xx,
Nilu Yuleena
BIG hair LOUD mouth

Svara
Rena tisdag, juni 23, 2015 - 17:41 Svara
Agnes W torsdag, juli 2, 2015 - 19:04

Lovely inspo! I’m a total faux fur throw and rug abuser :)

House of Illusions

Svara
The Beautiful Essence tisdag, juli 21, 2015 - 17:56

AMAZING pics :) your posts are so nice

Svara
Kate Lately onsdag, juli 22, 2015 - 19:53

Thanks so much for visiting my blog! I so appreciate it!

I am obsessed with the idea of a black and white picture wall! This is great inspiration. I’m moving away soon and I need ideas!!

http://www.katelately.com

Svara
Val S onsdag, augusti 19, 2015 - 16:10

All these bright white rooms are so beautiful – soft sofas, neutral colors. I think I like the last one best, with the splashes of color, but I’d be happy if my home looked like any of these!

Svara
aditi oberoi malhotra torsdag, augusti 20, 2015 - 23:43

These picture are amazing. You are so talented.

– Adi xxo
http://www.fancycorrectitude.com

Svara
ivana split tisdag, november 17, 2015 - 20:06

wonderful decor solution!!!

http://modaodaradosti.blogspot.ba/

Svara
Maise onsdag, november 18, 2015 - 08:36

I love home design and just love that post….
kiss from MM
P:S: if you want we can follow on facebook, blog and instagram
http://maysesmodamour.blogspot.com/…/11/frange-colorate.html

Svara
Linda söndag, januari 10, 2016 - 02:42

Beautiful!

Svara
Lena måndag, januari 25, 2016 - 04:49

Vad fräscht du har det!

Visst är det härligt med bra böcker!

Vänligen,
Lena

Svara
Lise Korsedahl måndag, februari 1, 2016 - 19:17

Men jösses va mycket läckert!
Jag blev ju genast på ett bättre humör nu!
Perfekt att va hemma sjukskriven nu när jag kan få inspiration här .
Har bookmarked din blogg så denna kommer jag följa!

Svara
My Stylish Corner söndag, mars 13, 2016 - 19:21

Nice post dear! :)

mystylishcorner.blogspot.ba

Svara
Kathrine Eldridge måndag, mars 14, 2016 - 12:09

These are stunning photos! l love all the decor here. :)

http://www.kathrineeldridge.com

Svara
Maria Ljungström tisdag, mars 15, 2016 - 23:17

Thanks SO much dear im so glad you liked it :)

Svara
Chelsheaflo tisdag, mars 15, 2016 - 03:42

I would love to stay all day just in house if I had those interior, so beautiful and looks comfortable! Thank you for sharing :)

xoxo,
|CHELSHEAFLO|

http://chelsheaflo.blogspot.co.id/

Svara
Maria Ljungström tisdag, mars 15, 2016 - 23:16

Haha we can stay indoors together i love them to :)

Svara
Coco tisdag, mars 15, 2016 - 14:58

Amazing inspiration Maria! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose NEW OUTFIT POST

Svara
Martina tisdag, juli 5, 2016 - 14:12

Great inspirations, love this style!
Kisses
Martina
http://www.pinkbubbles.it
NEW POST

Svara
Anne lördag, juli 16, 2016 - 10:39

I discovered many new things from your article. Thank you for this!

Well, I hope you to like our products: http://www.promdresses2017.us.com/prom-dresses.html

Svara
Vuoi migliorare il tuo aspetto e sentirti bella lördag, juli 16, 2016 - 16:03

Wow!
Very interesting and inspirational post with amazing pics!
I love all those!
Thanks for sharing.
consulente d’immagine Elisa Negro

Svara
Patrick Morison tisdag, oktober 8, 2019 - 17:48

I approve your colours =) This is delightful and killer =) I want to learn this kind of shot! Teach me.

Svara
Anita Flagg tisdag, mars 3, 2020 - 12:35

Nice decor, but I’m probably a bit more to mix old and new and yellow colors.
Fun that you come from Gothenburg. When I lived in Sweden, I lived in the municipality of Lerum, so Gothenburg was also my city. I was also a trained Gothenburg guide a long time ago.
Have a continuous great week!

Svara
Scarlett onsdag, maj 6, 2020 - 17:52

What a wonderful decor impressive. Good work

Svara
Download pet app on android fredag, maj 22, 2020 - 15:00

I would go for rust, orange or yellow, any of those colors will look great with the dark brown you already have. Also, you can use some neutrals, beige, butter cream, olive green or taupe. Dark brown is very basic and easy to combine with other colors

Svara
Michael Clark tisdag, december 28, 2021 - 13:51

Amazing inspiration.

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

81 kommentarer 1,6K visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis