75 bästa dekortips ni behöver veta

75 bästa dekortips ni måste veta

Inte alla är födda med infödd talang för att inreda (tyvärr) De flesta kopierar även andras hem, vilket också är platt och opersonligt. Oavsett om du designar ditt hus från grunden eller bara gör en renovering, så hjälper dessa 75 bra dekortips dig att inreda hemmet perfekt.

1. Börja med ytterdörren

Dörren till ditt hus är ett sätt att kommunicera utåt, inte bara för dig utan för alla som kommer in. Vi har genom åren sett att ytterdörren får mer och mer uppmärksamhet. Idag finns det gott om design som är både traditionell och inbjudande, samt några mer exotiska alternativ.

Det har också blivit vanligt att folk renoverar vintagedörrar, och använder dem för att de bär på så mycket stil. Välj din ytterdörr noggrant och se till att den speglar exakt vem du är.

LÄS MER: 5 ställen att renovera på hus som höjer värdet

2. Undvik trender

Det här är ett kontroversiellt ämne, men det är viktigt att undvika trender. Det är inte bara dyrt att hänga med i varje enskild trend, utan det är också ett krångel. Föreställ dig att behöva flytta runt möbler och måla om väggar varje gång du vill renovera ett rum eller hela ditt hus.

I stället för att anamma trender helt, välj ett rum i ditt hus och gör det trendigt. Det blir mycket lättare att dekorera bara en trend, och du riskerar inte att köpa saker som kommer att gå ur mode.

3. Du behöver en fokuspunkt i varje rum

Varje rum i ditt hus har en fokuspunkt, och det är viktigt att välja det med omtanke. Till exempel i vardagsrummet ligger det mesta av fokus kring sofforna och soffbordet. När du väljer ditt soffbord och soffa måste du vara försiktig och välja klokt. Detsamma gäller för andra rum, som sängen i sovrummet och badkaret i badrummet.

4. Få mer naturligt ljus

Att få naturligt ljus är absolut viktigt inte bara ur ett designperspektiv utan också för vår hälsa. Det är oerhört viktigt att få in rätt naturligt ljus i varje rum, och det betyder ibland att vi måste vara kreativa.

Byt kanske ut din dörr mot en fönsterskjutdörr, eller skapa ett litet fönster i en viss del av huset. Kom ihåg att naturligt ljus förhöjer vilken inredningsstil du än har, och du vill undvika att ha ett mörkt hus.

5. Visa dina samlarföremål

Om du samlar på något varför inte visa det? Ja, det är rätt tillvägagångssätt. Istället för att stoppa dina samlingar i lådor eller i rum som ingen någonsin besöker, placera dem på dina väggar eller i bokhyllor.

6. Välj rätt golv

Att välja rätt golv för varje rum är ett annat viktigt steg du måste följa när du designar inredning. Oavsett om det är tvättstugan eller vardagsrummet måste du vara uppmärksam på dina val. Inte bara när det gäller utseende utan även hållbarhet. Jämför olika golv online och få offerter från flera företag, så sparar ni pengar. Speciellt viktigt är det att jämföra om ni ska lägga nytt badrumsgolv och installera golvvärme.

7. Måla om dina möbler

Är du trött på hur dina möbler ser ut? Varför inte måla om det! Detta är ett av de enklaste DIY-projekten du kan göra, och det kommer att vara extremt givande. Det är också en billig lösning att renovera ett rum i ditt hus eller ge en gammal möbel lite gnista tillbaka. Varför inte måla den i en exotisk färg?

8. Din inredning ska spegla din personlighet

Det är viktigt att följa en viss stil när du inreder ditt hus, men du måste komma ihåg att det ska vara en förlängning av dig själv. Varje litet rum, varje liten bit ska återspegla ingen annan än dig. Av den anledningen, lyssna på experterna och ta in alla råd, men i slutet av dagen måste du göra de val du vill.

9. Använd olika mattor i olika områden

Ett enkelt sätt att uppmärksamma vissa områden i ditt hus är att använda olika mattor på dem. På så sätt ser du till att det nya området sticker ut, och det känns annorlunda. Det är också ett enkelt sätt att skapa kontrast även om du har samma golv i hela huset.

10. Använd takfönster

Takfönster är ett av de bästa sätten att bli kreativ med naturligt ljus. De skapar en mysig atmosfär och får även in mycket ljus. Det kan vara ett mycket bra val för att accentuera ett visst rum eller för att få ditt sovrum att se mysigare ut. Föreställ dig att titta på stjärnorna på natten genom ditt takfönster! Det är också ett bra sätt att skapa mer luftflöde i ett rum eftersom du alltid kan öppna fönstret.

11. Installera nya lampor

Ett enkelt sätt att dekorera ett rum är genom att installera nya lampor. Om du inte är sugen på att lägga mycket pengar på en renovering kan detta vara en enkel lösning, som får ditt rum att kännas helt annorlunda.

Det är en enkel lösning som kan skapa en helt ny atmosfär i ditt rum utan mycket pengar eller ansträngning.

12. Välj unika prylar

Det är unika plagg som ger din inredning karaktär, annars ser allt bara tråkigt ut. Att noggrant välja ut några av dessa delar och placera dem på rätt plats kan drastiskt förändra hur ett rum ser ut.

Kanske en vintagepjäs som ingen någonsin har sett förut! Detta kan vara en bra konversationsstartare, och det kommer definitivt att ge en unik känsla till ditt hus.

13. Använd tapeter

Vi vet alla att tapeter inte är trendiga längre, men du kan fortfarande använda det! Varför inte prova att använda lite tapeter på en liten del av ditt hus, eller i ett litet rum? Det kan få ditt rum att poppa upp, och du kan blanda in olika mönster och färger med det du redan har.

Att använda tapeter som denna kan också vara ett bra sätt att förnya din inredning enkelt, och billigt.

14. Använd speglar

Speglar är oerhört viktiga när du inreder ditt hus. Inte bara att välja rätt spegel utan också att placera dem på rätt plats. Kom ihåg att det också kan hjälpa dig att göra ett litet utrymme större om du sätter en spegel på rätt plats

15. Tryck inte din säng mot väggen

Om inte ditt rum är litet, ställ aldrig din säng mot väggen. Det kommer att få ditt sovrum att se klungat ut, och det blir också mer komplicerat att rengöra och organisera allt. Det ger också en uppfattning om platsbrist och gör att rummet känns mörkare.

16. Var kreativ med lampskärmar

Lampskärmar är också ett bra sätt att renovera på en budget. Varför inte välja en exotisk lampskärm med en ljus färg? Eller något med ett mönster som gör att det sticker ut. Förbise inte lampskärmar, eftersom de vanligtvis tenderar att vara stora och har stor inverkan på inredningen.

17. Bli minimalistisk

Fler och fler människor gör det och varför skulle inte du det? Det stämmer att minimalismen är här och vi måste anamma den. Vi behöver inte en massa saker, och faktiskt kan belamra ditt hus förstöra din inredning. Du har förmodligen möbler som du knappt använder, och till och med något du kan ge eller slänga.

Det kommer inte bara att ge dig mer utrymme och få ditt hus att kännas lättare utan du förbättrar också din inredning samtidigt.

18. Blanda stolar

Självklart kan du använda samma stolar i din matsal, men varför inte gå ett steg ovanför det och försöka blanda ihop det. Detta kan vara ett bra sätt att förbättra utseendet på din matsal, och det ger mycket uppmärksamhet till dess fokuspunkt – matsalsbordet.

Att blanda några vintagestolar med de du för närvarande äger kan kanske vara en bra lösning för att se stilig och trendig ut på samma gång.

19. Skapa en tidlös design

Detta förbises ofta av de flesta som inreder sitt hus, men det är viktigt att skapa en tidlös inredning. Det kommer inte bara att se bra ut genom åren, utan det är också lättare att byta om och renovera när du vill. Detta beror också på att inte följa varje enskild trend.

20. Använd rummets hörn

Ofta glöms rummets hörn bort, men de är viktiga. Att använda dem kan faktiskt förbättra din inredning och få ditt hus att kännas mysigare. Varför inte använda en stålampa eller till och med en växt. Dessa små förändringar kan definitivt få ditt hus att må mycket bättre.

21. Använd blommor

Vem älskar inte blommor!? Blommor kan vara ett bra sätt att få ditt hus att se fräscht och mer presentabelt ut samtidigt som det ger dig en viss distinkt doft. Att använda blommor på ditt soffbord, eller till och med i ditt sovrum kan vara ett bra första intryck för besökare, och det får din inredning att sticka ut.

22. Köp bara möbler du vill behålla

Hur många gånger har du gjort det här misstaget? I stort sett alla av oss har gjort det tidigare. Detta är ett av de bästa tipsen, speciellt när du ska inreda ditt hus från grunden. Köper du bara möbler som du vill behålla blir det mycket enklare. Du behöver inte ständigt renovera, eller ändra och anpassa inredningen i ett rum.

Du spenderar också mindre pengar på att byta ut möbler, och det krångel och tid som kommer med det.

23. Använd asymmetri

Vi brukar gilla saker som ser symmetriska ut, men ett av sätten att skapa en unik inredning i ett utrymme är att använda asymmetri. Du kan enkelt få ditt rum att sticka ut. Antingen genom att välja asymmetriska möbler, eller till och med husets arkitektoniska design.

24. Tänk på hur många personer som kommer att använda varje rum

När du designar varje utrymme bör du tänka på hur många som faktiskt kommer att använda det rummet. Du vill inte belamra ett rum som kommer att ha mycket “fottrafik”. Håll i stället saker enkelt, så att alla kan röra sig fritt.

25. Mät noggrant

När du köper nya möbler eller planerar en inredning måste du mäta allt noggrant. Ett av misstagen människor gör är att de inte mäter saker på rätt sätt, och de slutar med en massa problem. Antingen en möbel som inte passar, eller som är för liten.

Mät noggrant allt och rita en liten bit papper med ditt rum. Rita sedan den möbel du vill ha och klipp den med en sax. Sedan kan du använda området av ditt hus för att sätta de möbler du vill ha ovanpå. Genom att experimentera med olika inställningar kan du välja den som fungerar bäst för dig.

Shopping favoriter

26. Använd färgglada lampor

Ett enkelt sätt att förändra miljön i ett rum är att bara byta glödlampa. Experimentera med lite olika färger, och varför inte sätta i en led-lampa som ger den ett helt nytt utseende.

27. Välj möbler som du kan använda i olika rum

När du väljer möbler, överväg alltid möjligheten att använda den i andra rum. Detta gör det mångsidigt och enkelt att byta eller byta dina möbler som du vill. Skapa enkelt ny inredning med det du redan har.

28. Överdriv inte, håll det enkelt

När det kommer till inredning är det viktigt att inte överdriva. Du måste ha tomma utrymmen och utrymmen utan några möbler. Precis som i musiken är tystnaden viktig, i inredningen är även de tomma ytorna avgörande.

29. Använd rätt ramar för ditt konstverk

Att välja rätt ramar för ditt konstverk kan också ha stor inverkan på din inredning. Du vill vara säker på att de kombineras bra med området du inreder, och att de inte kommer att gå ur modet när som helst snart.

30. Belamra inte rum

Ett av de vanligaste misstagen människor gör när de inreder sitt hus till att det blir rörigt i rummen. Nej, du behöver inte så många saker i ett enkelrum. Det ser inte bara dåligt ut utan det gör det svårt att rengöra och flytta runt. Din inredning ska flyta på.

31. Byt dina strömbrytare

Ett enkelt sätt att tillföra lite karaktär till ditt hus är att välja olika strömbrytare. De kan antingen vara metalliska, eller med lite färg, och det ger en annan atmosfär i din inredning.

32. Golvkuddar

Ja, golvkuddar är fortfarande en grej. De ser mysiga ut och är bekväma att sitta i, speciellt om du har barn. Du kan blanda ihop olika färger, eller mönster, och det är ett sätt att få ett distinkt utseende i ditt vardagsrum.

33. Välj den inredning du älskar

Det är alldeles för vanligt att människor går efter design som finns i tidningar och som de tycker att det ser bra ut men det är inte det de älskar. I slutet av dagen är du den som tillbringar mest tid i ditt hus. Så välj något du älskar och som liknar dig.

34. Blanda texturer

Ett bra sätt att dekorera ett rum är att skapa en kontrast av texturer. Detta kan göras med väggarna, möblerna och till och med lamporna. Att göra det kommer att skapa en annan atmosfär, och ditt hus kommer inte att kännas tråkigt eller vanligt Jane.

35. Planera din belysning

När du inreder ditt hus måste du vara uppmärksam på varje liten detalj och planera därefter. En av de mest förbisedda aspekterna är belysning. Det är superviktigt, och det ska planeras. Fundera på var du behöver mest ljus och hur du ska designa ditt rum med det i åtanke.

36. Använd metaller

Att använda metaller kan vara ett bra sätt att skapa kontraster och till och med blanda texturer. Från en metallampa till metall i ditt kök, det ska användas men inte överdrivet. Du kan också göra samma sak med möbler eller till och med ett soffbord. Ett soffbord i metall kan ge en stor kontrast i ett vardagsrum.

37. Testa färger innan ommålning

Innan du ens tänker på att köpa färgen och anlita målaren, testa den. Det innebär att du tar några prover och applicerar i ett område av ditt hus som du knappt använder, som en garderob eller tvättstugan. Oftare än inte har färger ett visst utseende på katalogen, men de ser helt annorlunda ut när du applicerar dem.

Se till att du testar innan du målar om hela huset, bara för att bli besviken i slutändan.

38. Välj mångsidiga möbler

Ett bra sätt att inte bara spara pengar utan också kunna inreda med det du redan har är att välja möbler som har olika syften. Ett bord kan vara ett matbord och skrivbord till exempel. När du gör detta blir det lättare att leka med dina möbler, och enkelt göra om dina olika rum.

39. Dra nytta av bristerna i varje rum

Varje hus har sina brister, och till viss del är varje rum helt unikt. Istället för att klaga på det, kom ihåg våra råd om asymmetri. Inte bara bör du omfamna det, utan du kan också dra nytta av det och skapa en unik design.

40. Välj en färgglad gardin

Att byta ut dina gardiner mot en färgglad gardin kan vara ett bra sätt att förändra och dekorera om. Det kan ge en helt ny atmosfär till ett visst rum, och förändra hur det känns.

41. Använd trä

Trä är ett viktigt inslag när det kommer till inredning. Att använda den i olika rum kan få ett hus att kännas mysigare och varmare. Även om du inte ska överdriva det finns det gott om ställen där du kan använda trä till din fördel, och speciellt i köket.

42. Använd inte exotiska färger på dina väggar

Att använda exotiska färger kan vara spännande, men de kan också gå ur stil snabbt. Istället för att måla en stor vägg med dessa exotiska färger, välj en mindre vägg, där den kommer att sticka ut bättre. Kom ihåg att du inte gör allt för att se för exotisk ut, bara lite här och där.

43. Undvik att ha dina möbler mot väggen

När du har möbler helt mot väggen kan ditt hus se rörigt och ointressant ut. Håll dina möbler några centimeter från väggen så att de ser snygga och välkomnande ut.

44. Håll ett öga på hur dina färger reflekterar ljus

Du måste inte bara välja rätt färger för dina väggar och möbler, utan också utvärdera hur ljuset förändrar dem. Det är vanligt att ljus har en annan effekt på färgen, och du måste se till att du uppnår ditt önskade utseende.

45. Dekorera ditt tak

Detta är inte för alla, och det bör inte användas i alla rum. Du bör dock överväga att försöka dekorera ditt eget tak. Om du har barn kan det vara roligt att dekorera taket och ge en glad atmosfär till din inredning.

46. Välj noga rätt gardinlängd

Ja, gardiner är en vetenskap. Inte bara måste du välja rätt gardin, vad gäller färg och tyg utan även rätt längd. Se till att dina gardiner går över golvet. Att använda långa gardiner tills golvet är ett bra sätt att få ditt rum att verka högre.

Du bör också tänka på funktionen hos varje gardin. Även om du kan kompromissa med funktionen i vardagsrummet, gör det inte i sovrummet. Vi älskar alla dessa mörkläggningsgardiner och den frid de ger oss varje morgon!

47. Använd höga möbler för att få dina tak att se högre ut

Ett annat bra sätt att få ditt tak att kännas högre är att använda höga möbler. De ser inte bara bättre ut, utan det ger också ett rymligt intryck för alla som går in i rummet.

48. Blanda dina kuddar

Kuddar kan vara ett enkelt och prisvärt sätt att leka med din inredning. Undvik att ha alla kuddar av samma design och färg. Det är inte bara tråkigt, det får också rummet att verka trist. Se till att blanda in texturer och färger, och vem vet ens några olika mönster som ger liv i ditt rum.

49. Ordna om dina möbler

Om du har följt våra råd fram till denna punkt vet du att du har möbler för flera ändamål som kan användas i olika rum. Varför är detta viktigt? Om du vill ändra hur din inredning ser ut behöver du inte ens handla. Bara genom att byta ut några möbler här och där kan du enkelt experimentera med olika inställningar och helt renovera ditt hus.

50. Blanda dina möbler

Även om de flesta tenderar att välja samma möbelstil, kan det se för enkelt och tråkigt ut. Tanken är att blanda in olika träslag, eller till och med metall tillsammans. Detta gör att din inredning ser mer mångsidig och välkomnande ut. Undvik att köpa allt i samma stil, eftersom det kan bli tråkigt väldigt snabbt.

51. Se till att ditt vardagsrum är en plats för samling

Vardagsrummet är det viktigaste rummet i varje hus. Du måste garantera att det är ett mysigt och inbjudande område som är tänkt för samling. De flesta av oss tillbringar större delen av tiden i vardagsrummet, av den anledningen behöver du inreda det på ett sätt som för människor samman.

52. Dekorera din eldstad

Om du inte använder din eldstad, varför dekorerar du den inte? En oanvänd öppen spis kan se för enkel och tråkig ut, och att använda olika ljus, konstverk eller olika delar kan verkligen få ett ljus i din eldstad.

53. Sladdskydd för att täcka och organisera sladdar

Ja, det här är ett måste du behöver för att göra det! Vi hatar alla de kablar och sladdar överallt som får ditt hus att kännas som ett IT-kontor. Ett enkelt sätt att åtgärda problemet är med sladdskydd. Inte bara kommer de att vara organiserade utan det ser också bättre ut från utsidan.

54. Byt dina kuddar

Att byta kuddar är ett enkelt och effektivt sätt att förändra hur ett rum ser ut. Det är också ett väldigt billigt sätt att byta beroende på tid på året. Varför inte ta med lite julkuddar under december, och ha olika kuddar på sommaren och vintern.

55. Använd ett falskt fönster

Även om inte alla är fan av falska fönster, kan de fungera riktigt bra i vissa rum. Helst är de idealiska för kontor eller till och med sovrum men du kan också använda dem i vardagsrummet. De skapar en unik känsla och utseende som knappast matchas av något annat.

56. Prova DIY

Har du funderat på att ändra dina möbler eller till och med dina kuddar? Varför inte prova DIY! Det kan vara ett enkelt och roligt sätt att tillbringa helgen med att arbeta med något som kommer att förändra din inredning.

57. Lägg till en exotisk möbel

Ett enkelt sätt att ge ett rum mer karaktär är att lägga till en unik exotisk möbel till det. De kan också vara bra samtalsstartare när dina gäster frågar dig om det. Det kan vara ett samlarobjekt, eller till och med en antikvitet. Överdriv bara inte och se till att den passar perfekt.

58. Håll din entré effektiv

Ett vanligt misstag som människor gör är att försöka överdriva sin entré. Du vill vara säker på att den är effektiv och att du kan behålla dina nycklar och rockar utan att se för pretentiös ut. Det finns andra rum i huset som du kan använda för att särskilja, hålla entrén effektiv och enkel.

59. Satsa på stora mattor

Mattor ska alltid vara stora, och det finns en anledning till det. De gör inte bara att rummet känns större, utan också mysigare. Du bör också se till att dina möbler står ovanpå mattan för att hålla på plats.

60. Använd växter

Växter ger en otrolig mängd liv i ett rum, och du bör inkludera dem i din inredning. Se till att ditt vardagsrum, kök och till och med badrum har några växter, som får det att se naturligt ut.

61. Använd antikviteter

Antikviteter är ett bra sätt att skapa en unik look. Oavsett om det är en antik möbel, eller till och med en väggklocka, kan de säkert ge ditt rum mycket karaktär.

62. Blanda in vintagemöbler

På samma sätt som man kan använda antikviteter kan man även blanda in vintagemöbler med helt nya. Detta skapar vissa kontraster som får din inredning att verkligen glänsa. Alla de mest inflytelserika inredningsarkitekterna gör detta, och det borde du också.

63. Välj rätt draperier för varje rum

Ja, inte alla rum är likadana, och inte alla draperier borde vara likadana. Se till att du väljer dem individuellt utifrån varje rum, för att uppnå önskat utseende.

64. Färgglad vägg

Ett enkelt sätt att väcka uppmärksamhet och att skapa en viss kontrast är genom att ha en färgglad vägg som sticker ut från resten. Den kan också användas för att göra ett uttalande. Det fungerar bra i badrum, eller i vissa delar av korridorerna när du korsar två olika rum.

65. Använd böcker

Böcker är ett otroligt verktyg för inredningsarkitekter. Du kan använda dem som ett sätt att fylla i platser och det är bortom den traditionella bokhyllan. Använd den i köket och även i badrummet.

66. Montera gardiner högt

Ja, gardiner ska alltid vara höga. Ett av de vanligaste misstagen är att hänga gardiner lågt, vilket gör att rummet känns mindre och oinbjudande. Se till att du får ut det mesta av din inredning genom att hänga upp dina gardiner så högt som möjligt.

67. Välj rätt fönsternyanser

Det är sant att fönsterskärmar är tänkta att vara effektiva, men det finns inget som säger att det inte kan vara snyggt. Det handlar om att välja rätt utseende för ditt hus och arbeta runt det. Du måste välja fönsternyanser som faktiskt matchar utseendet i varje rum.

68. Konstverk och speglar ska vara i ögonhöjd

Häng inte spegel eller konstverk varken för högt eller för lågt. Detta kan faktiskt förstöra utseendet på ditt rum. Du måste se till att när någon går i rummet kan de vända sig om och titta på konsten du har visat, såväl som spegeln.

69. Byt soffbord

Vill du ha ett enkelt sätt att förändra hur ditt vardagsrum ser ut? Byt bara soffbordet. Soffbord är fokuspunkter i vardagsrummet och att byta dem är ingen jättestor förändring rent fysiskt, men det kan se helt annorlunda ut.

Kom ihåg att människor dras till fokuspunkter, och om du ändrar dem kommer det att förändra atmosfären i ett rum.

70. Göm dina element

Vi hatar alla hur element ser ut, de kombineras inte med den inredning du vill ha, och de matchar inget annat än andra element. Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att täcka dem med ett väggskåp i trä. Du kan välja en färg som matchar ditt rum, så ser det bättre ut.

71. Om du inte vet vilken färg du ska välja, kör på vitt

Om du är osäker på vilken färg du ska välja, kör alltid med vitt. Det finns en anledning till det, vitt fungerar bra med nästan vad som helst. Och om du är osäker på väggfärgerna kan du också vara osäker på andra saker, och att välja vita väggar betyder att det kommer att fungera med alla dina obeslutsamheter.

72. Måla dina golv

Ja exotiska färger på golven kan vara något! Varför inte välja en exoitc färg för ditt badrumsgolv eller till och med din tvättstuga. Det kan vara ett enkelt sätt att byta stil och ge mer liv i din design.

73. Använd kontrast

Vi har nämnt kontraster genom hela detta tips på ett eller annat sätt, och det är aldrig för mycket – ANVÄND KONTRAST. Du förstår, inredning är gjord av olika element, och hur dessa element kombineras är det som får oss att må bra i ett visst rum. Det är kontraster som skapar detta. Du vill undvika att ha samma flygplansutseende i hela huset, för i slutet av dagen kommer det att kännas tråkigt.

74. Visa dina egna konstverk

Om du är en konstnär varför inte visa dina egna konstverk och använda allt i hela ditt hus. Det kan vara ett bra sätt att göra ditt personliga uttalande samtidigt som det har något unikt i din inredning som du skapat.

75. Spegelväggar

Ja spegelväggar är en grej, och de fungerar faktiskt väldigt bra i små hus. Det får det att se rymligt och större ut, och det är också inbjudande. Det skapar en väldigt pittoresk look som kan kombineras med många element. Överdriv inte, och välj en speciell plats att sätta din spegelvägg.

Slutsats

Inredning kan ha en enorm inverkan inte bara på hur vi mår, utan på miljön omkring oss. Vi hoppas att våra tips har hjälpt dig att inreda eller renovera ditt eget hus, och att de ger dig värde.

Kom alltid ihåg att hålla det enkelt och välj den inredning du älskar.

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024