fbpx

Veckans valda inredningsfynd – billiga speglar

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni billiga speglar precis just nu? Sluta leta för idag tipsar jag om de snyggaste billiga speglar ni kan hitta online. Jag blev nyss intervjuad av TT nyhetsbyrå om att inreda med speglar. Jag ger där mina bästa tips hur ni kan inreda med speglar för ett snyggare större hem. Jag säger större just för att speglar har en abnormt förstorande effekt i hemmet. Bor ni litet kan jag verkligen tipsa om att inreda med speglar i alla rum. Det får dock inte bli spegel-mania alá en crazy skräckfilm. Utan det gäller att placera några väl valda speglar på rätt plats för bästa effekt.

LÄS MER: HETASTE INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

Här får ni nu veckans valda inredningsfynd som denna veckan då är just billiga speglar Jag varvar speglarna med härlig spegelinspo från mina Veckans vackraste IG hem Enjoy!

Billiga speglar

Trendiga runda IG speglar ovan finns billigt HÄR och HÄR

Runda speglar utan ram är hetare än hetast på Instagram just nu. Inget vet varför just dessa speglar fått sådan genomslagskraft men få inredningsprylar har synts mer. Förmodligen för att dessa runda speglar är lättplacerade och passar nästan varsomhelst i hemmet. Många byter numer ut tavlor mot just speglar.

SHOPPA BUDGETLYX INREDNING

Foto: @interior.by.d

Se så vackert förra veckans valda Instagram hem @interior.by.d  har inrett med speglar i sitt hem.

Guldspeglar ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Speglar ovan finns: HÄR

Lyxiga solspeglar ovan finns HÄR Tavlor HÄR och HÄR

Solspeglar är riktiga smycken i hemmet oavsett vart de placeras. De ger en känsla av lyx och flärd. Fint är att matcha guldspeglar med några svartvita tavlor, det ger väggen en fin balans. Eller mixa med genuin originalkonst för ett unikt och personligt hem.

Foto: Claudia Gullström

Visst kan man göra det så himla fint hemma bara genom att hänga upp några nya speglar. Jag brukar ju även förespråka att ha speglar i små hem då de som sagt har en förstorande effekt. Att hänga upp en spegel ovanför den öppna spisen har dubbel förstorande effekt eftersom ljust från elden och spegeln ihop reflekterar ljus ut i rummet. Något som även är extremt trendigt i år är sk. spegelväggar. Inga sånna fula som på 80-talet utan snygga moderna med trendiga speglar ihop med några snygga tavlor.

Prova er fram därhemma, jag menar funkar inte spegeln på en plats kan den göra mirakel på ett annat ställe :)

Ha en kanon vecka!

SHOPPA BUDGETLYX INREDNING

 

 

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis