Veckans vackraste Instagramhem – @annelii01

(Innehåller Jotex Ellos & Soffadirekt annonslänkar)

Är det nån mer än ig som är jäkligt missnöjd på denna Maj? Blåsig, kall och regnig nääeee uch ta mig tillbaka till förra året, eller ta mig till Spain asap haha. Hursomhelst nu har vi iaf ett nytt veckans vackraste Instagramhem att värma upp inspirationen med. Denna gången vänder vi oss till allra längst upp i Norra Sverige. Närmare bestämt till Västerbotten där den goa ostpajen härstammar från. Det är det som är så kul med Veckans IG hem, att jag hittar snygga hem runt hela Sverige att visa upp. Jag har idag valt ut ett av de populäraste Instakonton inom inredning och det är duktiga @annelii01

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

Jag säger välkommen hem till Veckans vackraste Instagramhem @annelii01 och ni kan läsa min intervju med henne här.

@annelii01

INSTAGRAM INTERVJU – @ANNELII01

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Anneli Fjällman heter jag och är 40 år. Bor i en villa på 200 kvm ute på landet några mil utanför Nordmaling. Här bor jag tillsammans med maken och våra 3 pojkar. Vi har 3 vuxna katter och nu 4 kattungar som snart ska flytta.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Men tack snälla du. Har haft många olika inredningsstilar. Men med åren så har jag lärt mig att följa husets stil och karaktär. Vill att det yttre går ihop med det inre.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Instagram, inrednings tidningar och Google… Låter helknäppt men jag googlar det mesta för att få tips och idéer.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Vitt, grått, lite svart och gärna en touch av rosa och beige.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Mina cooee vaser. Älskar dom och dom är min röda tråd här hemma. 19 st finns i hemmet.
Ljusstakarna från Hilkeindesign. Och Nordli byråerna från Ikea är mina möbelfavoriter.

Köp Instagram hem stilen

Inredning ovan köper ni: 1. Stol HÄR 2. Rund spegel HÄR 3. Gardiner HÄR 4. Ryamatta HÄR 5. Grå divansoffa HÄR


Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Genom åren har man nog ångrat många köp men inte idag. Hastköper inget idag utan jag tänker nog både en och två gånger innan jag köper. Jag ska veta exakt vars jag ska ha det innan jag slår till.

Finns det nån inredningspryl som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Oj det var svårt… Storblommigt måste jag nog säga.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Presenten, Levinnhome, stayhome och Hilkeindesign.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Köp inredningstidningar. Kolla pintrest och Instagram som är bra plattformer för inspo. Tror att alla tillslut känner att: ”det där gillar jag” eller ”det där är jag”. Och låt det ta tid. Man bygger inte upp ett hem på en dag. Det är ju du själv som ska trivas och må bra i ditt eget hem.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Oj dom är många…. Villanielsen, js.interior, mykindoflike, mylittleredhouse, interior_by_nina, annsophievisby, asashem, interiorbysabina, asasalo och många många fler.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Inte vad jag tror då jag har haft den här stilen i många år men man vet aldrig.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Älskar verkligen den Bohemiska. Det är en stil jag lätt skulle kunna byta till.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Det har jag inte någon större koll på…. Bianca Ingrosso kanske?!?! Eller Åsa Ingrosso….

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Nä det tror jag nog inte. Inte att det skulle vara någon rädsla. Men idag så är det nog ganska lätt att följa ”trenden”. Och så länge som man tycker om det själv så är det inget konstigt tycker jag. Och många butiker har idag liknande sortiment.

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Pampasgräset och textilerna i rosa och beige.

Visst är det ett mysigt hem? Att @annelii blivit så poppis på Instagram tror jag bla. beror på hennes härliga naturliga sätt att skriva. Det är inga krusiduller eller fejkad bullshit, utan hon är som normalt vanligt folk. Folk i allmänhet gillar att känna igen sig i andra folk de kan relatera till. Skratt och underhållande samtal levererar @annelii varje dag och sånt gillar Instagramfolket. Kul att se en stor influencer från Norrland för en gång skulle och inte bara från överhypade PR-Stockholm. Jättefint veckans IG hem och jag tackar Anneli för att hon ville vara med här hos mig.

LÄS MER: Inred med sittpuffar som de kända trendiga Instagramhemmen

Annelii sa hon gillade Bianca Ingrossos inredningsstil. OCH då måste jag ju bara ge all cred till Bianca för hon äntligen vågade ta sig ton och sjunga som sin kända mor. Den sången Bianca och hennes poddvän sjöng i Globen var så jäkla rörande att jag satt och storbölade (känslomänniska som jag är) Det sa så mycket om det där med att våga möta sin rädsla, komma över den och känna sig oövervinnlig. Jag är själv SVINNERVÖS att gå upp och föreläsa för massa folk. Många har sagt jag borde föreläsa om min framgångssaga om bloggen och en dag kanske jag gör det Jag måste bara jobba liiiitee mer på rädslans demon först :)

Face the fear and become fearless!

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 173 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis