( I samarbete med By Rydéns )

By Rydéns är ju mest kända för deras extremt populära taklampor. Få lampor har väl tagit över Instagram så stort som By Rydéns exklusiva taklampa Gross. Nu tar By Rydéns ett helt nytt steg inför det nya året och lanserar sin sminkspegel Moment. Vid första anblick ser Moment ut som en helt vanlig sminkspegel. MEN den är långt ifrån det då den är en spegel helt gjort för den nya tiden. Sminkspegeln Moment har nämligen inbyggda högtalare, bluetooth uppkoppling, usb-portal samt en smart mobilhållare med magnet. Spegeln är även helt och unikt designad av By Rydéns själva.

LÄS MER: Inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger i år

Jag är en av de första influencers som skriver om By Rydéns senaste nyhet vilket känns extra kul såklart. Här ser ni spegeln hur den ser ut och visst är den ursöt :)

Sminkspegel Moment

Den nya sminkspegeln från By Rydéns är helt rätt i den nya tekniska tiden, med inbyggd usb, högtalare och supersmart mobilhållare. Ha koll på ansiktet och mobilen i ett, kan det bli bättre :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Med Moment spegel vill By Rydéns nå ut även till den lite yngre delen av befolkningen. Man kan lätt se spegeln i ett flickrum och passar perfekt för alla moderna prinsessor. Men Moment kan även passa bra i ett vuxet rum som tex i en sminkhörna i sovrummet. Vi lever i en selfiebesatt värld och spegelns roll i hemmet spelar en klart avgörande roll. Att det då kommer en spegel som kopplar ihop fåfängan, med den moderna teknologin känns som ett bra nytänk från By Rydéns sida.

Jag gillar Moment och tycker att denna idén är jättekul. Det jag gillar även mer är att spegeln inte är dyr om man jämför med många konkurrenter. Den kostar bara 2495 kr vilket är ett lågt pris med tanke på den tekniska inbyggda biten. Unikt för spegeln Moment är att den endast säljs exklusivt på By Rydéns egna hemsida.

OCH ni får spegeln ännu billigare med 500 kr rabatt just nu om ni använder koden moment18 när ni handlar.

En perfekt sista minuten julklapp för alla som älskar sminka sig och rocka loss samtidigt :)

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.