soffor rea beige soffa

Soffor REA – Sommar Fynda soffor till vrakpriser

Innehållsförteckning

(Innehåller annonslänkar)

Just nu är det stor soffor REA online i många butiker! Soffan är verkligen kungen av all inredning hemma. Genom att byta soffa och färg på soffan så ändras hela rummet. All inredning runt utgår ju från soffan, inte konstigt det är extra viktigt att välja rätt. När ni väljer ny soffa tänk på vilken känsla ni vill ha i rummet. Vill ni ha en exklusiv loungekänsla? Eller kanske den nya trendiga avskalade naturkänslan. Gör en moodboard med drömsoffan i centrum, samla inspo från Pinterest och Instagram.

På så vis får ni en känsla redan innan  ni köpt soffan hur rummet kommer se ut. Även vilken klädsel soffan ska ha är viktig. Beroende på slitage och hur många som kommer nöta på soffan därhemma.

LÄS MER: Köpa Ny Soffa – 6 Tips Att Välja Rätt

Det är som sagt just nu stor soffor REA och här presenterar jag några riktiga soff favoriter.

4 saker när du ska köpa ny soffa

 • Tänk på att mäta en extra gång
 • Tänk på att soffan ska gå igenom dörrar
 • Har du husdjur välj soffa efter det
 • Försök köpa slitstark soffa

Soffor REA

beige howardsoffa i ett lyxigt rum Ni hittar soffa med rabatt ovan HÄR

30 % RABATT PÅ NEWPORT SOFFOR

beige och blå soffor lyxiga Ni hittar soffor med rabatt 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

LÄS MER: Styla beige soffa – 7 bästa tips nånsin

FYNDA LYX SOFFOR!

newport soffor i blå och vit

Ni hittar soffor ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

SOFFADIREKT SOFFOR REA!

soffor rea beige soffa

Soffa ovan med rabatt finns HÄR

Soffan Mina ovan kan vara en av årets snyggaste nya soffor tycker vi! Just nu kan ni dessutom fynda denna soff goding med rejäl rabatt.

beige soffor i olika storlekar Soffor med REA ovan hittar ni HÄR

STORSÄLJARE SOFFA!

beige soffa i beige rum

Ni hittar storsäljare ovan HÄR

beige divansoffa och trä soffbordNi hittar soffa ovan HÄR

REA BEIGE SOFFOR

många beige soffor Soffor ovan hittar ni HÄR

REA GRÅ SOFFOR

grå soffor i olika modell Grå soffor ovan finns HÄR

SOFFBORD ATT MATCHA MED

soffbord i marmor och träNi hittar alla bord ovan HÄR

Till soffan är det viktigt med rätt matchande soffbord. Man kan säga att soffbordet är soffans lyxiga smycke.

Soffa ovan HÄR

3 snabba tips för ett nytt soffköp

1. Klädsel

Är en otroligt viktig fråga för att få en soffa eller bäddsoffa som håller länge. Beroende på hur familjen ser ut krävs olika hållbarhet och tålighet. Har du små barn och husdjur – egna, eller som ofta kommer på besök – är det extra viktigt att soffan är tålig. Tygklädsel ska helst vara både tvättbar och med vändbara dynor.

Polyester, polyuretan och liknande syntetmaterial är mycket slitstarkt.  Bomull är också slitstarkt men bleks med tiden av starkt solljus och bör impregneras efter en tid för att behålla sin smutsavvisande yta. Läder, anilin blir ofta bara vackrare med åren, men kräver visst underhåll.

2. Vilken storlek?

En soffa eller soffgrupp dominerar ofta vardagsrummet. Har du ett litet vardagsrum passar nätta modeller, gärna på ben, sittplatserna kan vara lika många ändå. Den nya soffan måste inte heller stå på samma ställe som den gamla, eller – som så ofta i svenska hem – längs med väggen. Provmöblera, i huvudet, på papper eller på nätet. Tänk också på övrig inredning och ljuset i rummet. Ska soffan smälta in eller sticka ut….bara du har svaret.

3. Rätt färg

En svart soffa i ett mörkt hörn är sällan en bra idé, men har du förälskat dig kan du förstås anpassa belysningen. Var däremot försiktig med att impulsköpa den heta röda bäddsoffan du tyckte var så fin i butiken. Det kan efter en månad sluta med psykos av färgöverdos…(baserat på egen erfarenhet:) Satsa då hellre på ljus soffa och färgade kuddar som accentfärger istället.

Slutsummering – Soffor REA

Jag hoppas ni hittar drömsoffan i detta inlägget. Missa inte heller vår special om soffans historia från dåtid till nutid. Och om ni fyndar en soffa i detta inlägg, fota soffan gärna hemma sen och maila till oss. Vem vet er nya soffa och vardagsrum kan komma med här på Inredningsvis..

 

 

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024