10 bästa heminredning outlet ställen

10 bästa heminredning outlet ställen

Innehållsförteckning

Letar du efter heminredning outlet ställen? Nyckeln till den allra billigaste heminredningen är just dessa ställen på nätet och i verkliga världen. Det är här som du hittar de rödaste prislapparna och de största rabatterna. Att hitta till guldkornen för att kunna handla billigare är dock inte alltid så enkelt.

LÄS MER: 5 Bästa butiker med fotokonst online

För att hitta rätt har vi satt ihop den här listan med de 10 bästa ställena för heminredning på outlet. Här kan du läsa om de olika butikerna och se vilka specialiteter de har. De första fem hittar du på nätet, de andra fem på fysiska platser runt om i landet.

Heminredning outlet

Shophome

Många webbutiker som annonserar ut ”outlet-priser” lägger endast ett fåtal varor i den här kategorin. Det finns helt enkelt inte så mycket att välja mellan för oss köpare. Shophome är ett lysande undantag.

Om du besöker Shophome och kikar in i avdelningen för rabatterade priser på inredning och möbler kommer du att hitta ett mycket brett utbud. Mycket att välja på!

Bolia

Spara många tusenlappar på exklusiva designmöbler? Hos Bolia kan du göra just det. Här hittar du alltid en mängd möbler och designartiklar med rabatter på 50% eller mer.

Några av artiklarna är nedsatta på grund av mindre fel, andra eftersom de har returnerats. Ofta är produkterna i princip felfria, men de kan inte säljas till fullpris.

Varför är outlet billigare?

Det finns flera anledningar till de lägre priserna. Det kan handla om varor som har skönhetsfel, har returnerats eller är visningsexemplar och inte kan säljas för fullt pris. Vid fabriksförsäljning är priserna lägre eftersom det inte finns några mellanhänder.

Ni hittar allt outlet inredning ovan HÄR

Newport

Newport är ett varumärke för textilier, möbler, belysning och mycket annat. För utgående produkter och produkter som av någon anledning inte kan säljas till fullpris har Newport en outlet.

Hos Newport kan du handla till kraftigt rabatterade priser både i en fysisk butik och på nätet. Den fysiska butiken ligger i Norrköping i Östergötland.

Inredningsoutlet

Om du tittar på namnet är det inte så svårt att se vad som är i fokus för den här webbutiken! Här är ledorden helt enkelt heminredning och outlet.

I sortimentet finns lite av varje inom både belysning, matlagning, servering, textilier och mer. Bra att veta är att större inredningsdetaljer, såsom möbler, tavlor och liknande, inte finns i butiken.

Hur mycket billigare är outletbutiker?

Priserna kan vara 30%, 40% eller ännu lägre jämfört med rekommenderat pris i butik.

Confident Living

Confident Living är en riktigt stor butik för heminredning online med tusentals artiklar. Även antalet artiklar som du kan köpa till nedsatta priser är rejält stort.

Det bästa med Confident Living lågprisavdelning är kanske att den är så bred. Här hittar du produkter i alla kategorier till rabatter på upp emot 50% och ännu mer.

All outlet inredning ovan finns HÄR

Hede Fashion Outlet

Namnet säger att det här varuhuset kretsar kring mode. Så är det absolut, men det finns mer – inredning, livsstil och leksaker till exempel. Varuhuset är av det större slaget med inte mindre än 150 märken.

Det här varuhuset för billigare shopping ligger i Hede i norra delen av Kungsbacka. En resa med bil från Göteborg tar cirka 40 minuter.

Kosta butiksby

Det är ett naturligt fokus på glas från själva varumärket Kosta Boda på det här stället, men det finns betydligt mer på det stora shoppingområdet. Med närmare tio butiker med rabatterade priser inom heminredning och livsstil finns något för alla.

Kosta butiksby ligger i den lilla orten Kosta i sydöstra Småland. Från både Växjö och Kalmar är det cirka 50 minuter med bil.

Stockholm Quality Outlet

Stockholm Quality är ett av Sveriges största ställen för låga priser på heminredning, mode och livsstil. Här finns sammanlagt över 70 butiker med nedsatta varor.

Stockholm Quality ligger i Järfälla. Här finns gott om parkeringsplatser om du reser med bil. Det går också utmärkt att ta pendeln till station Jakobsberg.

Exempel på inredningsbutiker:

  • Home & Cook
  • Iittala
  • Le Creuset
  • Kungsängen
  • Lexington
  • Villeroy & Boch

Kan man säga att Gekås är en outlet?

Bland Gekås (Ullared) alla tusentals produkter finns många som kan sägas vara outletvaror med rejält nedsatta priser.

Hjultorgets köpcentrum

Insjön är födelseort för kedjan Clas Ohlson. Idag finns på orten ett område med flera outletbutiker med röda prislappar, däribland Clas Ohlsons egen butik samt Iittala.

Den lilla orten Insjön ligger mellan Borlänge och Leksand i Dalarna. Från Stockholm är avståndet cirka 25 mil.

Bo Ohlsson

Kanske ett något udda namn på ett lågprisvaruhus? Hur som helst är Bo Ohlsson en plats där du kan handla allt inom inredning (samt mycket annat).

Varuhuset ligger i den lilla orten Tomelilla i Skåne, mitt på vackra Österlen. En bilresa från Malmö tar cirka en timme.

Sammanfattning

Vilket eller vilka av våra 10 bästa ställen för heminredning outlet faller dig mest i smaken? Vi har försökt sätta ihop en lista som speglar utbudet på bästa sätt, både när det gäller lågpris på nätet och i fysiska butiker. Smidigast är givetvis att handla på nätet, men där har du alltid nackdelen att du inte kan se och känna på varorna innan du köper.

  1. Åh så mycket snyggt! Älskar alla borden, kopparlampan och den första bilden är helt i min smak, Härlig inspo! :) Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström
Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024