Skärmvägg utomhus

Snygga skärmväggar för utomhus – 5 bästa butiker

Att sätta upp skyddande skärmväggar utomhus har blivit trendigt de senare sommarsäsonger. Inte konstigt med tanke på det minst sagt skiftande Svenska sommarvädret. Sedan är det ju inte vara smart med en skärmvägg, det är snyggt också. Därför har vi i detta inlägg gått igenom de bästa butikerna som har utomhus skärmväggar, som är både billiga och snygga.

LÄS MER: Så målar ni trägolv lätt och rätt

4 Fördelar med en skärmvägg ute

 • Den skyddar mot väder och vind.
 • Den kan skydda mot större djur att ta sig in på uteplatsen.
 • Den går att använda som spalje för klätterväxter.
 • Den är jättesnygg.

BYGGHEMMA VIT SKÄRMVÄGG

Ni hittar snygg vit skärmvägg HÄR

En skärmvägg passar perfekt som skydd till uteköket där ni lagar mat hela sommaren! den är dessutom snygg i trädgården som helhet.

IKEA SKÄRMVÄGG UTOMHUS

Hur snygg är inte Ikeas skärmvägg Nämmarö för utomhus? Det finns även en praktiskt förvaringsbox som kan ställas vid sidan av skärmväggen.

BYGGSHOP – NATURLIG VASS SKÄRMVÄGG

Ni hittar skärmvägg ovan HÄR

LÄS MER: Lägga stenplattor på uteplatsen – så gör du

Ni hittar träskärm ovan HÄR

BYGGMAX – LITEN SKÄRMVÄGG

Liten skärmvägg finns HÄR

Denna lilla skärmvägg passar perfekt till den lilla uteplatsen eller balkongen!

HORNBACH – SVART SKÄRMVÄGG

Ni hittar snygga svarta väggen ovan HÄR

Slutsummering

Som ni ser finns det många smarta och snygga skärmväggar som passar för trädgården. Vilken man ska välja är helt enkelt en smaksak. Men tänk att skärmväggen ska matcha in fint i övrig miljö ni har. Sedan kan man ju även använda skärmväggar till blomsterspaljé. Detta ger en fin skön och grön vägg och passar bra på en större uteplats. Vi hoppas ni hittar er dröm skärmvägg i detta inlägg och sänd oss gärna en bild på hur det blev hemma hos er sedan.

FAQs

Hur fäster man skärmvägg utomhus?

Markera ut platsen för skärmen med pinnar som trycks ner i marken där skärmstolparna ska placeras. Räkna med ett cc-mått på 1-1,5m. Börja med hörnpinnen och låt övriga mått utgå från den. Dra därefter ett snöre mellan pinnarna och kontrollera att hörnet blir vinkelrätt.

Hur sätter man fast en skärmvägg?

Trästolpen skruvas fast i stolpfästet. Skärmväggen eller staketet monteras med hjälp av vinkelbeslag. För att försäkra sig om att stolparna står i linje bör man spänna ett riktsnöre mellan den första och sista stolpen.

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024