Min nya tavelvägg från poster store

Min nya tavelvägg från Poster Store

(I samarbete med Poster Store)

Jag brukar säga att inget kan förändra ett hem så snabbt som när man byter tavlor. I dessa Corona tider när de flesta jobbar hemifrån kan man lätt tröttna på inredningen. Då kan det vara extra kul att förnya och förändra hemma. Att byta ut några tavlor i olika rum kan göra mirakulös skillnad. Jag visar i detta inlägget upp min nya exotiska tavelvägg från Poster Store Jag saknar att resa något abnormt och det är svårt ta in att den friheten är helt borta nu. Jag valde därför en tavelvägg som speglar mina resor och det jag saknar. Vilket är Medelhavshav, palmer och soligt beach life. Jag tror på att välja posters och tavlor efter känslan och motiv efter vad man mår bra av.

Här nedan ser ni min nya exotiska tavelvägg från Poster Store och visst ger den sann semesterkänsla :)

Mitt tips när ni väljer motiv är att alltid följa hjärtat och inte vad alla andra har på väggen. Välj motiv NI blir glad av och som får er att njuta varje gång ni ser på väggen.

POSTERS NYHETER

Poster Store kommer varje Tisdag med en ny kollektion av posters. Just nu finns det massor av trendiga fina motiv på deras hemsida. Dessa ovan blev genast mina personliga favoriter.

TRENDIGA DJURMOTIV

Posters med djurmotiv är extra trendigt 2020. Jag älskar själv djurmotiv och har en stor tavla med vita hästar i vardagsrummet.

Tavelväggen längst upp ovan kommer som sagt från Poster Store. En känd posterbutik online som har ett av Sveriges största sortiment av kvalitetsposters. Poster Store erbjuder alltid prisvärda posters med trendig Skandinavisk design. Alla posters är dessutom tryckta på papper av allra högsta kvalitet. Poster Store erbjuder varje Tisdag en ny kollektion av posters. Ett ständigt uppdaterat sortiment gör att poster trender hela tiden hålls á jour. Har ni svårt att få till tavelväggen hemma, då hjälper Poster stores kunniga kundtjänst gärna till med tips.

Jag är jättenöjd med min tavelvägg med reskänsla, den gav rummet en helt ny vibe. Kan man inte resa nu på länge kan man iaf resa i fantasin när man beundrar tavelväggen varje dag. Jag tipsar alla om att göra en moodboard i datorn före ni sätter upp en tavelvägg. Genom att först se hur väggen med tavlorna ser ut i datorn, gör att ni slipper bli besvikna.

Stay safe!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024