(I samarbete med Poster Store)

Jag brukar säga att inget kan förändra ett hem så snabbt som när man byter tavlor. I dessa Corona tider när de flesta jobbar hemifrån kan man lätt tröttna på inredningen. Då kan det vara extra kul att förnya och förändra hemma. Att byta ut några tavlor i olika rum kan göra mirakulös skillnad. Jag visar i detta inlägget upp min nya exotiska tavelvägg från Poster Store Jag saknar att resa något abnormt och det är svårt ta in att den friheten är helt borta nu. Jag valde därför en tavelvägg som speglar mina resor och det jag saknar. Vilket är Medelhavshav, palmer och soligt beach life. Jag tror på att välja posters och tavlor efter känslan och motiv efter vad man mår bra av.

Här nedan ser ni min nya exotiska tavelvägg från Poster Store och visst ger den sann semesterkänsla :)

OCH Nu det allra bästa ni får hela 30 % rabatt på posters från Poster Store om ni använder koden  inredningsvis30 i kassan när ni handlar.

(Gäller till 7 e Juni och på alla posters utom Selection Posters)

Mitt tips när ni väljer motiv är att alltid följa hjärtat och inte vad alla andra har på väggen. Välj motiv NI blir glad av och som får er att njuta varje gång ni ser på väggen.

POSTERS NYHETER

Nyheter ovan hittar ni HÄR

Poster Store kommer varje Tisdag med en ny kollektion av posters. Just nu finns det massor av trendiga fina motiv på deras hemsida. Dessa ovan blev genast mina personliga favoriter.

TRENDIGA DJURMOTIV

Alla posters ovan hittar ni HÄR

Posters med djurmotiv är extra trendigt 2020. Jag älskar själv djurmotiv och har en stor tavla med vita hästar i vardagsrummet.

Tavelväggen längst upp ovan kommer som sagt från Poster Store. En känd posterbutik online som har ett av Sveriges största sortiment av kvalitetsposters. Poster Store erbjuder alltid prisvärda posters med trendig Skandinavisk design. Alla posters är dessutom tryckta på papper av allra högsta kvalitet. Poster Store erbjuder varje Tisdag en ny kollektion av posters. Ett ständigt uppdaterat sortiment gör att poster trender hela tiden hålls á jour. Har ni svårt att få till tavelväggen hemma, då hjälper Poster stores kunniga kundtjänst gärna till med tips.

Jag är jättenöjd med min tavelvägg med reskänsla, den gav rummet en helt ny vibe. Kan man inte resa nu på länge kan man iaf resa i fantasin när man beundrar tavelväggen varje dag. Jag tipsar alla om att göra en moodboard i datorn före ni sätter upp en tavelvägg. Genom att först se hur väggen med tavlorna ser ut i datorn, gör att ni slipper bli besvikna.

Stay safe!

LOVE M

OUTLET REA PÅ INREDNING 60 % RABATT

All inredning med REA ovan hittar ni HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.