Veckans vackraste Instagram hem – @carolinejansson85

(Innehåller adslänkar)

Nån mer än mig som är trött på allt våld, upplopp och död i världen just nu? Jag känner att detta med demonstrationer är vansinnigt i nuläget med Corona smittan. Hur fasen kan det ens vara tillåtet med så nära folksamlingar i detta ske med smittspridning? Det känns dessutom som ett hån mot alla oss i riskgruppen, som kämpat i månader och följt regler för att få ner smittan. Svarta behandlas dessutom inte som de gör i USA här, så hela grejen är absurd. Mer våld och död är väl det sista vi behöver i en värld som redan varit i kaos sedan dag 0 på detta året? Nej jag vill istället känna lugn, hopp, kärlek och trygghet.

LÄS MER: 10 STÖRSTA INREDNINGSTRENDER 2022

Nu till något som jag vet ger både kärlek, värme och inspiration. Nämligen Veckans vackraste Instagram hem, en älskad kategori här på bloggen. Idag kikar vi in hos den sköna bönan @carolinejansson85 och hennes snygga hem

Jag säger välkommen hem till @carolinejansson85 och här kan ni läsa min Insta intervju med henne!

@carolinejansson85

Carolines hem går i mörka grå toner matchat ihop med guld och varmt rosa, en mycket lyckad kombination.

INSTAGRAM INTERVJU – @CAROLINEJANSSON85

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Mitt namn är Caroline, jag är 35 år och mitt hem finns i Mora, Dalarna. Jag jobbar som Visual merchandiser för Cubus och samtidigt driver mitt egna företag inom sociala medier.
Jag bodde många år i Oslo, där jag började min resa med Instagram och bloggandet.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tusen tack ???? va glad jag blir att du säger det.
Oj ja, hur kom jag fram till min stil, jag hämtar endel inspo från Instagram såklart. Men för mig är färger viktigt, att de är färger jag trivs med, att min hem ska kännas ’hemma’ för alla som kommer, att det ska vara rogivande att stiga innanför min dörr, därefter bygger jag min stil och mitt hem.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Helt klart Instagram, finns såååå många fina hem där ute!

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Grått, vitt och beige

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Vad svårt! Det är många prylar i mitt hem som jag älskar. Men måste kanske säga att mina tavlor som säljs hos stylelevel.com är det jag är mest stolt över. Känns lite overkligt och så häftigt på samma gång.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Vet inte om det är något köp jag riktigt ångrat så, Men kanske ett överkast som jag totalbommade på färg en gång, haha!

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Hoppas att jag inte trampar någon på tårna nu, men tavlor med texten ’carpe diem’ skulle aldrig komma innanför min dörr????

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Här har jag egentligen bara en solklar butik Lantliv (världens bästa och mysigaste inredningsbutik i Leksand, finns även webbshop)

KÖP INSTAGRAM STILEN

Insta inredning ovan hittar ni: 1. Lampa HÄR 2. Spegel HÄR 3. Bord HÄR 4. Matgrupp HÄR 5. Stol HÄR 6. Matta HÄR

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Ja! jag tycker man ska tänka vad man trivs med, vad man tycker om för färger, vad man blir glad av, och att tänka ’hemtrevligt’ Det finns inget mysigare än att komma in i ett hem, som man känner är inrett med en stor skopa kärlek och där alla detaljer har en betydelse. Så mitt tips är att inreda med de man tycker om och såklart ta lite inspo av allt man ser på sociala medier, som man känner är en själv.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

JAAAA! många ????
Här är några:

@janaheinrici
@louisehjortdesign
@claudia.behnan
@sofiegraw
@victoria.hellgren
@saint.fabien
@pureelisabeth_

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Inte helt byta, men jag kommer såklart variera, man vill ju ändå på något sätt ’hänga med’ i det som är inne då inredning ligger mig varmt om hjärtat.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Ja jag gillar den Skandinaviska stilen, rena linjer, fina detaljer, jordnära färger.

Shopping favoriter

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Då skulle de vara en soffa och en vas (ser det redan framför mig) ????

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Jag älskar Bianca ingrossos lägenhet och Jana’s hem @janahenrici (hon räknas som en kändis) :)

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tror absolut många har samma ’smak’ och att man hämtar inspo av varandra. Men ska jag vara ärlig så tror jag kanske att många tänker, Ååh de där kontot växer snabbt och går bra, kanske mitt också gör de om jag kör lite samma stil, men jag vet inte.. de är bara något jag tror. Men framför allt tror jag nog bara man tar inspiration från varandra, sen kan folk tolka de som att man kopierar… jag vet inte…. svår fråga.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

De ljusa färgerna, och trä.

Visst är Carolines hem supermysigt? Inte konstigt att hennes konto växer hela tiden. Jag håller även med henne om det där med att inreda personligt och hemtrevligt. Jag menar man kan lägga miljoner på ett hem, men inreder man klonat och opersonligt spelar det ingen roll hur dyrt allt är. Jag har sett MÅNGA hem med billig inredning, som är MYCKET personligare och mysigare än de svindyra klonade Östermalmsvåningar.

Inredning är helt enkelt som dating, det handlar om att gå efter hjärtat och när man hittat rätt då vill man inte byta :)

Stay safe and personal!

LOVE M

Inredningsvis shop

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

3 kommentarer

Moa söndag, juni 7, 2020 - 12:49

GRYM intervju och himla snyggt hem :) Du är så duktig Tack för alla sköna tips du ger Kram Moa

Svara
Sina söndag, juni 7, 2020 - 20:09

GRYMT SNYGGT:)

Svara
Peggy Jacobs onsdag, juni 10, 2020 - 21:51

I can’t understand your language but always visit to see news design and furniture ideas for my home

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 kommentarer 1,1K visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis