Veckans 10 inredningsfynd under 1000 kr

(Innehåller annonslänkar)

Jag får dagligen folk som skriver att de älskar inredning men att de inte har råd med dyra saker. Vad som är dyrt och inte är såklart relativt. Jag var själv väldigt fattig ett tag i mitt liv och då kändes hundra kronor ibland som en förmögenhet. Jag vet hur det känns att vända på kronorna och stå förnedrad och nervös i kassakön  och behöva lämna tillbaka mat, för att pengarna inte räckte till. Det är en skam i detta samhället att inte ha pengar, då media pumpar ut lyxiga villor och dyra prylar och det förväntas sen att alla ska ha samma livsstil. 

LÄS MER: 10 idéer för en perfekt hall – hall inspiration

Jag kommer därför att detta året satsat ännu mer än tidigare på nischen “lyxigt billigt” Jag börjar med att köra en ny kategori kallad “Veckans 10 inredningsfynd under 1000 kr” Här kommer jag visa upp inredning som ser dyr ut, men som kostar under en tusing.

Inredningsfynd under 1000 kr

Beige billig matta ovan HÄR

Väggspegel ovan HÄR

Att förnya hemma med en ny spegel det kan göra hela skillnaden. Varför inte byta ut den trista väggspegeln i hallen mot en ny fräsch i vår?

Budgetlyxigt påslakan ovan HÄR

Ni hittar ljusstake ovan HÄR

Ni hittar sängkappan ovan HÄR

Bordslampa lampa ovan HÄR

Ni hittar kudde ovan HÄR

Gardiner ovan HÄR

Smidig hörnhylla ovan finns HÄR

Som ni ser behöver inte billigt vara fult utan kan se lyxigt och dyrt ut precis som lamporna ovan. Jag hoppas att ni fyndar loss lite snygg belysning nu. Jag brukar säga att lampor är som skor, de gör hela skillnaden och man kan aldrig få för många. Vi kommer att tipsa mer budgetlyxig inredning detta året, så stay tuned. Och kolla även in Inredningsvis Instagram @inredningsvis där kört regelbundet tävlingar där ni kan vinna presentkort hos de kända butiker.

Ha en lysande fortsatt vecka!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Man kan göra massor av fynd på tex rea. Fin blogg du har.

    • jättetack Inger :) och ja visst finns det mycket billigt som är fint :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024