(I samarbete med Lavanille)

Få saker kan förändra ett hem som nya textilier kan! Man kan ta vilket halvtrist ställe som helst och trolla med textilier och förvandla det till ett drömställe. Bara att byta prydnadskuddar i soffa och säng kan göra små minimirakel. Jag gjorde själv en textil makeover i sovrummet, som hade en makalös effekt och som jag även visat här på Inredningsvis. Allt handlar om att mixa material, färger och mönster rätt när det kommer till textil. Mixar man fel kan det se ut som en mardröm. Var sparsmakad med för mycket skrikiga mönster och starka färger. Det är bättre hålla nyanser neutrala och bara bryta av med några färgklickar. Detta är mer behagligt för sinnet och ger hemmet den rätta balansen.

LÄS MER: FÖRNYA MED LYXIGA LAMPOR I VÅR FRÅN LAVANILLE

Idag tipsar jag om lyxiga textilier från en favoritbutik nämligen Lavanille.com

Alla snygga lyxiga prydnadskuddar ovan hittar ni hos Lavanille.com och de kommer från märket Svanefors.

Visst är den mysig bollformade Elsie Prydnadskudde från Svanefors ?

Varför inte förnya fönstren i vår med ett par vackra nya gardiner? Här ovan ser vi Maj Linnegardin från Svanefors i beige skir nyans.

Alla vackra textilier ovan kommer från inredningsbutiken Lavanille.com Inom textilier har de bla. gardiner, mattor, badrumstextilier, plädar, stolsdynor och mycket mer. Lavanille har även ett bra sortiment med inredning och de där extra detaljerna. Jag har tidigare även tipsat om lampor från Lavanille då de har riktigt lyxig belysning, väl värd att spana  in.

Så vill ni göra om hemmet i vår, byt ut alla textilier. Ni kommer snart att se att bara att byta några gardiner och kuddar kan göra mirakel och ge känslan av ett helt nytt hem.

/Maria

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.