Förnya med lyxiga textilier från lavanille

Förnya med lyxiga textilier från Lavanille

Innehållsförteckning

(I samarbete med Lavanille)

Få saker kan förändra ett hem som nya textilier kan! Man kan ta vilket halvtrist ställe som helst och trolla med textilier och förvandla det till ett drömställe. Bara att byta prydnadskuddar i soffa och säng kan göra små minimirakel. Jag gjorde själv en textil makeover i sovrummet, som hade en makalös effekt och som jag även visat här på Inredningsvis. Allt handlar om att mixa material, färger och mönster rätt när det kommer till textil. Mixar man fel kan det se ut som en mardröm.

Var sparsmakad med för mycket skrikiga mönster och starka färger. Det är bättre hålla nyanser neutrala och bara bryta av med några färgklickar. Detta är mer behagligt för sinnet och ger hemmet den rätta balansen.

LÄS MER: FÖRNYA MED LYXIGA LAMPOR I VÅR FRÅN LAVANILLE

Idag tipsar jag om lyxiga textilier från en favoritbutik nämligen Lavanille.com

grå soffa med kuddar i olika mönster och färger.

Alla snygga lyxiga prydnadskuddar ovan hittar ni hos Lavanille.com och de kommer från märket Svanefors.

 

Visst är den mysig bollformade Elsie Prydnadskudde från Svanefors ?

fönster med beige gardiner.

Varför inte förnya fönstren i vår med ett par vackra nya gardiner? Här ovan ser vi Maj Linnegardin från Svanefors i beige skir nyans.

Alla vackra textilier ovan kommer från inredningsbutiken Lavanille.com Inom textilier har de bla. gardiner, mattor, badrumstextilier, plädar, stolsdynor och mycket mer. Lavanille har även ett bra sortiment med inredning och de där extra detaljerna. Jag har tidigare även tipsat om lampor från Lavanille då de har riktigt lyxig belysning, väl värd att spana  in.

Så vill ni göra om hemmet i vår, byt ut alla textilier. Ni kommer snart att se att bara att byta några gardiner och kuddar kan göra mirakel och ge känslan av ett helt nytt hem.

/Maria

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024