fbpx

Före och Efter – makalös vardagsum makeover i USA

(Innehåller annonslänkar)

Jag har alltid ÄLSKAT före/efter projekt ända sedan jag va yngre. Vem gör inte det? Menar finns det nåt bättre än att se ett riktigt skabbigt fult rum, för att voiála förvandlas till ett Hollywoodslott på nästa bild. Det är själva förvandlingen som är så fascinerande enligt mig. Jag har själv gjort en stor makeover på huset jag växte upp i på landet en gång i mitt liv. Det var verkligen en WOW faktor då jag måålade huset från falurött till ljust fräsch grön. Grannarna var mäkta imponerade det kan jag säga. Nu tänker jag därför i höst starta en liten hyllning till alla före/efter projekt därute. Både i Sverige och utlandet och jag kommer visa upp många grymma home makeovers.

LÄS MER: BELYSNING NYHETER HÖST 2021 – HETA NYA LAMPOR

Jag börjar med att visa en makalös makeover i ett vardagsrum i USA. Ägarna har ett brinnande intresse för att köpa upp hus och renovera dem. Jag älskar soffan och färgsättningen i denna före och efter makover…Döm själva!

Vardagsums makeover

Före var vardagrummet trist och tråkigt!

Trendiga nyheter

AFTER

Med det magiska färg fe spöet förvandlades det till alldeles, alldeles UNDERBART!

Öppna ytor är väldigt poppis i USA och man ser ofta hem som här med vardagsrum och kök allt i ett.

Men HUR mycket vill man inte mysa i den soffan?

Visst blev det SÅ fint detta vardagsrum? Man vill ju bara krypa upp och mysa med katten i den stora injudande blå soffan. Ägarna sa att de satsat mycket på färgsättningen i denna makeover. Framför allt har de valt massa olika kulörer på väggar och textilier. Detta är en skön USA färg antidot till allt beige i Svensk inredning just nu. Jag tycker vi ska våga mer färg och vara mer personliga i inredningen. Våga ta i med färger och mönster, inte bara inreda efter hur andra har det hemma.

Har NI därute några spännande före/efter makeovers att visa upp. Maila mig på maria@inredningsvis.se eller släng iväg ett DM på Instagram på @inredningsvis Då kan det bli just ni och ert hem som kommer med här i min nya före/efter serie. En spännande ny säsong väntar med andra ord :)

Mer färg åt folket!

LOVE M

REA fynd SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis