8 billiga kontinentalsängar som ser dyra ut

8 billiga kontinentalsängar som ser dyra ut

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni billiga kontinentalsängar online? Sluta leta för idag tipsar jag om de mest populära sängarna i Svenska sovrum just nu och de stavas kontinental. Vet ni liksom många andra inte vad en kontinentalsäng egentligen är, så följer fakta om denna lyxiga sängtyp nedan. Vi Svenskar vill ha allt lyxigare och mer ombonat i sovrummen, det är en sak som är klar.

Den numer kända termen “hotellkänsla” speglar vår lust efter lyx, flärd och känslan av att vara på resande fot boendes i ett stilrent hotellrum. Med en kontinentalsäng får sovrummet denna eftertraktade lyxkänsla.

LÄS MER: Årets trendigaste utemöbler – ni älskar alla

När vi talar om billiga kontinentalsängar, menar vi de som kostar under 15 000 kr. De dyrare modeller kostar ofta upp mot 50 000 kr. Så dessa här nedan är väldigt billiga i jämförelse.

Billiga kontinentalsängar

beige sovrum med vit gardin.

stor beige kontinentalsäng

Ni hittar lyxig beige kontinentalsäng ovan HÄR

Komplett sängpaket ovan som inkluderar Ängelholm Deluxe 180 Medium Beige och Ängelholm 180 Sänggavel Beige. Ängelholm är en härlig kontinentalsäng i högsta kvalitet med hög komfort.

LÄS MER: Loftsäng tips som sparar plats och pengar

stor grå kontinentalsäng

Sängen ovan hittar ni HÄR

Komplett sängpaket ovan som inkluderar Dalarö Kontinentalsäng, Nora Sänggavel och Nora Nackkuddar 2-pack. Dalarö är en prisvärd kontinentalsäng med fast komfort.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

 

Lyx, kvalitet och en enastående komfort. Ängsvik har allt det där och väldigt mycket mer. En dubbelfjädrad kontinentalsäng med dubbla lager pocketresårer och en 7-zonsindelning. Vi tror inte att det går att hitta en så mycket bättre och bekvämare säng i den här prisklassen. Därför är det svårt att göra annat än att lovorda Ängsvik.

Sov som prinsessan på ärten

stor svart säng kontinental

Snygg stilren mörkgrå kontinentalsäng finns HÄR

 

Sängserien Värmdö är stilren och finns även för små sovrum!

Ängsvik Kontinentalsäng inger ett pampigt och exklusivt uttryck i alla sovrum och även de små. Höjden på hela 69 cm signalerar gedigen kvalitet. Och den känslan infrias så fort man lägger sig i sängen. Här sover man nämligen helt fantastiskt!

stor grå dubbelsäng med vit madrass

Sängen ovan hittar ni billigt HÄR

Dalarö är en av marknadens absolut mest prisvärda kontinentalsängar. Till skillnad mot många andra modeller i samma prisklass så har Dalarö tryckavlastande pocketfjädring, vilket ger en mycket god komfort. Sängen finns i flera olika storlekar och säljs även som sängpaket inkluderat sänggavel.

 

Aspvik är en modern, bekväm och välarbetad kontinentalsäng i hög kvalitet. Modellen har ett pocketfjädersystem med en 7-zonsindelning som ger optimal tryckavlastning oavsett kroppsform.

guldfärgad säng

Ni hittar säng ovan HÄR

grått sovrum med gröna detaljer

Lyxiga sänggavlar som matchar kontinentalsängar

sänggavlar i beige och grått

Sänggavlar ovan hittar ni att köpa HÄR  och HÄR

lyx sovrum med grått svart och beige färger.

Foto: @juditadesign.se KÖPTIPS: Lyxig sänggavel ovan finns HÄR


Fakta om kontinentalsängar: Vad är skillnad mellan en “vanlig” och en kontinental säng?

En vanlig säng, som till exempel en ramsäng, är som tidigare nämnt endast en madrass i en träram. Det är en madrass med en kärna av antingen fjädrar eller skum, som det är ben monterat på. En ramsäng är en säng som är vanlig bland unga eller studerande, just för att den är enkel att flytta och transportera. Här är en kontinentalsäng större och lite mer arbete att flytta runt på. En kontinentalsäng ger däremot en mer komfortabel sömn och är en finare möbel till sovrummet.

En kontinentalsäng är en typ av säng som är uppbyggd på ett speciellt sätt. En kontinentalsäng har nämligen how to topics tre skikt, som gör den högre än andra sängar. Det nedersta skiktet är en ramsäng med en kärna av antigen fjädrar eller skum. Därefter är det nästa skiktet en resårmadrass. Resårmadrassen är det skiktet som bestämmer sängens komfortnivå, och det är här man ska komma ihåg att välja den rätta fastheten. Tillslut så toppas sängen med en bäddmadrass. Den bidrar med extra komfort och ser till så att det inte blir så mycket slitage på själva madrassen.

Som tillägg kan man köpa bäddmadrasser som har bra ventilation och kylande effekt. Det är däremot viktigt att notera att flera billiga producenter ersätter den nedersta ramsängen, som då ska bestå av en madrass i en träram, med endast en träram. Detta är en metod för att få sängen att se högre ut men det ger ingen komfort, och är därför inte så mycket att ha. Se därför how to write a personal narrative essay for college till så att din kontinentalsäng är uppbyggd ordentligt med en madrass i ramsängen, en resårmadrass och en bäddmadrass.

Där har ni fått begreppet kontinentalsäng utrett bättre än FBI hade gjort. Visst känns det retfullt med de som fuskbygger sängar bara för att de ska se högre ut grrr, känns ju bara irriterande. Jag gillar själv högre sängar då det ger en sådan lyxig känsla. Jag har själv ingen kontinentalsäng men kan absolut tänka mig köpa en i framtiden. Jag är en riktig prinsessa på ärt och vill inte ha hårda sängar under min mjuka stjärt :)

Vilken sängtyp gillar ni bäst? och är ni hård, medium eller mjuk?

Livet startar innan kaffe med en riktigt bra säng!

 

 

(Fakta: kontinentalsängar.nu)

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024