6 bästa trofast ikea hack nånsin

6 Bästa Trofast Ikea hack nånsin

Innehållsförteckning

Funderar ni på att göra ett Trofast Ikea hack hemma? I detta inlägg går vi igenom 6 bästa Ikea hack från serien Trofast. Denna serie för barnrum är så smart då den har otaliga möjligheter att göra om. Charmen med IKEA-möbler ligger i dess enkelhet, som ger utrymme för kreativt tänkande och avancemang. IKEA Trofast förvaringsutrymmessystem utmärker sig bland sitt mångfald som en flexibel möbel för alla typer av rum. 

LÄS MER: Så lyx pimpar du Ikea köket – bästa tips

Nedan finns 6 Trofast Ikea hack idéer som passar både barn och vuxna!

I detta inlägg går vi igenom:

 • Hur man gör trofast till legobord
 • Hur man gör trofast förvaring
 • Hur man gör trofast till vägghylla
 • Hur man gör Trofast till skrivbord

Trofast Ikea hack

1. Fixa dörrar som gömmer hyllorna

I detta Ikea Trofast hack ovan har man valt att bygga dörrar för alla hyllor i möbeln. Detta gör att hela Trofast möbeln förvandlas till en hel annan möbel. Det kan ge en rörig känsla med alla föraringslådor i Trofast, därmed är detta en supersmart idé som vi tycker är värd kopiera bums!

LÄS MER: Lyx pimpa Ikea skåpet Ivar

2. Göra ett legobord

Att bygga lego trendar hårt bland barn detta år. Speciellt de legon som har Barbie i temat, efter den kända Barbie filmen. Att göra ett speciellt legobord är en smart idé för att samla ihop alla legobitar utspridda i rummet. Menar vilken förälder älskar att trampa på vassa legobitar?

LÄS MER: Top 10 Bästa gamla IKEA möbler

I detta inlägg har de gjort om Trofast till ett smart smidigt legobord. Detta hack kan bli varje förälders våta dröm och en förvaringsmöbel att älska.

3.  Gör ett Trofast barn skrivbord

Att göra om Trofast till ett skrivbord är ännu en smart idé. I och med att Trofast har hyllor så blir det perfekt förvaring för alla arbetsprylar. Detta skrivbord hack passar både till vuxna och barn och går relativt lätt att göra.

LÄS MER: Bästa Ikea nyheter 2024

4. Gör om Trofast till väggförvaring

Här har man valt att ta den annars golvstående förvaringen och satt upp den på väggen. Detta hack passar tex. perfekt i ett garage där man har många småprylar liggandes. Ni kan välja om ni ska hålla Trofast träfärgad eller göra ett helt hack och måla om hela möbeln.

5. Förvandla till förvaring för leksaker

Som förälder kan man nog bli mäkta trött på leksaker på golv över hela huset. Här kommer Trofast in som en räddare i oreda nöden. Ni kan sätta dörrar på Trofast och vips så har ni fått ett snyggt förvaringsskåp. Perfekt för alla föräldrar som vill ha ett barnrum, fritt från prylar.

Före

Efter

 

6. Gör ett Trofast garderob hack

Detta kan vara ett av de bästa Ikea Trofast hack nånsin. Speciellt med tanke på hur hennes garderob såg ut från början. Det såg mer ut som en rörig städskrub, medan efter hacket är garderoben helt förvandlad. Ni behöver heller inte mycket Trofast delar för att göra detta Ikea hack.

Slutsummering – Ikea Trofast hack

Som ni ser i detta inlägg kan man göra om Ikea trofast möbel till det mesta. Som den ser ut från början är denna möbel inte speciellt snygg. Men om man fixar och målar, ja då får man  en helt ny möbel hemma. Detta hack är perfekt att göra en trist helg när det regnar.

 

 

 

 

 1. Jag har samarbete med ägaren till shoppen. Just nu har jag tyvärr inga av deras produkter, men det kommer förhoppningsvis.

 2. Superfin inspiration!
  Du är så duktig på att hitta inspiration som gör att man blir intresserad av att läsa vidare

  Kram
  Stoffe

 3. Jattefint! Alskar indisk inspiration och saknar Indiska (affaren). Det finns dock mycket fint indiskt har i Dubai ocksa och visst muntrar de underbara fargerna upp!!
  Kram!

 4. Your blog is beautiful! I somehow landed on the other blog first which seems more personal. We are moving to Mumbai, India, this summer. Your post inspired me. :)

 5. All these home pieces are gorgeous.

 6. Hej Maria! Vilken härlig blogg du har!!! Precis i min smak och massor med inspiration. Han nu en härlig lördag!
  Kram Rebecca

 7. Åh så fint!

 8. Beautiful, love those accessories :)

 9. So Inspiring! I always admired India culture too and I’ completely hopeless with the fabrics… so many joy and positivity they transpire… and the lanters :)
  Happy Weekend, Sweet Girl!
  Teresa (going to check the suggested site. Thanks!)

  • Awww thanks so much for sweet words:) XO

 10. Hej Maria! super trevlig inspiration! Det är så underbart att se inspiration från fjärran nejder! trevlig butik tips skulle jag även kontrollera butiken ut :-) Ha en bra helg, kram och namaste :-)

  • tack så hemskt mycket min kära och ha en underbar dag.) LOVE

 11. I love Indian style. I met my American husband while we were both in India on business. It holds a very special place in my heart.
  Connie*

 12. such beautiful rich colors
  great inspirations
  brett

  • thanks so much beautiful:) LOVE

 13. Tack för inspirationen! Håller på och ska indreda ett rum i källaren till filmrum som jag tänkt ska få en indisk touch:)
  Kram

  • Då kanske jag gav lite inspiration nu då:) LOVE

 14. Hi Maria! Love everything about India too, that why I like your choice today!:) I didnt know the site, got cool things!! Kisses and hugs my dear, happy weekend!:*

  • Im happy you liked It Lilli:) LOVE

 15. beautiful inspirations :)

  • thanks soo much dear:) XO

 16. Älskar den stilen, även om jag inte har det riktigt så själv! Superfint. Understa bilden ser ut att komma från min kompis, var är den ifrån?
  Kram från Frankrike

 17. Great use of accessories!

  x Cammie

  • thank you so much dear:) XO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström
Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024