Trendiga utemöbler - inred uteplatsen som inne

Trendiga utemöbler – inred uteplatsen som inne

Dags för tips på heta och trendiga utemöbler inför den stundande härliga utesäsongen. Det som är lite extra trendigt inom trädgård och uteplats just nu, är att inreda ute som inne. Det vill säga att man låter uteplatsen flyta fint ihop med inomhus resten av inredningen. kanske tom. flytta ut några möbler och mattor. Låt uteplatsen bli en förlängning av vardagsrummet. Några snygga stora gröna palmer ger direkt rumskänslan utomhus. Sedan ger lounge utemöbler känslan av att vara i ett lyxigt hotellrum. Lägg sen till några schyssta lysande detaljer som några mysiga golvlyktor och ljusslingor.

LÄS MER: 5 TIPS FÖR ATT PIFFA UTEPLATSEN SNYGG TILL VÅR

Här får ni nu tips på heta utemöbler 2022 som ger inne rumskänslan fast ute, ja ni fattar :)

Trendiga utemöbler

Ni hittar snygga rottingmöbler ovan HÄR

Rotting som material växer sig bara starkare för varje säsong! I år ser vi rotting utemöbler i ännu fler varianter. Kolla in sofforna i rotting här nedan, så snygga man bara dör.

Trendiga rotting utemöbler

Ni hittar rottingmöbler ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

ROTTING TRENDAR HÅRT 2024!

Rotting utemöbler fortsätter att trenda denna nya utesäsong. Vi tror att detta tidlösa material har blivit så stort för att det är ett hållbart material. Sedan är det ju gudomligt snyggt att se på också!

Ni hittar möbler ovan HÄR

Söt liten rottingsoffa ovan finns HÄR

Uteköket ovan hittar ni HÄR

Med detta smidiga rullbara utekök får ni den riktiga innekök känslan fast ute!

Lyxiga lounge utemöbler

 

Ni hittar trendiga loungesoffor ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Lounge stilen fortsätter att trenda stort ute även i år! Med denna stilen får ni lätt inomhuskänslan ute, då möblerna påminner om innemöbler. Med lounge utemöbler får ni även känslan av att vara utomlands vid nån lyx SPA-resort. Alla orsaker att gå lounge på uteplatsen i sommar alltså :)

Lounge soffa ovan HÄR

En mycket exklusiv lounge soffa för riktiga finsmakare som bara vill ha det bästa. Med denna soffa blir grannen grön av avund.

Ute matgrupper med innekänsla

Ni hittar matgrupper ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Med dessa snygga matgrupper på uteplatsen, så känns det nästan som att sitta inne i matrummet och dinera.

Trendrätta hängstolar

N i hittar hängstolar ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Hängstolar har blivit allt mer poppis de senaste åren! Passar perfekt till den mindre uteplatsen som inte har så mycket space för massa utemöbler.

Ute matstolar att älska

Ni hittar stolar ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

4 snabba tips för en trendig uteplats

 1. Det hetaste just nu är att inreda uteplatsen som inne. Se därför till att använda möbler som ger en “innekänsla” fast ute. Det kan vara låga loungemöbler, sittpuffar ni hämtar från inne och även innemattor kan va snyggt på uteplatsen. (vid bra väder) Även större palmer ger känslan av ett innerum ute.
 2. På soliga varma dagar är det viktigt att skapa ett tak över sin uteplats. Någonting som ramar in uteplatsen och som tillsammans med väggar och golv skapar känslan av ett rum. En markis är en utmärkt investering som dessutom ger ett mega lyxigt uterum.
 3. Har man begränsat med utrymme på sin uteplats så behöver man inte ha ett utebord som står på samma plats hela tiden. Avlastningsbord är kanon om man vill kunna flytta bordet från utsidan till insidan. Man kan helt enkelt plocka fram det vid behov och ställa in det när man inte behöver det.
 4.  När det gäller färgkombinationer, ser vi en trend för balkongmöbler 2022. Det får gärna vara mörkare träslag, även svart, på själva möbeln. Dynor och kuddar ska vara i ljusare färger, för att skapa kontraster. Khaki är en härlig färg som ser ut att bli en trend för 2022.

Där har ni mina bästa tips för att inreda uteplatsen trendig inför denna sommar. Nu hoppas vi bara på en lååång härlig och VARM sommar, det behövs efter den längsta kallaste vintern nånsin.

/Maria

 

 

Foto längst upp: Slettvoll.no

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024