fbpx

Förnya med lyxiga lampor från Lavanille

(I samarbete med Lavanille)

Det är ett nytt år och då är det även kul att förnya hemma efter allt Julstök. Januari är en månad för en ny start och så även i hemmet. Varför inte testa en ny stil och köpa lite nya detaljer. Något som verkligen förändrar hemmet snabbt är nya lampor. Rätt belysning placerad på rätt plats i rummet kan göra mirakel, minst sagt. Det sägs att man ska ha minst 10 ljuskällor i ett rum, jag säger prova er fram istället. Något jag kan tipsa om är att köpa några nya bordslampor, då de kan placeras praktiskt taget överallt.

Idag vill jag tipsa er om vackra lyxiga lampor från Lavanille, butiken med det där lilla extra!

Belysning från Lavanille

Ni hittar den snygga bordslampan ovan HÄR

Så här vackert och lyx kan det bli med rätt bordslampa placerad på rätt plats!

En vacker lampot som den ovan kan förhöja vilken trist fönsterbräda som helst! Och nedan har man matchat den svarta lampfoten med en svartmålad vägg. Snyggt och dramatiskt!

Nedan ser en vacker svart taklampa från PR Home! Det är just nu även REA på flera av Lavanilles lampor, så passa på att fynda lite nya lampor inför det nya året.

Alla fina lampor ovan kommer från Lavanille.com Denna webshop har det där lilla extra till hemmet som tex belysning och snygga detaljer. Lavanille har även vackra textilier, inredning och möbler för både inne/ute. Lavanille har ett flertal kända Skandinaviska och Svenska märken i sitt sortiment. De strävar efter att alltid köpa in unik inredning och handplockar därför mycket från inredningsföretag och designers i Sverige.

Just nu har Lavanille stor Vinter-REA där ni kan fynda inredning med upp till hela 50 % rabatt. Så vill ni fynda lyxig belysning och unik inredning, då är det dit ni ska bege er.

/Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis