iphone 13 – nya funktioner och varför den är bäst

iPhone 13 har nyligen släppts och den kommer med en förbättrad design, uppgraderad kamera och ett batteri som håller längre och förbättrad prestanda. När vi jämför med de äldre modellerna är allt detta en stor skillnad. Ni kan enkelt välja mellan den vanliga Iphone 13 versionen, mini eller max. Denna nya Iphone är gjord för att passa alla användare och att de enkelt kan välja den version som passar dem bäst. Med så många alternativ av en telefon, är det såklart ibland svårt att förstå skillnaderna mellan varje modell. Det är också viktigt för dem som har en mindre budget att jämföra dessa nya iPhone 13-versioner med de äldre billigare modeller.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2022 – 10 STÖRSTA NYA TRENDER

För att se om det verkligen är värt den högre prislappen. Låt oss titta på några av de nya funktionerna och hur det fungerar står i jämförelse med de tidigare versionerna. Samt vad som gör Iphone 13 ett strå vassare än dess tidigare Apple versioner.

Ni hittar Iphone ovan HÄR

Denna rosa urläckra Iphone 13 är en nyhet och visst blir man kär vid första ögonkast?

iPhone 13 batteritid – mycket längre

Detta är definitivt den viktigaste förbättringen sedan tidigare Iphone modeller. Vi kan knappast skiljas åt från våra mobila enheter, och en av de mest frustrerande aspekterna är låg batteritid. Vad är poängen med ha en flaggskepps iPhone om vi måste ladda den var 5:e eller 6:e ​​timme? Apple märkte detta och har därmed gjort en enorm förbättring av batteriet.

iPhone 13-batteriet kan ta 50 % mer användning innan du behöver ladda det. Det här är en fantastisk förbättring för oss alla. Det finns bara två nackdelar med detta. En är att Apple inte kunde för att förbättra laddningstiden, som fortfarande är 1h och 40 minuter innan telefonen är helt fulladdad. En annan konsekvens av den förbättrade batteritiden på iPhone 13 är att telefonen lite tjockare. Detta är normalt på grund av batteriets större storlek.

Shoppa nya iPhone 13

iPhone 13 högtalare – grymt  ljud

Detta är den andra av de bästa förbättringarna av iPhone 13 jämfört med iPhone 12. Jag vet att alla är inte galna i sina telefonhögtalare eftersom de flesta av använder AirPods. Däremot för den sanna musikälskaren, är detta verkligen en av de största förbättringarna.  iPhone 13 högtalarsystem har mycket mer klarhet än sin föregångare iPhone 12.

Makro linsen – en fotorevolution

Vi vet alla att iPhone har den bästa kameran på en smartphone som man kan köpa för pengar. Dock har vissa närbilder har inte samma kvalitet som en professionell kamera har. Apple har vetat om detta ett tag, och den nya iPhone 13 kommer därför med ett makroobjektiv. När du använder kamera kommer ni att märka att fokus ändras när du kommer på nära håll med kameran.

iPhone 13 använder detta objektiv för att fånga mer närliggande detaljer som kommer att göra en enorm skillnad i dina detaljerade närbilder. 

Perfekt för alla Instagramnördar som gillar perfekta pic closeups!

Ni hittar Iphone ovan i röd nyans HÄR

Nattlägesbilder är också bättre

Detta är ytterligare en förbättring som Apple har introducerat med iPhone 13. Kvaliteten på nattbilder har förbättrats avsevärt jämfört med andra modeller. Du får inte längre dessa suddiga bilder som inte går att lägga upp på sociala medier. Detta är definitivt en major förbättring för alla  som älskar att ta magiska bilder på natten.

Filmiskt videoläge

Detta är grejen för Tik Tok-älskare! Det nya filmiska videoläget på iPhone 13 är inget mindre än fantastiskt. Det är otroligt hur du kan spela in en enkel video på en mobil enhet som ser ut som du har ett professionellt videoteam med dig. Detta har blivit en av de mest älskade funktionerna av denna nya modell. För alla som gillar att spela in YouTube- eller Tik Tok-videor är den här funktionen en måste ha.

eSIM istället för kort

Den nya iPhone tillåter användare att använda ett eSIM. I åratal var vi alltid tvungna att bära ett simkort på oss våra telefoner. Men med denna nya tekniska förbättring kan vi helt enkelt kontakta vår operatör och använda våra telefoner utan ett fysiskt SIM-kort. Detta är ingen livsförändrande förbättring, men det är något värt att överväga, en mycket bekväm förbättring.

Ni hittar den ursnygga nya Iphone 13 Pro Gold ovan HÄR

iPhone 13 120Hz skärm

Detta är verkligen en av de mest spännande funktionerna i den nya iPhone som kommer att göra varje spelare skaffa den här telefonen. I flera år har spelare alltid hyllat skärmar med hög uppdateringsfrekvens. Detta är eftersom det faktiskt ger dem en fördel när de spelar online-videospel. Apple märkte detta och beslutade att inkludera en 120Hz-skärm på sin normala modell och proversionen. Detta är en av de bästa förbättringarna av den nya iPhone 13, särskilt för spelare som nu kan använda sin mobila enheter för att spela spel på ett konkurrenskraftigt sätt.

Apple iPhone 13-paketet är hållbart

Även om detta inte är en teknisk förbättring är det ändå viktigt att nämna. Som de flesta av oss är nu väl medveten om vikten av hållbarhet, så är Apple också. De bestämde sig för att ändra vägen deras iPhones är packade. De är inte längre täckta av plast. Den nya iPhone 13-lådan kommer med en papperstillverkad låda, som går att öppna och det är mycket bättre för miljön. En bra förbättring för att göra världen bättre.

iPhone 13 i nya färger

Den nya iPhone 13 kommer i 4 olika färger som du kan välja mellan, för Pro och Pro Max version. Dessa är Silver, Graphite, Gold och Sierra Blue. När det kommer till standardmodellen och miniversionen finns det nu lite mer exotiska nya färger att välja på Inklusive blått, rosa, midnatt och produktröd. 

Som ni ser har iPhone 13 tagit ett stort framsteg från alla tidigare modeller! Detta är absolut den bästa modellen Apple släppt so far och den har svårt att konkurrera med övriga smartphones på marknaden. Helt enkelt för att den är, överlägset bättre!

/Maria

Shoppa nya iPhone 13

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 593 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis