Förnya med lyxiga beslag från Theofils.se

Det är detaljerna som gör det brukar jag alltid säga! Bara en sådan liten sak som att byta ut beslagen på ett skåp, kan göra mirakel i sig. Eller inredningsdetaljer i köksutrustningen som underlättar när man snabbt ska hitta rätta redskap. Sedan har vi källsorteringen inne i skåpen, som håller röran på plats. Alla dessa detaljer tillsammans utgör en perfekt symbios när de används tillsammans. Jag bytte själv dörrhandtag och knoppar på alla skåp i  köket. Det blev i slutändan så stor förändring, att det kändes som ett helt nytt kök.

Idag tipsar jag en bra butik vid namn Theofils.se som har allt inom inredningsdetaljer till både kök, badrum och garderob.

 

Rätt val av köksinredning underlättar rejält inför allt köksarbete. Utdragbara lådsatser med smarta lådskenor, gör att hitta rätt ingredienser går lätt som en plätt.

Veckans butik Theofils.se har smarta lösningar för källsortering inuti lådorna.

 

Hos Theofils hittar ni ett stort sortiment av beslag till köksskåpen. Varför inte förnya köksluckorna med nya lyxiga handtag i mässing?

Inred köket med exklusiva trälådor! Hos Theofils.se hittar ni ett flertal vackra träslag att välja på som ni kan få tillverkat till era kökslådor.

Butiken Theofils har funnits ända sedan 1922. Idag är de en ledande aktör i sin nisch och har ett stort sortiment av byggdetaljer, beslag och maskiner som används av trä-, snickeri-, bygg och möbelindustrin i hela Sverige. Theofil har alltid kända kvalitetsmärken och jobbar ständigt för att ge kunderna trendsäkra produkter. Sortimentet består främst av beslag/detaljer, men Theofils har även badrumsinredning, belysning och garderobsinredning.

I år fyller dessutom Theofils 100 år och de kommer ha massa förmånliga rabatter för att fira. bara det gör det värt ett besök till deras butik online.

/Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 223 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis