Förnya ikea köket med köksluckor från noremax

Förnya IKEA köket med köksluckor från Noremax

(I samarbete med Noremax)

De prisvärda Ikea köken är mäkta populära bland Svenskarna år efter år. Dock kan det bli lite trist i längden att ha ett kök som ser exakt likadant, som sådär en miljon andra människors kök. Det kanske även börjar kännas tråkigt i köket och man vill ha en förändring. När folk talar om att de vill göra om i köket, tänker de ofta på en full renovering av köket. Men till saken hör den att man behöver inte alls riva ut och bygga om hela köket, för att få det se bra och nytt ut. Det räcker med att byta ut köksluckorna och bänkskivorna, för att göra en radikal skillnad utseendemässigt i köket.

LÄS MER: Pimpa Ikea köket till max

Idag tipsar vi om Noremax som har exklusiva lösningar för att göra om ett IKEA kök.

Så här snyggt och personligt IKEA kök kan ni få med nya köksluckor från Noremax.

Hos Noremax kan ni välja att få omgjort ert gamla Ikea kök med flera nya exklusiva material, som tex i mörkt trä ovan. Byt gärna bänksskiva också för att köket så få en ny modern helhet.

Alla snygga köksluckor och detaljer ovan kommer från Noremax, en butik med speciallösningar för gammal & ny Ikea inredning. Har ni ett Ikea kök eller ska köpa ett från serierna Metod eller Faktum, då kan ni enkelt förnya de kök med hjälpa av Noremax lösningar. Ni kan enkelt byta ut köksluckorna till nya och fräscha i snygga nya färgnyanser. Ni kan med Noremax enkelt byta ut dörrar, lådor, sidoplattor, topplattor och socklar i ert gamla Ikea kök. Vill ni byta färg på köket också, så kan ni få valfria nyanser från NCS, Jotun eller Farrow&Ball.

Ta en titt i Noremax fotogalleri på deras hemsida och häpnas över hur snygga och lyxiga Ikea kök kan bli, bara genom att byta luckorna. Så funderar ni på att renovera köket, tänk om. Ni kan spara mycket pengar på att behålla alla skåpsstommarna och bara byta färg och luckor.

Noremax erbjuder även trendiga lösningar för Ikea skåp och förvaring. Sedan hjälper det mycket att bara byta ut handtag och knoppar i kök och på möbler. Noremax har ett snyggt sortiment av möbelaccessoarer, som möbelben och handtag etc.

Noremax gör det enkelt att renovera köket!

/Maria

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024