10 billiga speglar under 2000 kr – veckans fynd

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni billiga speglar online just nu? Sluta leta för här presenterar jag de snyggaste och lyxigaste speglar som ni kan hitta till billigt pris. Speglar har växt något abnormt i poppis status inom inredning de senare åren. Speciellt på Instagram där man blir lätt hjärntvättad av alla runda väggspeglar. Spegeln är inte bara något att se sig själv i numer, den är ett stort statement i hemmet. I alla mina inlägg om att förstora små boenden tipsar jag alltid om att använda speglar, då de förstorar hemmet och får det se större ut.

LÄS MER: 5 sätt att inreda med speglar för ett perfekt hem

Det sägs att man får sju års olycka om man krossar en stor spegel enligt sägner. Vetefasen om det stämmer men här får ni nu hursomhelst 6 billiga speglar som ser lyxiga ut och dyra ut. Om ni krossar dem, speglar facet i dem eller bara har dem som ett rumsstatement det är helt upp till er.

Tips på hur du kan inreda speglar:

  • Välj rätt storlek och form. Spegelns storlek och form ska vara proportionerlig till rummet där du vill placera den. En stor spegel i ett litet rum kan göra rummet att kännas större, medan en liten spegel i ett stort rum kan ge en mer intim känsla.
  • Placera spegeln på rätt plats. Spegeln bör placeras på en plats där den reflekterar något vackert, som ett fönster eller en utsikt. Du kan också använda speglar för att skapa en illusion av rymd, till exempel genom att placera en spegel mot en vägg med ett fönster.
  • Använd speglar för att lägga till en touch av stil. Speglar finns i alla möjliga former och stilar, så du kan hitta en spegel som passar din personliga stil. Du kan till exempel välja en spegel med en ram i en intressant färg eller mönster.

Billiga speglar

Foto: @Styleby_isaolsen

Ni hittar spegel ovan HÄR

Heta nyheter

Ni hittar trendig asymteritisk spegel ovan HÄR

Foto: @Styleby_isaolsen

Ni hittar rund spegel utan ram ovan HÄR

Foto: @kagahem

Ni hittar spegel ovan HÄR

Spegel ovan finns HÄR

Spegel lösningen med förvaring ovan är bara genialisk! Den passar perfekt i den lilla hallen där det finns lite förvaringsyta. Speglar förstorar allmänt små rum, då de reflekterar ljuset från lampor och fönster.

Ni hittar rund spegel ovan HÄR

Ni hittar trendig träspegel ovan HÄR

 

Ni hittar mässing spegel ovan HÄR

Ni hittar lång spegel ovan HÄR

Ni hittar spegel ovan HÄR

Slutsummering

Visst ser de billiga speglar ovan dubbelt så dyra ut och vilken lyx med en rund guldspegel. Jag kom ihåg att jag hade en gigantisk spegel i mitt lilla lilla flickrum som barn. Den gjorde att hela rummet upplevdes mycket större än det var. Enligt Feng Shui ska man inte ha speglar i sovrummet men jag tycker ni ska skita i det helt. En stor golvspegel tex kan få ett litet sovrum att genast se större ut. Ett annat knep är att sätta speglar på insidan av garderobsdörrar om man inte har plats med avlånga speglar i rummet.

Ha en fortsatt fin vecka!

INREDNINGSVIS SHOP

Newport
11 495
Newport
4 699 SEK
15 695
Newport
18 396 SEK22 995 SEK
Newport
21 595
Newport
10 795
Newport
41 995

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

Eva fredag, juli 6, 2018 - 09:59

Hej Maria ..så snygga speglar ibland önskar jag att vi hade större lägenhet ha en fin helg kram

Svara
Maria Ljungström fredag, juli 6, 2018 - 14:24

hej Eva :) Ja men testa sätt upp några speglar i din lilla lya det kommer förstora hemmet jag lovar Speciellt om du kör n lång golvspegel nånstans Lycka till :) Kram M

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 744 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis