10 billiga småbord som rockar rummet

Letar ni snygga småbord? Idag tipsar jag om de allra senaste fynden inom sidobord. Det kommer så många snygga inredningsnyheter denna perioden. Jag försöker hänga med och snappa upp de allra bästa godbitarna att dela till er. Jag tipsar även alla som läser bloggen att besöka min Instagram story på @inredningsvis För där tipsar jag REA fynd och nyheter hela veckan lång. Småbord eller sidobord, kärt barn har många namn. Men dessa småbord är så smidiga och smarta speciellt för små boenden.

LÄS MER: 7 största trender i köket 2024

Här tipsar jag nu om 10 billiga småbord som ni och rummet garanterat kommer att vilja ha i år.

Billiga småbord

Ni hittar bord ovan HÄR

LÄS MER: 10 snyggaste vardagsrum ever

Ni hittar bordet ovan HÄR

Trätrenden fortsätter att dominera även i år. Speciellt när det kommer till bord, då är trä det absolut trendigaste materialet. Matcha gärna trä med material i linne och beige bomull, som fin kontrast.

LÄS MER: Så väljer du rätt gardiner till kök

Bord ovan finns HÄR

LÄS MER: Så inreder ni med drinkvagn snyggt

Snygga svarta satsbord finns HÄR

Ni hittar bordet ovan HÄR

Ni hittar bord ovan HÄR

Ni hittar vitt litet bord HÄR

Ni hittar smalt pelarbord ovan HÄR

Runt sidobord av FSC-märkt MDF som lackerats med matt färg. Bordsskivan är slät medan sidan är räfflad runt om hela bordet. Bordet är lite lägre och gör sig fint vid soffan eller som sängbord.

Ni hittar svart bord ovan HÄR

Ni hittar satsborden ovan HÄR

Slutsummering – Billiga småbord

Visst är de snygga dessa små nya bord? Det som är så smart med små bord är att de kan användas på så många olika vis. Har man tex ett litet hem då kan man ha ett småbord och flytta runt. En och samma bord går att använda både som soffbord och även som sängbord. Det är även lätt att byta ut dessa små snyggo bord. Så är ni sugna på en förändring utan det behöver vara dyrt, då är ett litet bord ett smart val.

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024