fbpx

6 tips för dig som ska köpa ny säng

Ska du investera i en ny säng snart? Då finns det mycket att tänka på och det handlar inte bara om att välja en säng som ser snygg ut eller som har ett bra pris. Vi spenderar så pass mycket tid i sängen att det är värt att lägga lite extra tid på sitt val och se till att det blir en säng som man kan ha glädje av länge.

Köp inte bara första bästa säng för att den är på REA online. Nej ta er tid att noga gå igenom vilken variant av säng som är bäst för just era behov. Vissa gillar mjuka sängar medan andra vill sova hårt, allt är en smaksak.

Här får ni nu 6 tips inför att ni ska köpa ny säng!

Köpa ny säng – 6 tips

Lyxig kontinentalsäng från KungSängen!

 #1 Din sovposition avgör vilken säng du ska välja

Generellt kan man säga att om man sover på sidan, ska man ha en något mjukare säng, medan den som sover på rygg behöver en hårdare.

#2 Testa sängen noga

Ha inte för bråttom när du testar din nya säng. Lägg ca 10 minuter på att låta din kropp slappna av. Först då känner du verkligen hur sängen känns.

#3 Vad är viktigast för dig – design eller funktion?

Idag finns det många olika sängar på marknaden. Det finns ställbara sängar som man kan justera, höja och sänka. Det finns även sängar med avtagbara överdrag, osv. Vad är viktigt för dig?

#4 Pris och material varierar

KungSängen har både budgetvarianter av hög kvalité och mer påkostade sängar för dig som vill satsa mer på din säng. Här behöver du väga materialval mot pris.

#5 Så hittar du rätt känsla för din säng

Kombinera med en kudde och ett täcke som känns 100% rätt för dig. Den perfekta sängen är en helhet, med allt från stomme, till madrass och sängkläder.

#6 Ha koll på sängen olika zonindelningar

En säng kan ha olika zoner där det exempelvis kan vara hårdare vid huvudsidan, mjukare i mitten och hårdare vid fötterna, osv. Det finns sängar med olika antal zonindelningar. Allt från enzons-, till så kallade femzons-sängar.

Har ni ryggproblem? Då är en ställbar säng en bra lösning!

Alla lyxiga sängar ovan kommer från KungSängen som är specialister på kvalitetssängar. Sängbutiken KungSängen är kända för sina handgjorda sängar och har funnits på marknaden sedan 1998. Sängarna är dessutom tillverkade i Sverige och håller därmed hög kvalité. Sortimentet är brett, varför man relativt enkelt kan hitta en säng som passar perfekt.  De har inte bara sängar utan även annan sovrumsinredning som sängkläder, sänggavlar och bäddmadrasser.

Det unika med KungSängen är att kunden får en helt egendesignad säng. Ingen masstillverkad säng, utan en säng som måttbeställts efter kundens egna unika behov. Kunden kan även fritt välja mellan otaliga tyger, som sängen sedan kläs i. Kort sagt vill ni ha en personlig säng som håller i åratal, då ska ni besöka KungSängens hemsida.

Lycka till med ditt val av säng!

SHOPPING FAVORITER

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis