6 pooltillbehör för ett grymt poolparty

Sommartider stundar och med det Swimmingpool säsong! Till poolen är det alltid skönt att ha lite grymma pooltillbehör. De senaste säsonger har det dessutom kommit massa sköna tillbehör till poolen värda att testa. Allt från flytande Bluetooth högtalare till till smarta ICO mätstation, för att ha vattenkvaliteten alltid top notch. Med alla dessa tillbehör blir livet vid swimmingpoolen inte bara njutbart, utan också praktiskt. I detta inlägg tipsar vi de schysstaste detaljerna att ladda poolarean med i sommar.

LÄS MER: Så väljer du rätt trädgårdsmöbler

Här får ni 6 bästa pooltillbehör för ett grymt poolparty och en uteplats som rockar i sommar!

I detta inlägg går vi igenom olika smarta pooltillbehör:

 • Uppblåsbara leksaker
 • Flytande bar för sprit
 • Busiga vattenpistoler
 • Smart poolrobot som städar

Foto: floatiekings

1. Uppblåsbara poolleksaker

Inget poolparty utan massa roliga poolleksaker att busa med. Från uppblåsbara pizzor till läckra påfåglar, glassar och uppblåsbara flottar. Jag uppblåsbara leksaker till poolen finns i alla format numer.

2. Flytande Bluetooth-högtalare

Vad är en fest utan musik? Med några flytande Bluetooth-högtalare kan ni spela er favorit partymusik hela kvällen lång i poolen. En flytande Bluetooth-högtalare är inte bara vattenavvisande, utan den kan vara helt nedsänkt i vatten utan att förstöras.

LÄS MER: Fuktskador – 5 tips hur ni slipper dem

Flytande Bluetooth-högtalare guppar på vattenytan. Para ihop enheten med din smartphone, dator eller surfplatta på bara några sekunder och justera ljudet enkelt på armlängds avstånd utan att ta dig upp ur vattnet.

Foto: mytrendyphone.se

3. Vattenpistoler för lek

Vattenpistoler tar leken i poolen till en ny nivå! Fyll på med mindre vattenpistoler i pistolstorlek och ha lek krig med dina fest gäster. Ni kommer garanterat få er ett gott skratt.

En snabb påfyllning kan göras genom att doppa leksaken i poolen och dra tillbaka handtaget för att suga in vattnet. Lätta att förvara, och vattenpistoler tillför spänning till pool arean.

4. Flytande bar

Att ha en flytande bar för lätttillgänglig påfyllning är bara ett poolparty måste. Hur jobbigt är det inte att behöva gå upp från poolen för att hämta ny dricka? Nej med en flytande bar kan ni lätt nå nya kylande drycker medan ni relaxar i poolen, ett måste!

Foto: m-spa.se

5. Litet uteplatsbord vid solstolen

Ett mindre uteplatsbord ger utrymme för en utomhuslunch, snacks, drinkar, middag och mer! Skaffa en som matchar din utomhusinredning och skapa ett serveringsutrymme runt din pool. Det ger även en lyxig känsla med ett bord vid poolen.

4. Flytvästar ( ja tråkigt men en life saver)

Flytvästar måste finnas runt en pool, att ha flytvästar i alla storlekar säkerställer att alla som behöver en kan vara säkra i vattnet samtidigt som de har roligt. Speciellt när vännerna tagit några glas för mycket tipsar vi om att låta alla ha flytväst i poolen. Detta hindrar fulla gäster från att drunkna när ingen ser.

Slutsummering

Vill ni jämföra olika pooltillbehör ska ni besöka Compira som är en jämförelsesite online. Här kan ni enkelt jämföra olika poolprodukter för att hitta de mest prisvärda och bästa just för dig. Efter ett poolparty kan det vara en god idé att använda en smart poolrobot, som städar rent poolen åt er. Kolla in ett bra poolrobot bäst i test hos Compira, där hittar ni er bästa poolrobot, som gör det jobbiga åt er.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024