5 Största påsktrender 2024

Innehållsförteckning

Vilka är årets påsktrender att hålla reda på? I detta inlägg går vi igenom vilket påskpynt som trendar Påsk 2024. Påsken är en Glad sprudlande tid för nytt liv, glädje och att unna sig några chokladägg! När våren kommer är dagarna ljusare och vi börjar se fram emot påsken. Varje år finns det ett antal populära påsktrender. För 2024 fokuserar detta på hållbarhet och hemlagat nöje. Låt oss ta en närmare titt på påsktrenderna i år:

LÄS MER: Sveriges bästa hemmaprojekt 2024

 • Hållbar påskinredning: att ta hand om miljön samtidigt som man inreder med stil.
 • Påskkransar: en vacker hälsning till alla som besöker ditt hem, i härliga påsknyanser.
 • Pastellfärgade bordsdekorationer: Vårfärger för att lysa upp ditt påskbord.
 • DIY påsk touch: kul för alla dina vänner och familj. Träffas och gör några påskkort och dekorationer för en extra personlig touch.

Shoppa Påskdukning ovan HÄR

1. Hållbar påskinredning i tidens anda

Tidigare har påsken varit full av skadlig plastinredning som vi bara slänger. År 2024 är vi mer medvetna om miljön och vill skydda den så mycket som möjligt. Det är viktigt att vårt påskpynt är mer hållbart. Välj påskpynt av återvunnet material – du kan till och med göra ditt eget! Papper är ett utmärkt material att använda eftersom det kan återvinnas. Välj dessutom färska växter eller blommor i krukor och vaser med påsktema för att dekorera ditt utrymme samtidigt som du skyddar miljön.

2. Grön Påsk ist för Gul

Vi ser mycket grön Påsk i år, som ersättning för gul Påsk. Många bordspynt och bordsdukar går i gröna sköna nyanser. Detta passar bra tycker vi, då grönt påminner om natur och vår. Testa även att matcha grönt med gult, då dessa nyanser gifter sig fint ihop.

Påsk grön tablett ovan finns HÄR

3. Hemmagjorda Påskkransar

Festkransar på dörren i juletid är mycket populära, men påskkransar är en ny trend. Kransar i påskstil är en fin dekoration att hänga på din ytterdörr. De välkomnar dina gäster med ljusa färger och påskdekorationer. Våra favoritkransar är skira vårblommor och pastellfärgade ägg. Många påskkransar finns att köpa online, eller så kan du vara kreativ och göra dina egna.

4. Pastellfärgad Påskservis

När vi tänker på påskfärger tänker vi på vårgult, mintgrönt, ljusblått och fantastiska syrener. Pastellfärger är populära och pastellserviser kommer att bli en stor hit i år. Mixa och matcha dina pastellfärger i dina tallrikar, glas och servetter för en finurlig look. Lägg till några färska blommor i mitten av din egen och du är redo för den perfekta påskdagens lunch.

Ni hittar vas ovan HÄR

5. Påsk DIY projekt

Numera hittar vi mycket massproducerad inredning och så även runt Påsk. Även om det kan vara trevligt, kan det minska de personliga detaljerna som gör högtider som påsk så speciella. DIY är tillbaka – så varför inte prova att göra något själv.

Varför inte göra några härliga handgjorda DIY påskkort eller lite smaskig hemmalagad påskmat. Låt hela familjen delta i lite lekfullt pyssel eller äggmålning. Detta kommer att ge en personlig touch till din påsk och skapa fantastiska minnen för dig och din familj.

Vackert påskägg finns HÄR

Slutsummering – Påsktrender

Med påsken precis runt hörnet kan du införliva dessa påsktrender för att komma i stämning för en fantastisk påsk. Var värd för din familj i ditt hus eller engagera dig med dina vänner via Zoom i andra länder, men låt dessa påsktrender hjälpa dig att göra påsken till en minnesvärd dag. Oavsett om det är hållbara dekorationer, fashionabla förbättringar eller personligt anpassade föremål för att fira dina påsktraditioner, gör denna påsk till en fantastisk nick till moderna trender. Glad påsk!

FAQs

Hur kan jag göra mitt påskfirande mer hållbart?

Det bästa sättet är att se till att du inte använder några engångsserviser eller dekorationer – använd istället föremål som kan återanvändas. Om du gör dina egna dekorationer, använd material som är biologiskt nedbrytbara.

Vad finns det för roliga påskaktiviteter?

Det finns massor av roliga påskaktiviteter att välja mellan – från påskäggsdekoration till äggjakt utomhus. Du kan hitta inspiration på webbplatser som Pinterest. Du kan också hitta påskfärgläggning och pusselblad som kan hålla barnen sysselsatta.

 

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024