fbpx

Billigt Hemtex påsk pynt att älska

När det kommer till Hemtex Påsk och deras påskpynt har de många fina nyheter i år. Däremot känns det långt ifrån Påsk då vädret med vinterkyla vägrar släppa greppet i år. Så länge kallt som det varit detta år har det nog aldrig varit och man blir bara trött på det i slutet. Så Påsken och våren med lite vårvärme tar vi gärna emot nu. Allt har bara vart grått, grått och kallt så vi behöver få in färg och glädjen i våra liv igen. Just Påsken är ju mycket färg så den känns alltid glad, nog därför det heter Glad Påsk också.

LÄS MER: 10 billiga påskdukning stilar att kopiera

Här får ni nu nytt härligt Hemtex påskpynt att pynta bord och hem med i Påsk!

Hemtex påsk

Ni hittar harar ovan HÄR

Hur söta är inte dessa påskharar från Hemtex?

Påskduk ovan finns HÄR

Ni hittar servettringar alá Påsk ovan HÄR

Ni hittar påsk ljus ovan HÄR

Ni hittar Påsk servett ovan HÄR

Ni hittar doftljus ovan HÄR

Sött påskpynt ovan hittar ni HÄR

Ni hittar påsk mugg ovan HÄR

Ni hittar vacker påsk mugg ovan HÄR

Påskpynt ovan finns HÄR

Vackert porslin påskägg finns HÄR

Påsk doftljus ovan hittar ni HÄR

Påskharar ovan HÄR

Så fixar ni en fin Påskdukning billigt

Påsk är en rolig högtid, så låt din påskdukning återspegla det. Att vika en tygservett till ett par kaninöron, blir ett bedårande tillskott till din påskdukning. Du kan göra en snabb vikning med det du har runt huset, allt du behöver är ägg, linneservetter och lite snöre.

Så här viker du en servett till ett par kaninöron:

  • Vik linneservetten på mitten så du får en triangel med spetsarna mot varandra. Se till att kortsidan pekar ner mot dig.
  • Rulla kortsidan upp hårt mot långsidan så att linneservetten blir en rulle. Böj ”rullen” på mitten och knyt ihop ändarna med en bit snöre så att du får kaninöronen.
  • Lägg en servett på en tallrik med ett ägg i mitten – klart! Om du vill kan du också använda ägget som visitkort, skriva ditt namn direkt på ägget eller rita ett kaninansikte på det.

Addera naturliga inslag på Påskbordet

En annan viktig detalj på Påskbordet är påskpyntet. Här kan ni gärna köra hållbart och använda mycket kvistar från naturen. Att blåsa ur ägg och måla dem är även snyggt att pynta med. Testa ha en liten flätat korg i mitten av bordet. Fyll den med grön mossa och massa måla påskägg, det blir jättefint vi lovar!

Glad påsk!

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis