10 bästa Smeg kökstillbehör: Är de värda hypen? 

Smeg är det enda namnet som man kommer att tänka på när man tänker på köksmaskiner med rundade kurvor, kromdetaljer och livfulla färger. Det italienska lyxmärket är känt för sina apparater i retrostil från 1950-talet, men handlar Smeg-varor mer om innovation än kvalitet? Här är vår syn på det.

fakta smeg brand

Smeg är ett världsomspännande fenomen och ett italienskt hushållsföretag som grundades i norra Italien. Deras apparater har betraktats som sofistikerade och eleganta svar på det moderna livets behov i över sextio år. Denna anmärkningsvärda profil gäller både inhemska och professionella affärssektorer, där detta varumärke är välkänt inom restaurang/catering och elektromedicinsk industri. Varumärket Smeg, som har en fantastisk koppling till Australien, introducerades formellt 1986, där det sedan blev ett känt namn lokalt för överlägsen köks- och tvättutrustning.

Smegs distinkta hängivenhet för kunskap, innovation och elegans härrör från deras stolta italienska arv. Detta kan ses i deras apparater, som är ögonblicksbilder av italiensk stil som sträcker sig från vintagefrysar från 1950-talet till spisar med enbart stål, såväl som deras till kreativitet, originalitet och produktkvalitet. Vitvaror står enligt Smeg i centrum i husets hjärta, en plats där människor kan mötas och inspirera varandra. Köket förenar alla deras uppgifter och fungerar som den perfekta, fullt utrustade bakgrunden för dessa ovärderliga och härliga tider.

Är Smeg-apparater av hyfsad kvalitet? Det är villkorat. Smeg tillverkar köksmaskiner av hög kvalitet som ugnar och spishällar. Smeg erbjuder även fantastiska inbyggda kaffebryggare och diskmaskiner. Men de har en modern stil utan krångel snarare än den vintageestetik som företaget är känt för.

SHOPPING FAVORITER

1. Smeg 24″ 50-tals Retro Style Top-Freezer Kylskåp

Ett kylskåp finns i varje kök eftersom det är där mat och dryck förvaras. Lagringskapaciteten för detta Smeg-kylskåp är tillräckligt stort för att rymma viktiga livsmedelsprodukter som kött och grönsaker. Det innehåller ett isfack. Det innehåller också tre glashyllor för att underlätta organisationen. Om du letar efter ett SMEG-minikylskåp är detta ett bra substitut.

En annan egenskap som utmärker denna enhet är att den är en klimatlöftesvänlig apparat, vilket betyder att den är certifierat hållbar. Smeg-kylskåpet har utsetts till den mest effektiva produkten av Energy Star och Smeg-apparatrecensioner. Allt för att det är mycket effektivt och minskar koldioxidutsläppen i största möjliga utsträckning. Om du vill köpa en produkt som är bra för miljön är ett SMEG-kylskåp det perfekta alternativet.

Brödrost ovan finns HÄR

2. Smeg Classic 24-tums 4-brännargasspis

Smegs klassiska 24-tums 4-brännargasserie är enkel i designen, med en finish i rostfritt stål, kompakt struktur och distinkt backsplash-design. Brännarna är förseglade och tändsystemet körs på naturgas (men enheten kan ändras till att köras på propan vid behov), med gassäkerhetsventiler installerade för ökad säkerhet. Ugnselementet har tre tillagningslägen: varmluft, stek och upptining, samt ett lock med tre glas för att undvika överhettning.

Ni hittar ursnygg brödrost ovan HÄR

3. Smeg brödrost

En pastellblå eller röd brödrost från Smeg kan fungera om du bara letar efter något ljust och spektakulärt att lägga till din disk. Smeg brödrostar, å andra sidan, kommer inte att blåsa bort dig med deras prestanda; de har lång rostningstid och enligt onlinerecensioner är de inte bra på att rosta fryst bröd. Endast en spak, en stoppknapp och grundläggande bryningskontroller ingår i alla varianter av serien. För bagels och tekakor finns det ytterligare bryningsinställningar, samt extra breda fack för större brödbitar.

4. Smeg Väggugn

Smeg tillhandahåller designkoordinerade inbyggda små ugnar med en mängd olika tillagningsmetoder och funktioner för att skapa en högproduktiv arbetsmiljö med en distinkt personlighet. Smegs väggugnar är inte de billigaste på marknaden, med priser som sträcker sig från $2090 till $4990, men de gör ett bra jobb för pengarna. I våra väggugnsrecensioner fick båda modellerna bra betyg för prestanda, bakning och rostning. Smegs elektriska ugnar ska ge jämna och stabila temperaturer tack vare det största europeiska hantverket.

Den här ugnen skapades definitivt med funktionalitet i åtanke, med tio tillagningsalternativ och 8 till 12 minuters förvärmningstid, en självrengörande mekanism och användarvänliga kontroller på pekplattan. När det gäller säkerhet kommer du att njuta av varningen när tillagningen är slut, automatisk avstängningsfunktion, säkra ytor och barnsäkert kontrolllås på den här ugnen – fyra färre saker att oroa sig för! En bakpanna, tvåtrådsgaller, en köttsond och en teleskopisk guide ingår i din beställning. Dyrt? Ja. Är det helt värt det? Det tror vi!

Ni hittar bakmaskin ovan HÄR

5. Smeg Drip Filter Kaffemaskin

En kaffebryggare krävs för att förbereda ditt kaffe för dagen. Smeg kaffebryggare är en droppfiltermaskin med en kapacitet på 10 koppar. Denna kaffemaskin har halkfria fötter, en kontrollpanel och en vattennivåindikator för att skydda den från att glida. Efter bryggning införlivade verksamheten ett ”håll dig varm”-alternativ som varar upp till en timme.

Smeg-kaffebryggaren är inte bara vacker i din kaffekrok med sin klassiska 1950-tals återgång, utan den är också miljövänlig. Den levereras med ett återanvändbart kaffefilter med handtag, så du behöver inte köpa ett. En av dess säljfunktioner är dess doftstyrka funktion, som gör att du kan skräddarsy den efter dina preferenser.

6. Smeg Retro Style Estetisk Ställmixer

Tycker du om att baka är SMEG ställmixer ett utmärkt köp. I våra SMEG-mixerrecensioner har den testats och testats. Smeg ställmixer är byggda för att göra blandningsprocessen av vispning och krämning av komponenter snabbare och effektivare. Den nya beläggningen för tillbehören ökade inte bara produktens visuella tilltalande utan erbjöd också fördelarna med att vara nonstick och diskmaskinssäker.

Även om du inte är bagare klarar den flera typer av matlagning. En annan fantastisk egenskap hos stativblandaren är överbelastningssäkerhet, vilket säkerställer att den håller längre vid användning. För ökad säkerhet ingår en halkskyddsyta för att hålla enheten på plats på vilken yta som helst.

Ni hittar Smeg mjölkskummare ovan HÄR

7. Smeg Burner Induktionshäll

Smeg Drop-In 4-brännare induktionshäll har en svart finish och en vacker, minimalistisk design som kommer att göra din tid i köket till en fröjd. Frånvaron av typiska brännare och galler är det första du kommer att märka – den här enheten ersätter denna ofta klumpiga komponent med lågprofilerade kokzoner. Varje zon styrs av ett pekreglage som låter dig justera värmeintensiteten från en till nio nivåer. Framför allt designades denna spishäll med säkerhet i åtanke: dess automatiska avstängningsfunktion, låsfunktion och restvärmeindikeringar ger en säker och bekymmersfri matlagningsupplevelse varje gång.

8. Smeg Vattenkokare

Är de värda att köpa? Ja, speciellt om du vill ha mer än bara fokus på design. Smeg vattenkokare kombinerar mode och funktion, med funktioner som en 360° vridbar bas, en vattennivåindikering, en automatisk avstängning vid 100°C och en säkerhetsautomatisk avstängning utan vatten. Medan vissa internetrecensioner hävdar att den övergripande byggkvaliteten inte matchar premiumprislappen, är de flesta kunder överens om att Smegs vattenkokare är tysta, enkla att använda och ger exceptionell kokningsprestanda.

Ni hittar vit vattenkokare ovan HÄR

9. Smeg stavmixer

Eftersom det är multifunktionellt är det en av de bästa apparaterna att ha i ditt kök. En Smeg stavmixer bör finnas på din köksbänk för att hjälpa dig att laga mat snabbt och intelligent. Den är avsedd att vara funktionell och långvarig, samt bekväm på grund av sin ergonomi. För enkel användning har Smeg stavmixer en bekväm hastighetskontroll på greppet.

Enligt SMEG-apparatrecensioner är denna gadget en livräddare för ultrasnabb måltidsberedning. Smeg stavmixerns turboläge kan blanda och hacka igenom de hårdaste grönsakerna och frukterna. Det garanterar lämplig jämnhet och krämighet, så du kommer inte att bli besviken över resultatet. På grund av sin ”flow mix”-teknik för bra skärning, möjliggör den enkla förberedelser.

10. Smeg Diskmaskin

Smegs diskmaskiner är varken bra eller dåliga och kundernas feedback är blandad. Vissa modeller i serien uppvisar märkets 50-talslook, men de flesta är moderna i design och prissatta i den övre änden av spektrumet. Smegs diskmaskiner har en rejäl kapacitet och en mängd olika diskprogram, inklusive ett supersnabbt och eco-läge, samt praktiska funktioner som höjdjusterbara korgar och bestickhållare.

Sammanfattande tankar

Som du kan se är det omöjligt att ge ett avgörande svar på frågan om Smeg kökstillbehör är värda pengarna. Det är dock tydligt varför de är så dyra. Mycket av pengarna, som med alla populära och eftertraktade varumärken, kommer sannolikt att gå till att betala för att äga det specifika varumärket. Men kostnaden går till bland annat utveckling av produkten, design och arbete. Smeg har även samarbetat med andra italienska lyxföretag som Fiat och Dolce & Gabbana på några av sina produkter, så om pengar inte är något bekymmer har du en uppsjö av vackra varor att välja på.

SHOPPA FAVORITER

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 482 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis