8 aktiviteter att göra ihop med barnen i trädgården

8 barn aktiviteter att göra ute på sommaren

Ingenting är så kul som sommarlovet, där man kan spendera mycket tid ute med din familj och verkligen njuta av det fina vädret. Men hur håller du dina barn sysselsatta, och vad kan du göra med dem hemma? Vi har lösningen för dig med överaktiva kids hemma. Kul enkla saker ni kan göra ihop med barnen i er egen trädgård.

LÄS MER: Inreda barnrum hållbart och eco vänligt

Här får ni några och busiga idéer som du kan göra med dina barn under sommaren i din trädgård. Låt oss se till att du har kul med din familj i sommar!

Vattenballongs-kastning

Japp, det stämmer! Detta är ett av de mest underhållande sätten att tillbringa en hel dag I sommarvärmen med dina barn. Det är definitivt inte för alla, och vissa föräldrar kanske rynkar på näsan åt tanken på att låta sina barn kasta vattenballonger på dem, men det här är verkligen en av de mest roliga aktiviteterna du någonsin kommer att göra med dem.

Se till att ha ett bra utbud av vattenballonger, och gott om platser för dina barn att gömma sig så att du kan bombardera dem med vattenballongerna.

Använd gärna gamla kläder eller bara shorts om det är hett ute, köp några vattenballonger och se till att hela familjen har skoj ihop. Det är också en bra idé att ha några handdukar till hands :)

Skattjakt

Är du redo för en spännande dag med dina barn och familj? Då kan en skattjakt vara den perfekta planen. Skattjakt är ett utmärkt sätt att underhålla barn, samtidigt som det ger dem möjlighet att lära sig något nytt. Det kan hjälpa dem att lösa problem, samt utveckla andra färdigheter. Det uppmuntrar också kreativitet och utforskning.

Det är en spännande och rolig lek att göra i din trädgård, och du kan bestämma reglerna helt själv. Skapa spännande och annorlunda ledtrådar så att de kan upptäcka den sista skatten. Detta är ett annat bra sätt att underhålla dina barn under sommaren.

Studsa på studsmatta

Vem älskar inte att hoppa runt så högt det bara går?! Det här är ett annat klassiskt sätt att tillbringa sommaren utomhus med dina barn, och du kan till och med vara med och ta några hopp. En studsmatta är också billig, och lätt att montera. Barnen kommer älska det, och du kommer att underhålla dem i timmar. Var bara noga med att se till att alla nödvändiga säkerhetsåtgärder vidtas.

Utomhus-hoppbollar

Varje barn älskar att studsa runt, och en hoppboll gjord för utomhusbruk är en dröm för de flesta barn. Detta är ett säkrare alternativ än studsmattan, men du kanske inte kan vara med om den är för liten. Detta kommer att göra dina barn fyllda av glädje, och det är ett bra sätt för dem att träna och tillbringa en fantastisk tid utomhus.

Campa utomhus

Camping i din egen trädgård är en annan bra aktivitet för dina barn att göra i sommar. De kan titta på stjärnorna och hitta stjärnbilder, samtidigt som de har kul med sina vänner. Det är också en möjlighet att utforska den omgivande naturen, och lära dina barn lite överlevnadsfärdigheter. Detta är en bra lösning eftersom allt som krävs är ett tält. Välj ett av dessa tält då de är lätta att sätta upp, och kanske slå till med ett teleskop, så att de kan hitta alla stjärnbilderna.

Utklädnadsdag

Ett annat bra sätt att tillbringa kvalitetstid med dina barn är att ha din egen sommar-Halloween. De kan välja utklädnad och till och med måla sina ansikten, och du kan roa dig med roliga aktiviteter och ta massor av bilder.

barn leker med flagga med massa färger.

Plantera ett träd-dag

Detta är en av de mest hållbara aktiviteterna på den här listan, och därmed en viktig sådan. Du kommer inte bara att lära dina barn om hur viktig miljön är, utan de kommer också att ha kul när de gör det.

Det finns många olika typer av träd, så det är viktigt att hitta ett som dina barn kommer att bli taggade över. Du kan välja olika träd varje barn och låta dem plantera dem under din tillsyn. De kommer kanske känna att de har en liten bit av sig själva i trädgården.

Utomhusmålning

Om du vill tillbringa en dag med att låta din konstnärliga sida komma fram kan utomhusmålning på duk vara ett bra alternativ. Detta är ett enkelt sätt att främja sin konstnärliga kärlek och främja konstvärlden.

Du kan välja det mer traditionella sätten, färg och penslar, eller så kan du till och med göra något oväntat, som att måla med händerna. Se till att du får allt du behöver, och glöm inte att ha på gamla kläder. Annars kommer du att ägna nästa dag åt att försöka ta bort färgfläckar från de nya och snygga kläderna.

Slutsats

Sommarlovet behöver inte vara tråkigt bara för det spenderas på hemmaplan. Nej det finns faktiskt tusentals olika barn aktiviteter du kan göra för att underhålla dina barn hemma, och ha en fantastisk tid med din familj. Vi hoppas att dessa idéer kommer att inspirera dig att ha de bästa sommardagarna hemma ihop med din familj.

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024