(i samarbete med vinylgolvbutiken)

Att köpa nytt golv har blivit rejält poppis efter alla flashiga golvbilder på Instagram. Att byta golv hemma kan verkligen lyfta rummen till en helt ny nivå. När det kommer till att byta golv är det många aspekter att ha i åtanke. Som hur mycket slitage kommer golvet utstå? Ska det vara i rum med mycket solljus och vilket material passar bäst. Trägolven har ju varit stora ett tag, men nu kommer även material som bambu och vinylgolvet gör comeback. Många tänker nog att vinylgolven är tråkiga och doftar skolsal. Men så behöver det inte alls vara, då många av de nya vinylgolven ser väldigt lika ut trägolv, men med fördel att de har mycket mer slittålighet än trä.

Jag tipsar idag om snygga smidiga golv från Vinylgolvbutiken och dessa foton bevisar väl om nåt att rätt val av vinylgolv kan verkligen lyfta ett rum.

Med ett ljust vinylgolv får rummet ett lyft och dessa golv passar dessutom perfekt in i våra Skandinaviska minimalist hem. Vinylgolv är i många fall bättre än trä, då de tår slitage mycket bättre. Dessa golv passar därför perfekt i hall och kök där vi rör oss ofta.

Alla vackra vinylgolv ovan kommer från vinylgolvbutiken.se Denna butik har sina rötter i Finland och drivs av den inom golvbranschen kända ”bambumannen” Jukka-Pekka Kallio har väckt intresset för bambugolv i Finland och han säljer nu även vinylgolv och färgar obehandlad parkett i sin fabrik i Lappo. Med sin golvexpertis får kunderna till Vinylbutiken alltid allra bästa service och de kan även chatta direkt med golvgurun vid behov. Vet ni inte vilken färg ni vill ha på det nya golvet, då kan ni enkelt beställa provbitar på golvet. Sen kan ni i lugn och ro hemma testa er fram till just ert eget personliga drömgolv.

Väl värt ett besök till vinylgolvbutiken alltså och kom ihåg att ingen inredning i världen gör sig ihop med ett fult golv. Allt startar med en bra grund vare sig det är konst, makeup eller golvet i rummet hemma :)

/Maria

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.