stort rum med trägolv och rosa matta.

Snygga stilrena vinylgolv från Vinylgolvbutiken.se

Innehållsförteckning

(i samarbete med vinylgolvbutiken)

Att köpa nytt golv har blivit rejält poppis efter alla flashiga golvbilder på Instagram. Att byta golv hemma kan verkligen lyfta rummen till en helt ny nivå. När det kommer till att byta golv är det många aspekter att ha i åtanke. Som hur mycket slitage kommer golvet utstå? Ska det vara i rum med mycket solljus och vilket material passar bäst.

Trägolven har ju varit stora ett tag, men nu kommer även material som bambu och vinylgolvet gör comeback. Många tänker nog att vinylgolven är tråkiga och doftar skolsal. Men så behöver det inte alls vara, då många av de nya vinylgolven ser väldigt lika ut trägolv, men med fördel att de har mycket mer slittålighet än trä.

LÄS MER: Så kan ni måla trägolv vitt

Jag tipsar idag om snygga smidiga golv från Vinylgolvbutiken och dessa foton bevisar väl om nåt att rätt val av vinylgolv kan verkligen lyfta ett rum.

vitt rum trämöbler och gröna växter.

Med ett ljust vinylgolv får rummet ett lyft och dessa golv passar dessutom perfekt in i våra Skandinaviska minimalist hem. Vinylgolv är i många fall bättre än trä, då de tår slitage mycket bättre. Dessa golv passar därför perfekt i hall och kök där vi rör oss ofta.

vita väggar och rosa skåp.

 

Alla vackra vinylgolv ovan kommer från vinylgolvbutiken.se Denna butik har sina rötter i Finland och drivs av den inom golvbranschen kända “bambumannen” Jukka-Pekka Kallio har väckt intresset för bambugolv i Finland och han säljer nu även vinylgolv och färgar obehandlad parkett i sin fabrik i Lappo. Med sin golvexpertis får kunderna till Vinylbutiken alltid allra bästa service och de kan även chatta direkt med golvgurun vid behov. Vet ni inte vilken färg ni vill ha på det nya golvet, då kan ni enkelt beställa provbitar på golvet. Sen kan ni i lugn och ro hemma testa er fram till just ert eget personliga drömgolv.

Väl värt ett besök till vinylgolvbutiken alltså och kom ihåg att ingen inredning i världen gör sig ihop med ett fult golv. Allt startar med en bra grund vare sig det är konst, makeup eller golvet i rummet hemma :)

/Maria

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024