Enterprise Magazine hjälper företag att synas

RDS Förlag AB är ett expansivt medieföretag som hjälper varumärken att skapa engagerande innehåll och leverera affärsresultat med kampanjer inom content marketing och native advertising. Välj vem du vill nå, när och för hur länge- till en mycket rimlig kostnad.

Nyinflyttade, två tomma händer och en stark drivkraft var upprinnelsen till RDS Förlag och magasinet Enterprise Magazine. Bolaget grundades 2005 och drivs till största delen av två bröder från Småland. Med kontor i Stockholm och Växjö, samt ett 15-tal medarbetare

som besöker små och stora företag från Sveriges alla hörn, skapar Enterprise Magazine möjligheter att synas och höras i dagens mediebrus.

Cirka 500 företag får varje år möjlighet att nå ut till nya kunder, öka sin försäljning samt stärka sitt varumärke, med hjälp av Enterprise Magazine. Förlaget distribuerar en digital samt en fysisk upplaga fyra gånger om året, som når hundratusentals läsare i sociala medier och på kontor och offentliga platser runt om i Sverige. De är en av Facebooks största kunder i Norden och med hjälp av plattformen Linkedin möjliggör de att ni som kund väljer vem ni vill nå, när och för hur länge.

Vad är er affärsidé, vilka visioner har ni och vad kännetecknar er tjänst eller produkt? Med en intervju i artikelformat, en videosnutt eller bilder kan ni profilera ert budskap och nå rätt målgrupp. Har ni ambitioner att växa? VI hjälper er att synas i flera kanaler, skapar starka länkar som höjer företagets SEO genom vår DR (Enterprise Magazine har 67 i DR, källa: ahrefs) och ger er textmaterial som ni själva kan använda i valfria kanaler.

Mediebranschen utvecklas snabbt och vi gör allt vi kan för att springa med. Ska vi springa tillsammans?

/Gästpost

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 144 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis