Läs intervjun med Inredningsvis Maria i Nya Dagbladet

Det är inte så ofta jag syns och hörs personligen, jag Maria som är grundare till Inredningsvis och skriver nästan alla artiklar. Jag är helt enkelt ingen kamerakåt rampljusperson, utan tycker mest om sitta göra mitt jobb dolt bakom datorn. Jag vet däremot att det är många därute som vill veta lite mer om mig och vem jag är. Så ibland ställer jag upp på nån tidningsintervju för att ge mina läsare vad de vill ha. Jag blev i veckan intervjuad av en av Sveriges största dagstidningar, Nya Dagbladet vilket såklart var jättekul.

Vill ni läsa intervjun med mig i Nya Dagbladet så kan ni göra det HÄR

Och tack alla nya och gamla läsare för all glädje, pepp och fina åsikter. Det är NI som gör att jag trots många motgångar genom åren, fortsätter att driva Inredningsvis framåt mot nya höjder. Jag ser fram emot nya spännande uppdrag och samarbeten. Det är det som är det roligaste med att vara influencer, att dagra kan se så olika ut och samarbeten kan vara så olika. Det inspirerar och gör att man inte fastnar i samma gamla vanliga. Jag är ingen kontorsråtta alá 9-5 det dödar min själ. Jag måste vara fri även om jag jobbar och det är även därför jag åker utomlands till solen och jobbar vissa perioder. Så alla ni som tror jag bara har semester när ni ser alla drömmiga palm pics på Instgagram , ni har fel :) Jag har hälften vacation och hälften jobb, som en work vacation haha :)

Ha det bäst!

LOVE M

OUTLET REA – 70 % rabatt på inredning

Soffadirekt
44955995
Soffadirekt
849510495
Soffadirekt
44955995
Soffadirekt
1049513995
Soffadirekt
26953995
Soffadirekt
29953495
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
39954495
Soffadirekt
899512995
Soffadirekt
39959995
Soffadirekt
1049514995

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

kajsa måndag, oktober 11, 2021 - 21:44

Vilken fin intervju med dig :) Jag har följt dig länge och tycker verkligen du gör ett toppenjobb Tack för alla otaliga bra tips, de har hjälp mig här hemma många gånger :) Kram Kajsa

Svara
Jonny tisdag, oktober 26, 2021 - 12:30

GRYMT INTERVJU! bra jobbat tjejen du är verkligen bäst på vad du gör. H Jonny

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 174 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis