Det är inte så ofta jag syns och hörs personligen, jag Maria som är grundare till Inredningsvis och skriver nästan alla artiklar. Jag är helt enkelt ingen kamerakåt rampljusperson, utan tycker mest om sitta göra mitt jobb dolt bakom datorn. Jag vet däremot att det är många därute som vill veta lite mer om mig och vem jag är. Så ibland ställer jag upp på nån tidningsintervju för att ge mina läsare vad de vill ha. Jag blev i veckan intervjuad av en av Sveriges största dagstidningar, Nya Dagbladet vilket såklart var jättekul.

Vill ni läsa intervjun med mig i Nya Dagbladet så kan ni göra det HÄR

Och tack alla nya och gamla läsare för all glädje, pepp och fina åsikter. Det är NI som gör att jag trots många motgångar genom åren, fortsätter att driva Inredningsvis framåt mot nya höjder. Jag ser fram emot nya spännande uppdrag och samarbeten. Det är det som är det roligaste med att vara influencer, att dagra kan se så olika ut och samarbeten kan vara så olika. Det inspirerar och gör att man inte fastnar i samma gamla vanliga. Jag är ingen kontorsråtta alá 9-5 det dödar min själ. Jag måste vara fri även om jag jobbar och det är även därför jag åker utomlands till solen och jobbar vissa perioder. Så alla ni som tror jag bara har semester när ni ser alla drömmiga palm pics på Instgagram , ni har fel :) Jag har hälften vacation och hälften jobb, som en work vacation haha :)

Ha det bäst!

LOVE M

OUTLET REA – 70 % rabatt på inredning

Soffadirekt
32954995
Soffadirekt
849510495
Soffadirekt
32953995
Soffadirekt
1049513995
Soffadirekt
9952495 -60%
Soffadirekt
1395 SEK3295 SEK
Soffadirekt
14982995
Soffadirekt
899512995
Soffadirekt
39959995
Soffadirekt
1049514995
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. Vilken fin intervju med dig :) Jag har följt dig länge och tycker verkligen du gör ett toppenjobb Tack för alla otaliga bra tips, de har hjälp mig här hemma många gånger :) Kram Kajsa

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.