Så får ni lyxiga new england stilen hemma

Så får ni lyxiga New England stilen hemma

När man tänker på New England stil, är det lätt att visionera vackra vita New England hus omgivna av hortensior och välskötta gräsmattor, där trollsländor leker på dagen och eldflugor dansar på natten. Och saltvatten luften omringar hu.sen med sin uppfriskande och renande sfär. Denna marina still blir aldrig otrendig och växer i popularitet år för år. Ofta ser vi rika och kända folk visa upp sina gigantiska Hamptons hem.

Vill ni få den lyxiga New England stilen till ert hem oavsett var ni bor? Följ dessa enkla steg och ni kommer att dagdrömma om Nantucket även om ni är i ditt vardagsrum i Mellanvästern

LÄS MER: Så inreder ni en lyxig New England veranda hemma

För att skapa ett mysigt New England-hem, se till att ha enkla men vackert gjorda möbler som skräddarsydda soffor, stolar i spindel- och Chippendale-stil och rustika möbler. Naturligtvis är inget New England-hem komplett utan det antika arvegodset som har gått i arv genom generationer. Om du inte har en sådan bit börjar det roliga med att leta efter precis rätt genom att besöka loppmarknader, antikaffärer i småstäder.

Foto: Willanordic

Inred med rätt New England färger

Färg är definitivt dominerande i interiören i New England-hem, kanske på grund av dess rötter i tiderna då tidiga nybyggare kom från Frankrike och England och tog med sig sin stilestetik. Dessutom lever New Englanders i sanna – och ibland hårda – fyra årstider, som var och en ger en rad livfulla och definierande färger. Våren ger nytt liv med utbrott av gult från påskliljorna och rosa från azaleorna, och den framväxande mjuka gröna av nya löv när de fyller karga grenar.

Somrarna bländar New Englands kustlinje med underbara blå nyanser och ljusa paraplyer, medan koloniala hem skildras av de blå, lila och rosa hortensiorna som omger dem och skarpa gröna välskötta gräsmattor. Höstens rikedom av ombré-toner, från gula till koraller och röda, och vinterns lysande vita, är alla influenser i New Englands omfamning av färg. Så ta med färg i dina rum och var inte rädd för att ta risker med det!

Vackra New England utemöbler ovan finns HÄR

Vackra coffey table böcker hittar ni HÄR

Ni hittar vackra marina detaljer ovan HÄR

Marina element

Eftersom stora delar av New England är omgivet av Atlantens stränder, är det svårt att inte ha en nautisk inriktning i våra interiörer. Tänk dock blått och vitt, och texturer som rotting och sisal över nautisk kitsch. Måla dina väggar i en vacker blå färg som Benjamin Moore Hale Navy som en fantastisk bakgrund till vita möbler, eller gör tvärtom; inget är vackrare än skarpa vita väggar som duken för vackra blåvita möbler. Använd belysning som ett annat sätt att skapa ett rum som har New England-charm med en nautisk flare. Leta efter lampor i klarglas med accenter i krom eller mässing eller lampetter som liknar de som finns i fyrar. Försök att hålla kustchicen till ett minimum, och se till att blanda in några andra element i utrymmet också.

Ni hittar dukning ovan HÄR

Klassiskt blåvitt New England porslin hittar ni HÄR

New England dukning

Få bordsdukningar är så stiliga som New England dukning. Använd gärna vit linneduk som bas och duka sen med blåvitt porslin. Ha gärna marina detaljer på bordet som snäckskal. Rotting passar även bra att ha i detaljer och som tallriksunderlägg. Matcha med lyxiga detaljer i mässing eller silver.

Lyxiga pälsar och plädar är ett måste

Ni hittar lyxiga pälsplädar ovan HÄR

Att ha några lyxiga fuskpälsar och plädar är ett måste när man ska inreda New England stil. Släng dem lite nonchalant över soffa och sängen. Det kan även vara värmande och bra att ha på uteplatsen vid hösten.

New England sovrum

Stilen i ett New England sovrum osar klass och hav! Det ska vara blåvita sängkläder för den äkta marina känslan. Ha gärna några vindlyktor och marina detaljer på sängborden. Och ha gärna en vit eller beige fåtölj med fotpall i hörnan i sovrummet. Detta ger den där lyxiga Hamptons sovrumsstilen.

Ni hittar New England sängkläder HÄR

Ni hittar vacker fåtölj med fotpall ovan HÄR

Ni hittar inredning ovan HÄR

Rätta New England ränder

Ränder är en bas i New England och finns i de flesta hem på något sätt, oavsett om det är i klädsel, fönsterbehandlingar, tapeter eller till och med en filt. Om du inte har pläd eller ränder i ditt hem, lägg till det på din att-göra-lista för charmiga nordostinspirerade interiörer. Tänk att lata vinterhelger tillbringas inbäddade under en varm ullpläd. Ränder är mönster som passar till allt och passar bra med blommor, chinoiserie och andra flerdimensionella tryck.

Ni hittar New England soffa ovan HÄR

Lyxig New England inredning

När det kommer till att inreda New England stil, handlar allt om att mixa med rätt detaljer och textil. Allt handlar om blandningen här, så placera koraller med din chinoiserie och vintageartiklar som du köpt i den lokala secondhandbutiken eller ärvt. Antika skatter från dina morföräldrar kommer att passa direkt på dina hyllor. Titta på vackra lyktor för att hysa ett ljus, eller till och med blommor eller en gren, och placera den på ditt soffbord eller på golvet vid din öppna spis. Lägg till dessa saker bland dina böcker och konst och du kommer att ha New England stil hemma på nolltid!

New England belysning

Ni hittar vackra lampor ovan HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

När det kommer till New England lampor får det gärna vara klassiska blåvita lampfötter. Tänk klassiska former på lamporna och ni hamnar rätt i stilen. Även svarta längre bordslampor och golvlampor kan funka bra i den marina Newport stilen.

Ni hittar New England bokhylla ovan HÄR

Foto: Willanordic

 1. These images are totally what I’m feeling these days with my beach house days. Glad that summer has arrived by you, Maria! :) xoxo

 2. Thanks for visiting my blog! I am planning a summer getaway in New England soon, so this post couldn’t have come at a better time! I’m getting even more excited about the trip! :)

 3. Blue and white are delightful, any time of year! You captured our New England summers to a tee, Maria – so lovely.
  xxoo
  Carolyn

 4. Beautiful ! What a pleasure to have discovered your blog !

 5. I can feel the summer breeze just by looking at these lovely photos. :)
  Ada

 6. Oh my! So gorgeous! I adore nautical, New England style. I was wondering what Inredningsvis means in Swedish :) ?

  x

 7. would be really happy with a place like the one in the pic near the sea…
  Hmm… already dreaming…
  XOXO

 8. I love white and pale blue as a colour combo. I especially love that second photo of the crockery and cutlery – so pretty!

  x Jasmine

 9. Hallo Maria!

  Danke für deine netten Worte :o)
  Ich bin leider nicht auf Facebook und Co…..du kannst nur meinen Blog als Leser verfolgen.

  Wunderbare Bilder!!!!

  Liebe Grüße
  Sigrid

 10. Oh I am so so sorry I missed your first comment. Thanks for following me on GFC and bloglovin. Following you on bloglovin. I am your 75th follower.
  http://www.thoughtsofpaps.com

 11. those dishes are so beautiful i can’t even stand it!

 12. I would love to jump into any of those beds. So heavenly! xo

 13. So glad you left a comment on my blog so that I was able to find yours! Stunning!! I can’t wait to browse more!

 14. After a long cold winter, a heat spell is welcome! Enjoy yours!

 15. Love your blue hues,you had me at the table setting- gorgeous!
  Thank you for your visit to my blog and inquiring about how to follow me- there is an email option on my blog as well as the follower button. I do have FB but is not active on it yet.
  Looking forward to follow you as well.
  Bet wishes to you from Afrique du Sud
  Colette

 16. Those plates in that second picture are great…When I am a little more settled, they are something that I will invest in for sure. Oh, and that blue chair? Yes please!

 17. Liebe Maria,
  danke für den Besuch meines Blogs. Hier muss ich auch gleich mal schauen. Was ich bis jetzt gesehen hab, ist sehr schön! Bin bei facebook, aber nur selten. Folge am besten meinem Blog, indem Du Dich unter den Lesern anmeldest…
  Das würde mich sehr freuen!
  Herzliche Grüße,
  Irina

 18. Hi Maria,
  you have a great taste for beautiful things!
  Thank you for visiting My Paradissi, I’m glad you like it!
  xoxo, Eleni

 19. Lovely blue inspirations. True it is nice to have blue for summer to cool.
  Do you like to follow each other on GFC and bloglovin? let me know will love to follow you back.
  http://www.thoughtsofpaps.com

 20. Dear Maria,

  those are gorgeous images! I wish I lived near the beach, than I could decorate my home New England style :)
  I love the romantic bedroom at the top. have a great week,
  Duni

 21. Hello Maria,

  thank you for your comment! Nosy as I am I had to sneak onto your webpage.

  WOOOHOOOW, these are wonderful pictures!!! Love them! I’ll be passing by regularly from now on.

  Have a wonderful day!

  Manuela

 22. Congrats Sweden! My favourite is the second bedroom but I enjoyed all of these images. Probably because I like blue too :)

 23. What gorgeous photos! I LOVE the blue plates…
  Have a wonderful day~ Lisa

 24. I am always dreaming. I love sky blue and white interiors. Such an inspiring post. It is sunny and hot here in Toronto, Canada too. Have a great week!

 25. Gaah, så snyggt, alltid massa fina bilder! Visst är det härligt med värmen!

  Roligt att du också testat keramik! Visst är det kul! :)
  Tack för komplimangen :)

  Önskar dig en härlig start på veckan!
  Kram Tess

 26. omg… this is so wonderfull again!!! I love those colours! It´s so inspiring <3

 27. congrats on the winning of your country dear!:) btw, nice inspiration and photos!:) have a great day!:*

 28. Maria, du är såå bra på att visa de finaste bilderna! Verkligen inspirerande! Kram

 29. those photos and style are gorgeous.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024