Viktigt att tänka på när du letar efter en bra mäklare

Viktigt att tänka på när du letar efter en bra mäklare

Innehållsförteckning

När det har blivit dags att sälja din bostad är det viktigt att du anlitar en bra och pålitlig mäklare för att få till en så bra försäljning som möjligt. Detta är något alla säljare vill ha och därför är konkurrensen hög på de marknader där många säljer sina bostäder. En sådan marknad är givetvis i Sveriges största stad tillika huvudstad Stockholm och därför finns det så många olika mäklare stockholm att välja mellan för den som ska sälja sin bostad.

Det är viktigt att titta på de olika mäklarfirmornas statistik och omdömen, men det finns faktiskt en sak som är ännu viktigare. Det är personkemin mellan dig och den mäklaren som ska sälja din bostad. Det är viktigt att du får ett förtroende för mäklaren eftersom att du ska lita på denne att ta hand om vad som kan vara ditt livs största affär och det är många saker som ska klaffa i denna affär.

Mäklaren måste dels vara intresserad och verkligen sälja in bostaden. Han eller hon måste dessutom vara skicklig på att ordna fram säljande material och se till att bostaden får en attraktiv annons för att locka köpare. Dessutom måste mäklaren vara en social person som klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt eftersom att mäklaren ska hålla i visningar och sedan sköta alla kontakter med potentiella köpare. 

Under hela den här processen kommer du som säljare att ha mycket kontakt med mäklaren och därför är det viktigt att du känner att mäklaren är en person som du kommer tycka om att jobba nära genom hela processen, som nästan blir som ett litet arbetsprojekt för er båda. Mäklaren kommer också att komma med tips och tricks för att öka chanserna till en gynnsam försäljning. Därför är det viktigt att du väljer en mäklare som du känner kommer klara av alla dessa saker och som du också kommer att tycka om att arbeta nära.

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024