10 billiga små handfat under 2000 kr

10 billiga små handfat under 2000 kr

Har ni ett litet badrum då är ett litet handfat ett måste. Att inreda med för stora handfat såg man ofta på 70-talet och det ser inte bra ut med för stort handfat i ett minimalt badrum. Har man dessutom en udda mer design modell på sitt lilla handfat. Då går det att inreda med en udda möbel till handfatet. Tex kan man köpa en antik möbel och våtrumsbehandla den. Sen sätter man det lilla handfatet på möbeln och borrar hål för rören. Detta ger badrummet en unik spännande känsla.

LÄS MER: Måla kakel 7 bästa tips & råd

Här har vi nu letat fram 10 billiga små handfat under 2000 kr väl värda att spana in!

Fynda litet handfat

Ni hittar snyggt sten handfat HÄR

Litet vitt handfat ovan HÄR

Handfat ovan HÄR

Handfat ovan HÄR

Ni hittar trä handfat HÄR

Handfat ovan HÄR

Svart handfat HÄR

Vitt litet handfat HÄR

Handfat ovan HÄR

Marmor handfat ovan HÄR

Ni hittar handfat ovan HÄR

 

5 tips för att inreda ett litet badrum

Förutom att inreda med ett litet handfat finns massa knep att ta till för att förstora ett litet badrum, här är några:

1 Satsa på rätt tapet

Bara för att det är ett litet badrum betyder det inte att det inte kan ha den där “wow”-faktorn. Att lägga till tapeter i ett litet badrum är ett bra sätt att omfamna det lilla med lite pizzeri. Faktum är att små badrum, till exempel toalettrum, är den perfekta platsen för att göra ett stort uttalande i ditt hem. Om du inte känner dig modig nog att kläda på dina väggar med tapeter från golv till tak, försök att göra bara halva väggarna. Till exempel, om badrummet har en panel som löper halvvägs upp på väggen, kan du måla den nedre halvan och tapetsera den övre halvan.

2. Håll färgpaletten enkel och stilren

Om målet är att få ditt lilla badrum att se större ut, rekommenderar vi att du håller dig till en enkel och elegant färgpalett. Ljusa färger tenderar att få rummen att se större ut än de verkligen är, så håll dig till neutrala färger för ditt lilla badrum (tänk: vita, benvita, ljusblå och ljusgråa).

3. Förstora med speglar

En badrumsspegel är en av dess viktigaste egenskaper. Det kan inte bara få ett litet badrum att se större ut, utan det kan också få det att se ljusare ut överlag. Dessutom har speglar förmågan att tillföra karaktär och funktionalitet till ett litet rum. Förutsatt att du väljer en något unik och estetiskt tilltalande spegel att ta på din vägg. Innan du väljer en spegel, se till att ta mått och överväga utrymmets storlek.

4. Satsa på rätt belysning

Ett ljus som är för stort, för svagt eller för ljust för utrymmet kommer definitivt inte att göra ditt badrum någon tjänst. För små badrum rekommenderar vi att du väljer lampetter bredvid eller ovanför din sminkspegel. Du kan också välja att installera en infälld lampa i taket, som ska lysa upp ett litet badrum utan att övermanna utrymmet.

5. Installera medicinskåp för förvaring

En av de mest irriterande utmaningarna med ett litet badrum är bristen på förvaringsutrymme. För att lösa detta dilemma rekommenderar vi starkt att du installerar medicinskåp istället för dina typiska badrumsspeglar – speciellt om det lilla badrummet också råkar vara ett huvudbadrum eller gästtoalett. Du kommer att behöva all förvaring för dina toalettartiklar som du kan uppbåda. För att installera ett medicinskåp kan du behöva låta en fackman skära ett hål i väggen innan du monterar det.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024