Intervju i expressen leva & bo om höstens trender

Intervju i Expressen Leva & Bo om höstens trender

Innehållsförteckning

Jag är stol och glad att fått medverka i Expressen Leva & Bo! Här har de intervjuat mig om hösten och vinterns inredningstrender. Jag måste tipsa er om att läsa min trendspaning i Expressen just nu. Där berättar jag om varför beige är på väg bort och mer färger tar över. Om den stadiga trätrenden med rötter i en längtan efter trygghet i en kaosvärld. Och så glada nyheter för alla som älskar 80-talet. Vi kommer nämligen få se mycket 80-tals inspirerad inredning höst/vinter 2022. Och jag är så glad att jag fick uppleva senare delen av 80-talet som barn. Det glada, fria och färgstarka årtalet, det är nästan som man vill ha en tidsmaskin:)

Ni kan läsa hela intervjun som Expressen gjort med mig om trender HÄR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024