Så kan du inreda ditt hem med tavlor

Visst kan vi enas om att tavlor är en perfekt inredningsdetalj. Det ger liv åt ditt hem. Dessutom finns det mängder med varianter, så som canvastavlor som är en sorts tavla i tjockare variant utan ram. Det finns massor med olika motiv vilket gör att du med största sannolikhet kan hitta ett antal tavlor som passar hemma hos dig. Om du letar efter tavlor till köket kanske det passar bäst med motiv föreställandes kryddor, tjusiga kaffekoppar eller varför inte recept du kan rama in och gå och ta en titt på när det vankas pannkakor? Möjligheterna är många och det är helt klart värt att slå på stort.

Inred på ditt egna unika sätt

Istället för att ha kala väggar hemma, kan du låta tavlor med härliga motiv tala sitt eget unika språk hemma hos dig. När du kommer in i ett rum är troligen väggarna något av det första du noterar. Alltså är det värt att välja motiv som tilltalar dig. Oavsett vilken sorts konststil du föredrar, kan du enkelt ta en titt bland ett stort utbud av tavlor att pryda dina väggar med.

Allt från abstrakt till klassiska konstnärer

Det är helt klart värt att kosta på sig tavlor för att förnya hos dig. Varför inte satsa på en riktigt härlig och färgsprakande fotovägg? Du kan satsa på ramar i olika storlekar. Posters är enkla och smidiga att rama in. Du kan kombinera ordspråk, bilder med härliga motiv och varför inte en och annan konstnär. Det finns tips och inspiration att få om du är osäker på hur du ska sätta upp tavlorna för att arrangera systematiskt. Dessutom kan det vara riktigt snyggt med inramade posters i sovrummet. Exempelvis ovanför sängen. Du kan verkligen sätta din prägel på hemmet med härliga tavlor.

Allt från stilleben till akvarellmålningar

Olika stilar ger dig stora möjligheter till att hitta vad du föredrar. Det finns stora tavlor, och mindre och diskretare tavlor att välja på. Om du exempelvis tycker om motiv med stora städer, eller om du hellre inreder med färgglada abstrakta posters eller tavlor kan du välja och vraka. Det finns flera olika prisklasser att välja på. Ifall du endast är ute efter en stor tavla att sätta upp, så som över soffan i vardagsrummet. Annars kan du lika gärna skaffa flera posters att rama in och sätta upp där det känns rätt. Det är faktiskt stor skillnad på en väl inredd vägg, och en som gapar tomt. När du kommer hem, möts du av härliga motiv som muntrar upp.

Något som är talande för din personlighet, med dina preferenser. Ditt hem är din borg, och därför ska även tavlorna på dina väggar kännas som en liten del av din personlighet. Dessutom är det väldigt roligt att förnya hemma, och du kan stolt bjuda hem dina kompisar och familj till att ta del av ditt uppdaterade hem. Sätt dig ner och kolla in sortimentet och gör din beställning när du känner dig nöjd.

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 372 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis