fbpx

10 Ikea Malm Hack som får er tappa hakan

Dags för ännu några snygga IKEA hacks! Denna gång är det Ikea Malm hack vi kommer sätta i fokus. Ikea Malm är en briljant möbel på många vis och den är en genial förvaringsmöbel! Ikea Malm är som gjord för att hackas och är lämplig för alla inredningsstilar som glam, minimalistisk, modern, retro, skandinavisk, rustik etc. Ett Ikea Malm hack passar praktiskt taget i alla rum.

LÄS MER: IKEA kök hack – så lyx pimpar ni Ikea köket

Vare sig det är som nattduksbord för ett sovrum, ett skötbord för ett barnrum, en byrå för din garderob, eller förvaring  för hemmakontoret. Måla om Malm, pimpa med lite mönster, färger och knoppar, eller lägg bara addera lite textur till lådorna. Ikea Malm är helt enkelt som en tom målarduk, som är redor att förvandlas till vad som helst.

Här får ni 10 Ikea Malm hack som garanterat kommer få er att tappa både andan och hakan.

IKEA Malm hack inspiration

Foto: Norse Interiors

Här ser vi Malm i en helt ny snygg mintgrön kulör!

Foto: Picky Living

Ovan ser vi hur man pimpat Malm till sängbord och visst är de nya knopparna pricken över iet?

Foto: thegreathackshack.com

HUR SNYGGT? är inte detta Ikeka Malm hack sängbord? De har både målat om Malm och bytt front samt pimpat med nya snygga handtag. SNYGGT!

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

Foto: Ikea via Behangfabriek.com

En exotisk och spännande variant av Malm!

Hur kan jag hacka min IKEA Malm byrå?

1 Byt knoppar och handtag Det lättaste sättet är att byta ut knoppar och handtag

2. Måla om hela möbeln i annan färg eller måla bara mönster.

3. Limma fast tapet eller dekorplast på byrålådor eller inuti lådorna.

Ovan ser vi ett grym Ikea Malm sovrumshack från ett av Instagram hemmen home2tiny. Hon har valt att ha kvar stommen vit och sen pimpat med ny snygg bänkskiva och handtag i naturfärg. Snyggt, stilren och Skandinaviskt!

Ikea Malm trendig i trä

Foto: behangfabriek.com

Här har man valt att ge Malm en exklusiv look genom att limma på strukturerat material. Detta ger en trä look som har ett trendigt utseende.

Som ni ser har IKEA Malm tusen möjligheter att bli en lyxig möbel. Låt kreativiteten flöda med era Ikea Malm hack och kom med nýa idéer. Vi kommer ha en hel serie här på Inredningsvis med massa sköna kreativa Ikea hack så det är bara att stay tuned. Snart kör vi hacks med Lack och Ikea hack för badrum, missa inte!

Aldrig hade väl vår käre Ingvar Kamprad kunnat tänka sig att hans enkla möbler skulle få den succé de fått. Att en hel värld skulle hylla, göra om och köpa Ikea möbler om och om igen. Ikea har även satt Sverige som land på kartan, mycket mer än Abba & Co har. Det är för att Ikea funkar för alla, oavsett ålder, ras eller kön. Ikeas möbler är tidlösa och jag tror vi kommer se Malm och bokhyllan Billy ända till världens slut.

Ikea forever!

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis