fbpx

Hammock REA – fynda lyxiga relax utemöbler

Vem vill inte relaxa i en skön hammock en het sommardag? Så vad är en hammock egentligen? Hammockar kan jämföras med en kombination av en soffa, gungstol och en hängmatta. Denna gungstolssoffa är bekväm att sitta i . Den bästa tiden att använda en hunder heta soliga sommardagar, då den skyddar mot hettan. Ofta minns man de gamla mindre snygga hammockar alá 80-talet. Men de nya hammockar kommer i massa snygga nya varianter och även små hammock stilar.

Det finns nu många olika modeller av hammock, några av trä och några av stål. Vissa består bara av en hängmatta, medan andra har tak och väggar. Det bästa med hammocken,  är att du kan använda den under tidig vår, till sensommar. Tack vare den bekväma designen skyddar möblerna mot sol, vind och regn.

LÄS MER: Tips för ett snygg insynsskydd till uteplats och balkong

Här får ni nu 10 snygga hammockar med REA-pris just nu, fynda nära halva priset!

Ni hittar 2-sits hammocken ovan HÄR

HAMMOCK I TRÄ

Ni hittar hammock i trä ovan HÄR

Grå Hammock trä ovan finns HÄR

Hammocken ovan finns HÄR

Utemöbel ovan finns HÄR

SMÅ HAMMOCKAR

Ni hittar lilla hammocken ovan HÄR

En hammock behöver inte vara i den klassiska större modellen. Nej det har kommit flera moderna mindre hammockar, som den trendiga ni ser ovan. Dessa varianter passar perfekt till den lilla uteplatsen och trädgården.

Hängstol/hammock i naturmaterial ovan finns HÄR

Lilla hammocken ovan finns HÄR

Vita hammocken ovan finns HÄR

 

Slutsummering – Hammock

Olika material förmedlar olika känslor och har olika egenskaper. En hängmatta i trä ger en ombonad och rustik känsla medan stålhängmattor kräver mindre underhåll. Oavsett vilken hängmatta du väljer kan du enkelt sätta din egen prägel på möblerna.

Värt är även att köpa ett överdrag till sin hammock, så den skyddas mot väder och vind. Detta förlänger även utemöblernas livslängd. Överdraget är lätt att ta på, så du behöver inte ta med hela hängmattan inuti när det börjar regna. Dessutom behöver möblerna inte mycket underhåll, eftersom skyddet inte tillför slitage.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis