7 billiga gröna soffor som ser dyra ut

7 billiga gröna soffor som ser dyra ut

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni billiga gröna soffor online? Sluta leta för här har jag letat fram de absolt snyggaste billiga gröna soffor, som ändå ser lyxiga och dyra ut. Färgen grön är dessutom stekhet i år och passar fint ihop med trätrenden. Många väljer ju att ha vita eller beige soffor i Sverige. Men greje är att välja en soffa i färgat tyg kan ge hemet ett unikt statement. Vi måste våga sticka ut mer och inte bara köra beige på precis allt. Dessutom har grön färg en lugnande effekt, enligt den Kinesiska läran Feng Shui.

Läs mer: 5 IKONISKA DESIGNSTOLAR & HISTORIEN BAKOM

Här får ni nu 10 billiga gröna soffor som ser lyxiga och dyra ut!

Tänk på detta när ni köper soffa: 

 • Välj rätt storlek och form för ditt utrymme. En för liten soffa kommer att se för trång ut, medan en för stor soffa kommer att ta upp för mycket utrymme. Tänk också på formen på soffan.
 • Välj rätt färg och stil för din inredning. En soffa kan vara ett statement piece i ett rum, så välj en färg och stil som du älskar.
 • Addera lite personlighet med accenter. Prydnadskuddar, plädar och andra accenter kan hjälpa dig att skapa en mer personlig och inbjudande atmosfär.

blågrön sammetssoffa och mässingsbord

Ni hittar lyxigt grön soffa ovan HÄR

LÄS MER: Så bygger du en egen TV-bänk

grön 3 sitssoffa

Ni hittar soffan ovan HÄR

DESIGN MÖBEL REA

Ni hittar soffan ovan HÄR

mörkgrön tresitssoffa

Ni hittar mörkgrön soffa ovan HÄR

Shopping favoriter

grön sammetssoffa

Soffa ovan finns HÄR

Ni hittar soffa ovan HÄR

olivgrön tresitssoffa

Ni hittar soffan ovan HÄR

Grön färg enligt Feng Shui

Den gröna färgen förknippas med träelementets energi, den jordar oss. Den symboliserar tillväxt, bot, överflöd, välstånd, freden, glädjen, samverkan och harmonin. Den gröna kulören kan även användas mot stress och känslomässiga problem. En motsatt effekt kan grön ha för folk som behöver mycket stimulans, de kan istället må dåligt av för mycket av den gröna färgen då den blir för betungande.

Gröna färger passar bra i barnens rum, i vardagsrummet och i badrummet. Den kan också användas på kontoret, eftersom den kan öka välståndet. Gröna växter i den sydvästliga området attraherar pengar och bambus i öst för hälsa till hela familjen med sig.

All orsak alltså att go green när ni köper ny soffa nästa gång!

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024