5 lyxiga resort ställen med sol

5 lyxiga resort ställen med sol

Vem drömmer inte om en resa till en solig resort? Höst och vinter är inga kul tider i Skandinavien. Så mörkt konstant att man praktiskt taget känner som man sover dygnet runt. Då vill man bara resa bort till länder med sol och värme. Tänk bara att få sticka tårna i sanden och känna den varma havsbrisen. I otaliga månader, med knappt inget solsken och en grå mörk himmel, så är det äntligen dags att komma till stranden.

LÄS MER: 7 COOLASTE AIR BNB BOENDEN I VÄRLDEN

Här är nu en tipslista över 5 lyxiga resorts med hundra procent sol,  som kommer lämna er breathless.

Resort ställen med sol

Den makalösa arkitekturen lämnar besökare breathless!

1 Mulia & Mulia Villas, Bali

Bali En av de mest oförglömliga upplevelserna ni kan få är att åka till Bali. Den lugna naturen och det lyxiga strandlivet får er att känna att ni inte vill åka hem. Denna resort är något speciellt, precis belägen framför stranden. Och den fantastiska arkitekturen kommer att få er häpna, den saken är glasklar.

2. Brando – Tahiti

En annan plats som gör att ni aldrig vill åka hem är Tahiti. Närmare bestämt The Brando resort. Ett tropiskt paradisläge, med ekologiska inslag. Det är här du kan få dig själv jordad med naturen och kan njuta fullt ut av en avslappnad semester. Något de flesta av oss har längtat länge efter för det senaste året. Resorten är belägen på en privat ö, vilket gör detta till en oförglömlig miljö som ni kommer minnas resten av ditt liv.

DESIGN MÖBEL REA

Tänk att få vakna upp här!

3. Nautilus, Maldiverna

Maldiverna står på min top bucket list to travel! Detta är paradiset på jorden i många bemärkelser. Har ni någonsin undrat var resebilder av små hyddor liggandes i havet har tagits, ja svaret är just i Maldiverna. Denna resort är anmärkningsvärt vacker och närheten till havet kommer att överväldiga dig. Det är inte av någon billig semester, men det kommer garanterat att bli en minnesvärd semester.

Ett tips för att höja upp reskassan är att gå igenom Goplays lista över spel online. Vinner ni jackpot kan ni stanna en vecka till i denna lyxiga resort i paradiset.

4. Four Seasons Tented Camp Golden Triangle – Thailand

En annan destination som erbjuder samma typ av natur och vildmark är Thailand. Ett skönt
tropiskt landskap, som får er att bli kär i landet. Även om denna resort erbjuder
boende i tält. Er vanliga idé om att åka camping har inget att göra med detta. Dessa tält är helt handgjorda och byggda för att tillgodose alla behov och önskemål hos sina höga krävande gäster. Detta är glamping på högsta nivå!

OBS: Thailand kräver nu vaccinationspass, vilket jag tycker är vansinnigt. Ingen ska behöva tvingas ta cvaccin för att resa.

5. Likuliku Lagoon Resort – Fiji

I likhet med The Nautilus erbjuder denna lyxiga resort bungalower ovanpå vattnet. Utsikten och havet kommer att vara ett anmärkningsvärt minne du alltid tar med dig. Vakna upp till en makalös havsutsikt och att kunna hoppa rakt i vattnet är något ovanligt. Resorten är utvald som en toppdestination för smekmånader och detta är definitivt en resort ni bör besöka om ni reser till Fiji öarna.

Saker att tänka på innan resa:

 • Tänk på dina behov och budget
 • Ska ni bo vid havet/strand eller inte
 • Om ni har barn är det barnvänligt?
 • Hur är avboknings reglerna

WOW, WOW, WOW!

Slutsummering – Lyxiga Resorts

Där har ni nåt att drömma om i vinter/vår kylan. Mot Maj kommer det förmodligen vara helt ok att resa runt igen, då står dessa lyx resorter och bara väntar på er. Man måste hålla drömmarna om bättre tider levande i dessa mörka tider. Och att bara titta på dessa vackra resort bilder, får livsandarna och reslusten att vakna till liv rejält.  Så vad kostar en charterresa nu i pandemin? Det är något dyrare att flyga än förut. Men om ni väljer flyg i god tid, helst en månad innan ni reser då kanni göra riktiga flyg fynd. Ju närmare resan ni köper flyg, ju dyrare blir det. Samma regel gäller när ni bokar hotell.

Håll resedrömmen levande!

 

Från Increv

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024