Det är snart vår och då känns det extra kul att förnya därhemma. Ofta kan det räcka med några enkla förändringar som att byta ut några småmöbler eller prydnadskuddar. Vill man ta det längre kan det vara kul att ändra inredningsstilen helt hemma. Varför inte testa nya färger och material, helt motsatt ni haft innan? Det kan förändra hemmet totalt och ge allt ett lyft. Det kan ibland vara skrämmande att gå ifrån det gamla invanda, men bara face the fear och testa. Gillar ni inte er nya stil, ja då kan ni bara byta tillbaka till hur ni hade det innan. Its as simple as that!

Idag tipsar jag om en bra butik med heminredning online där ni kan hitta nya spännande möbler att hotta upp hemmet med i vår. Här kommer några tips hur ni kan inreda rum för rum!

Vardagsrummet

Alla möbler ovan kommer från Dealproffsen och ni hittar dem HÄR

Köket

Möbler till kök och matsal finns HÄR

Varför inte förnya köket med några nya snygga barstolar?

Hallen

Ni hittar prisvärda hallmöbler HÄR

Sovrummet

Hotta upp sovrummet med några nya snygga sängbord som det ovan. Eller varför inte inreda med en ny trendig öppen garderob som den nedan.

Alla snygga möbler ovan kommer från Dealproffsen.se en butik online som har det mesta. Här hittar ni kategorier som sport/fritid, hälsa/skönhet, barn, fritid och självklart även massa snygg inredning som den ovan. Dealproffsens möbler är annorlunda och passar in i kategorin rustikt och industriellt. Här hittar ni alltid extremt prisvärda möbler pga att Dealproffsen har ett stort nätverk av leverantörer i hela Europa.

All orsak att förnya hemmet i vår alltså och gör gärna ett besök till Dealproffsens hemsida där massa snyggt till hela hemmet finns att fynda.

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.