vardagsrum med trämöbler och tv.

Förnya hemmet rum för rum med Dealproffsen

Innehållsförteckning

Det är snart vår och då känns det extra kul att förnya därhemma. Ofta kan det räcka med några enkla förändringar som att byta ut några småmöbler eller prydnadskuddar. Vill man ta det längre kan det vara kul att ändra inredningsstilen helt hemma. Varför inte testa nya färger och material, helt motsatt ni haft innan? Det kan förändra hemmet totalt och ge allt ett lyft.

Det kan ibland vara skrämmande att gå ifrån det gamla invanda, men bara face the fear och testa. Gillar ni inte er nya stil, ja då kan ni bara byta tillbaka till hur ni hade det innan. Its as simple as that!

LÄS MER: 60-talshuset ett drömhus med boulebana

Idag tipsar jag om en bra butik med heminredning online där ni kan hitta nya spännande möbler att hotta upp hemmet med i vår. Här kommer några tips hur ni kan inreda rum för rum!

Vardagsrummet

vardagsrum med trämöbler och öppen spis.

Alla möbler ovan kommer från Dealproffsen och ni hittar dem HÄR

 

Köket

grågrönt kök med träbar och trästolar.

Möbler till kök och matsal finns HÄR

Varför inte förnya köket med några nya snygga barstolar?

Hallen

vit hall med trämöbler.

Ni hittar prisvärda hallmöbler HÄR

hall med trämöbel och grön växt.

Sovrummet

 

Hotta upp sovrummet med några nya snygga sängbord som det ovan. Eller varför inte inreda med en ny trendig öppen garderob som den nedan.

öppen garderob mot vit stenvägg.

Alla snygga möbler ovan kommer från Dealproffsen.se en butik online som har det mesta. Här hittar ni kategorier som sport/fritid, hälsa/skönhet, barn, fritid och självklart även massa snygg inredning som den ovan. Dealproffsens möbler är annorlunda och passar in i kategorin rustikt och industriellt. Här hittar ni alltid extremt prisvärda möbler pga att Dealproffsen har ett stort nätverk av leverantörer i hela Europa.

All orsak att förnya hemmet i vår alltså och gör gärna ett besök till Dealproffsens hemsida där massa snyggt till hela hemmet finns att fynda.

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024