Få ett tyst rum på arbetplatsen med Mutebox.se

(I samarbete med Mutebox.se)

Det är få gånger man uppskattar känslan av total tysthet så mycket som när man ska göra ett viktigt jobb. Att sitta på en bullrig arbetplats där alla talar samtidigt, kan göra det extremt svårt att fokusera på jobbet. Många sitter även på caféer och jobbar, men det förstår jag inte alls. Jag har aldrig kunnat fokusera på att jobba i ett störigt café, med tusen olika röster och ljud. Det är nu dessutom Corona tider och därmed är det rejält osäkert att vistas i offentliga miljöer. Så vad är då lösningen för att få en tyst arbetsplats?

LÄS MER: FÅ TYSTARE HEM MED RÄTT VAL AV TEXTILIER

Jo det finns numer supersmarta små flyttbara”tysta rum” som är lagom stora att placeras på det större kontoret. I Sverige kallar man dem även för ”telefonbås” då de påminner om de där gamla klassiska telefonbåsen som man ringde från på stan, innan smartphones tog över världen.

Idag tipsar jag om Mutebox.se som är specialister på tysta rum, perfekta för det öppna kontoret!

Snygg och stilren design

Mutebox tysta bås är inte bara smart för att få en tyst arbetplats. Boxen är dessutom snygg att se på, med sin stilrena Skandinaviska design. Top class designers, möbelsnickare och ingenjörer har designat boxen och gett den alla smarta funktioner den har idag.

Det har tom.via forskning bevisats  att lyssna på folk som babblar i telefon, gör att man blir sämre på att fokusera på jobbet man ska utföra. Då är Mutebox en fantastisk uppfinning, då detta minirum är helt ljudisolerat. Det betyder att här inne kan ni jobba ostört, men även tala i tel utan att störa andra omkring när de jobbar. Mutebox har ett mindre tyst rum och ett större rum. Det större tysta rummet är perfekt för mindre möten, där man vill kunna planera och diskutera ostört.

Mutebox tysta bås är även miljövänligt tillverkade. De är gjorda av återvunnen plast och FSC-certifierat trä. För varje box Mutebox säljer så planterar de träd i deras närområde. Så att investera i ett tyst rum ger både bättre artbetsmiljö och är ett gynnsamt miljövänligt köp.

Fram för en tyst arbetplats!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 183 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis