Få proffsig läxhjälp med Studybuddy

(I samarbete med Studybuddy)

Jag hatade alltid matte i skolan! Jag minns varje gång det kom matte på schemat, då skolkade jag ofta. Helt enkelt för jag avskyr att räkna och jag fattade inte mycket av det som läraren sa på mattelektionerna. Hade jag då istället fått individuell läxhjälp hemma, ja då hade jag säkert lärt mig bättre. Grejen med skolan är att man kan även bli distraherad i klassrum, speciellt om man lider av tex. ADHD. Då är den bästa lösningen att hitta en individuell anpassad läxhjälp, som funkar som läraren fast agerar one on one.

Idag tipsar jag därför om Studybuddy.se en proffsig individuell läxhjälp, som gör att alla barn/ungdomar kan lära studera bättre  och mer effektivt!

Läxhjälp med Studybuddy

Studybuddy är en av Sveriges första tjänster för individuell läxhjälp. De erbjuder alltid de allra bästa och mest erfarna  studera hjälpen för ungdomar i alla åldrar. Även om ämnen i skolan är samma, så är elever väldigt olika från varandra. Framför allt är alla ungdomar olika i hur de lär in olika ämnen. Här kommer studybuddy in och ger varje ungdom en indiviuellt anpassad läxhjälp. Studybuddy erbjuder personlig läxhjälp i hela Sverige, eller online i hemmet. Vilket kan vara jättebra för barn som tex. inte vågar gå till skolan i Corona pandemin. Studybuddy har 4 begrepp som är avgörande för målsättningen med läxhjälp och de är…

 Motivation, inspiration, studieglädje och självförtroende

Har ni det jobbigt i skolan som jag hade med matten? Då har Studybuddy även renodlad mattehjälp för studenter på högstadier och gymnasiet via systerbolaget My Academy.

På deras hemsida kan ni läsa mer om hur ni kommer igång, om priser och hur ni hittar rätt studybuddy. Skulle ni mot förmodan inte gilla den studybuddy ni blivit rekommenderade, så kan ni alltid byta eller välja att avsluta tjänsten helt. Det är en del av Studybuddys nöjdhetsgaranti. Alla orsaker att prova på personlig läxhjälp med andra ord.

Att lära sig ska vara kul och inte ett jobbigt måste!

LOVE M

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 123 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis