6 bästa brun utan sol produkter 2023

6 bästa brun utan sol produkter 2023

Innehållsförteckning

Att uppnå en naturlig solbränna med brun utan sol, utan solexponering har blivit allt populärare de senaste åren. Med utvecklingen av brun-utan-sol-produkter är det enklare än någonsin att få den solkyssta glöden utan skadliga UV-strålar. Det finns ett antal fördelar med brun utan sol, inklusive:

 • Ingen UV-risk
 • Välja din perfekta brun-utan-sol-nyans
 • Noll solbränna linjer

År 2023 har flera brun-utan-sol-användare fått erkännande för sina exceptionella resultat och användarnöjdhet. I den här artikeln kommer vi att utforska årets 6 bästa brun utan sol produkter.

Bästa BUS produkter

Toppen BUS mousse ovan hittar ni HÄR

St. Tropez Brun Bronzing Mousse

St. Tropez har länge varit ett pålitligt namn inom brun-utan-sol-industrin, och deras Self Tan Bronzing Mousse fortsätter att imponera under 2023. Denna lätta mousse ger en streckfri applicering och en naturlig solbränna som varar i upp till tio dagar. Berikad med återfuktande ingredienser lämnar den huden återfuktad och näring.

Bondi Sands Aero brun-utan-sol-skum

Bondi Sands Aero Self-Tanning Foam är en game-changer i garvarnas värld. Dess ultralätta formel torkar snabbt, vilket möjliggör enkel applicering. Detta skum ger en djup, långvarig solbränna som utvecklas inom några timmar. Berikad med en kokosdoft ger den en behaglig tropisk doft samtidigt som den lämnar din hud med en vacker gyllene glöd.

BUS mousse ovan finns HÄR

Loving Tan Deluxe Bronzing Mousse

Loving Tan Deluxe Bronzing Mousse har fått en massiv följd på grund av sin rika, naturliga solbränna och enkla applicering. Denna mousse är tonad, vilket gör det enkelt att se var den har applicerats, vilket garanterar en felfri finish. Den snabbtorkande formulan möjliggör snabb utveckling, och dess långvariga färg säkerställer att du behåller en fantastisk solbränna i flera dagar.

Isle of Paradise BUS droppar

Om du föredrar att anpassa din solbränna är Isle of Paradise Self-Tanning Drops det perfekta valet. Denna innovativa produkt låter dig kontrollera intensiteten på din solbränna genom att helt enkelt justera antalet droppar som läggs till din favoritfuktighetskräm eller serum. Finns i tre olika nyanser (ljus, medium och mörk), den passar en mängd olika hudtoner, vilket ger en naturlig och strålande solbränna.

Ni hittar BUS droppar ovan HÄR

Vita Liberata Fenomenal

För dem som söker en solbränna som håller ännu längre är Vita Liberata Phenomenal 2-3 Week Tinted Tan Mousse ett utmärkt alternativ. Denna långvariga formel ger en naturlig solbränna som tål upp till två till tre veckor utan att blekna. Moussen är också berikad med ekologiska extrakt och återfuktande ingredienser, vilket säkerställer att din hud förblir näring och glödande.

Ni hittar BUS droppar ovan HÄR

Tan-Luxe Ansiktet Lysande Självbrun Droppar

Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops är speciellt utformad för ansiktet och erbjuder en gradvis och byggbar solbränna. Dessa droppar kan blandas med din föredragna fuktighetskräm, serum eller olja, så att du enkelt kan kontrollera djupet på din solbränna. Den lätta formeln är också fylld med närande ingredienser som hallonfröolja och aloe vera, vilket främjar frisk och hydratiserad hud.

Vanliga frågor:

F: Är brun-utan-sol säkra att använda?

A: Ja, självbrännare är säkra att använda eftersom de inte utsätter din hud för skadliga UV-strålar. Det är dock viktigt att följa instruktionerna från tillverkaren och utföra ett lapptest innan du applicerar produkten på hela kroppen.

Hur länge varar en brun utan sol vanligtvis?

Livslängden på en solbränna beror på olika faktorer, inklusive den använda produkten och den individuella hudtypen. I allmänhet varar solbränna mellan fem och tio dagar. Men med rätt skötsel och underhåll kan vissa långvariga formler förlänga solbrännan upp till två till tre veckor.

Kan jag applicera BUS i ansiktet?

Ja, många brun utan sol är speciellt formulerade för ansiktet. Det är dock viktigt att välja en produkt som är lämplig för ansiktsanvändning och följa instruktionerna noggrant. Vissa märken erbjuder separata brun-utan-sol-produkter utformade speciellt för ansiktsapplikationer.

Hur säkerställer jag en jämn applicering av brun utan sol?

För att uppnå en jämn applicering är det viktigt att exfoliera huden innan du applicerar brun utan sol för att ta bort eventuella döda hudceller. Dessutom återfuktar torra områden som knän, armbågar och vrister innan du applicerar produkten. Använd en brun utan sol-ské eller handske för att fördela brun-utan-sol-lampan jämnt och arbeta i cirkulära rörelser.

Kommer BUS att fläcka mina kläder?

De flesta garvare är utformade för att vara överföringsbeständiga och kommer inte att fläcka dina kläder när de är helt torkade. Det är dock bäst att vänta tills produkten är helt absorberad och torkad innan du klär dig för att minimera risken för överföring.

Takeaway – brun utan sol

Sammanfattningsvis erbjuder brun-utan-sol-marknaden 2023 ett brett utbud av exceptionella produkter som levererar naturliga solbränna utan behov av solexponering. Oavsett om du föredrar mousser, skum, droppar eller långvariga formler, kommer de sex bästa brun-utan-sol-produkterna som nämns ovan säkert att ge dig en vacker, solkysst glöd. Kom ihåg att välja en produkt som passar din hudtyp och dina preferenser, och följ alltid instruktionerna för bästa resultat.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024