fbpx

10 möbler i trendigt boucle tyg

Möbler klädda i lyxigt boucle tyg fortsätter att trenda stort! Boucle den bubbliga skönheten kommer inte försvinna någonstans snart. Boucle är Franska för ”lockigt” och hänvisar till både ett garn tillverkat av ögla fibrer och det resulterande tyget tillverkat av det. Materialet kännetecknas av sitt oregelbundna lindade utseende och en otroligt mjuk känsla, den lägger till ett element av modern sofistikering till alla utrymmen samtidigt som den håller saker varm och mysig. Från designelement som soffor och accentstolar, till mjuka tillbehör och smarta förvaringslösningar.

LÄS MER – 10 småbord under 1500 kr för ett trendigt hem

Här har vi nu letat fram 10 möbler klädda i boucle tyg som garanterat kommer att förhöja ert hems inredning.

Boucle möbler

Ni hittar trendig rund boucle fåtölj HÄR

Boucle fåtöljer

Ni hittar liten bouclestol ovan HÄR

Ni hittar trend fåtölj ovan HÄR

Ni hittar fåtölj ovan HÄR

Ni hittar modulen ovan HÄR

Ovan ser vi en bouclè soffmudul, som passar lika bra som trendig fåtölj!

Futuristisk fåtölj ovan HÄR

2-pack bouclestolar finns HÄR

Stol ovan finns HÄR

Ni hittar stol ovan HÄR

Ursöt liten bouclepuff finns HÄR

Soffan ovan finns HÄR

 

Slutsummering – boucle

Skrämmer idén med att ha vita bouclémöbler hemma? Ni kan vara lugna! Bouclé-tyget råkar nämligen att ha låg vätskeabsorption, vilket faktiskt gör det ganska enkelt att rengöra det genomsnittliga spill. Om en olycka skulle hända är det bara att suga upp all överflödig fukt och sedan rengöra med ett milt lösningsmedel eller rengöringsmedel. Ser? Lätt! (Men vi skulle ändå undvika att dricka rödvin i möblerna för säkerhets skull.

För riktigt kraftig smuts rekommenderar vi professionell rengöring. Att hålla dina bouclé möbler borta från långvarigt direkt solljus, är ett annat sätt att hålla dem fräscha, förhindra missfärgning och blekning. Så satsa på några snygga möbler i boucle tyg, det kommer förmodligen bli den renaste rumskamraten du kommer att ha.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis